افعال رایج برای سوار شدن به وسایل نقلیه چیست؟

سلام دوست عزیز
بله، از افعال take, catch و get برای بیان عمل سوار شدن یا گرفتن وسایل نقلیه استفاده می‌شه. اما هر کدوم از این افعال تو موقعیت‌ها و برای وسایل نقلیه خاصی مناسب‌تر هستن و تفاوت‌های ظریفی دارن.

• فعل Take:

• معمولاً برای سوار شدن به وسایل نقلیه شخصی مثل ماشین، تاکسی و موتورسیکلت استفاده می‌شه.
    • همچنین برای سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس، قطار و هواپیما هم می‌شه ازش استفاده کرد، اما تو این موارد، “get on” رایج‌تره.
    • مثال: I’ll take the bus to work.
      (من با اتوبوس به سر کار می‌روم.)
  • فعل Catch:

• بیشتر برای سوار شدن به وسایل نقلیه عمومی مثل اتوبوس، قطار و هواپیما استفاده می‌شه.
    • وقتی که وسیله نقلیه در حال حرکته و شما باید اون رو تعقیب کنید و سوار بشید، از “catch” استفاده می‌شه.
    • مثال: I’m going to catch the next train.
      (من می‌خواهم قطار بعدی را بگیرم.)
  • فعل Get:

• این فعل خیلی انعطاف‌پذیره و می‌شه ازش برای سوار شدن به انواع وسایل نقلیه استفاده کرد.
    • معمولاً با حروف اضافه “on” (برای وسایل نقلیه بزرگ) یا “in” (برای وسایل نقلیه کوچک) استفاده می‌شه.
    • مثال:
      • I’ll get on the bus. (من سوار اتوبوس می‌شوم.)
      • I’ll get in the car. (من سوار ماشین می‌شوم.)

و اینکه برای سوار شدن به دوچرخه، معمولاً از “ride” استفاده می‌شه.

و نکته‌ی دیگه اینکه از فعل get on برای سوار شدن به وسایل نقلیه‌ای که روی اون‌ها قرار می‌گیرین مثل دوچرخه و موتور، استفاده می‌کنین.
ولی get in برای وسایل نقلیه‌ای که باید وارد اون‌ها شد و همین طور وسایل نقلیه‌ی کوچیکتر مثل ماشین یا ون استفاده می‌شه.

لینک های زیر هم می‌تونه براتون مفید باشه.

1 پسندیده