من هر برنامه ای که پیشنهاد دادین رو امتحان کردم ولی نشد این اخرین پیشنهاد که گفتین گوگل درایو شاید راحت باشه رو هم همین الان امتحان میکنم .https://talk.res.zabanshenas.ir/original/3X/a/0/a0570380b771273088a062943b051dfacac25319.mp3
اقا مهران عزیز
چه خوب که شرکت کردن👏 ولی وویسی نیست.دوباره اپلود کنین
سلام اقا هر کاری میکنم نمیشه ضایع شدم:sweat_smile:
فایل صوتی رو نمیخونه
نه عزیز لطفا تو پیکو فایل یا مدیافایر چیزی اپلود کنین
منتظر وویستون هستیم
از این لینک برای تبدیل استفاده کنید
مهران جان، چیزی به اسم ضایع شدن نداریم. اسمش رو بذار تجربه کسب کردن. این اتفاق اولین بار نیست که میفته و شما هم اولین نفر نیستید. منتظر شنیدن وویستون هستم.
موفق باشید دوست من.
فک کنم تو گوگل درایو اپلود کنن راحت باشه
سلام من لینک ویس رو تونسم بذارم نتونستم کاری بکنم که بدون دانلود بشه پلی کرد و گوش داد.
عالی بود👏
میشد حس کرد که هیچ استرسی ندارین.
ولی خدایش صداتون یکم شبیه ،صدای ترامپ بود(منظورم این نیست که بد بود،“نه” عالی بود )
برای بار اول عالی بودین.راستی میشه بفرمائید چند روزه شروع کردین؟
سلام ممنون از این که گوش کردید . یه جوری شدم وقتی گفتید صدات شبیه ترامپ هست:)))) من راستش ۲ هفته میشه که درس های انگلیسی قدرت رو گوش میکنم ولی قبل دو هفته پیش جهت اشنایی با سایت زبانشناس و روند کار اون سرس میزدم. بازم ممنون که لینکی که گذاشتم رو دانلود کردید خلاصه ببخشید اگه وارد نبود که درست ویسم رو آپلود کنم .
نه خواهش میکنم اختیار دارین.
خوب شمام اولین بارتون وویس میزاشتین و به قول دوستمون این رو بزارین به پای تجربه.تو این دوهفته پیشرفت چشمگیری داشتین ولی مراقب باشین که سرد نشین از زبان انگلیسی و همین جور بدون فهمیدن گرامر پیش برین بعد که انگلیسیتون خوب شما دنبال گرامر برین.سعی نکنین سراغ گرامر برین.
موفق باشی دوست من⚘⚘
سلام، ارائه عالی و شروع فوق العاده عالی داشتید. مسلط به درس و مفاهیم بودید. موفق باشید
ماشالا
بسیار عالی بود
خیلی لذت بردم
عااالی بود, چقدر طولانی حرف زدید, آفرین به این پشتکار و تکرارتون, موفق باشید.
ممنون از شما .ممنون از این که گوش دادید.