درود
چرا در این جمله با اینکه در مورد احتمال در آینده صحبت می شود کلمه hospitalize در جمله ed گرفته است ؟!
این تاپیک مربوط به «یک استخر کثیف» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره « مکالمات کاربردی انگلیسی» ، فصل «مسکن»
سلام دوست عزیز
لطفاً هر زمان که سوال دارین جملهی مورد نظرتون رو بنویسید.
در جملهی I’d hate to be hospitalized for mosquito bite.
عبارت to be hospitalized یه مصدر مجهول هستش، به همین دلیل کلمهی hospitalized به صورت گذشته نوشته شده.
برای اطلاعات بیشتر دربارهی مصدرهای مجهول لینک های زیر رو مطالعه کنید.
سلام دوست عزیز
ساختار being asked یه مصدر مجهول هستش.
همون طور که تو زمان معلوم ما دو نوع مصدر infinitive و gerund داریم تو ساختار مجهول هم این مصدرها وجود دارن.
فرمول ساخت مصدر infinitive در زمان مجهول به صورت
To be + ppهستش.
و فرمول ساخت مصدر gerund به صورت being +pp هستش.
و زمانی از مصدر مجهول استفاده میشه که نخواهیم فاعل اون فعل رو ذکر کنیم یا مهم نباشه. و تمرکزمون بیشتر رو خود عمل هستش.
مثال:
She doesn’t want to be helped.
اون نمیخواد کسی بهش کمک کنه. (نمیخواد بهش کمک بشه)
She …
سلام دوست عزیز
مثل حالت معلوم، تو زمان مجهول هم infinitive و gerund وجود داره که passive infinitive از فعل Tobe +pp و passive gerund از being+ pp تشکیل میشه.
مثال:
I like being called joe.
من دوست دارم من رو جو صدا کنن.
The doors are going to be locked at ten.
درها ساعت ۱۰بستهخواهند شد.
تو لینک زیر میتونید اطلاعات بیشتری دربارهی ساختارهای passive infinitive و passive gerund به دست بیارید.
ببینید ما تو زمانهای معلوم، از مصدرهای معلوم مثل gerund )(مصدر با ing) و infinitive (مصدر با to) استفاده میکنیم. قبلاً تو تالار درمورد مصدرها کامل توضیح داده شده که لینکش رو براتون میگذارم.
حالا تو زمانهای مجهول که فاعل جمله مشخص نیست و یا مهم نیست هم میتونیم مصدر داشته باشیم ولی ساختار مصدر تو زمانهای مجهول gerund به صورت being+ pp و infinitive به صورت to be+ pp هستش.
مصدرهای مجهول (Passive Infinitives) کاربردهای مختلفی دارن. مثل:
1. بیان وظایف یا الزامات:
مصدرهای مجهول می تونن برای ب…