سلام دوست عزیز
معلومه که شما هم میتونین شرکت کنین،محدودیت نداره.
چالش ها:
اعلام زمان بیداری-ع
[image]
توجه: فایل صوتی با متن مقاله متفاوته پس حتما گوش کنید.
عرض سلام و ادب و احترام
خدمت یکایک شما بزرگواران و هم تیمیای گرامی
از اونجایی که همه ما در طول مسیر زبان اموزیمون همراهان خوبی برای هم هستیم
خیلی دوست داشتم که بخشی از این انگیزه و انرژی رو در ابعاد دیگری از زندگیمونم وارد کنیم .
وقتی داشتم تاپیک بولت ژورنال رو می نوشتم با خودم گفتم چقدر خوبه بیایم با هم علاوه بر زبان خوانی یک سری عادات خوب و مفیدم مثل کتابخوانی با هم در برنامه کاریمون قرار بدیم. چو…
چالش اعلام مدت زمان مطالعه،گوش دادن به پادکست ها و هرچیزی که بهت کمک کنه در زبان:
سلام دوستان.
با توجه به فصل تابستون و خالی شدن بیشتر تایم دانش آموزها و دانشجوها تصمیم گرفتیم یه چالش تابستونی برای شدت بخشیدن به یادگیری زبان انگلیسی ایجاد کنیم.
ابتدا به این پادکست بدون متن من گوش بدین
اول میخواستیم این چالش خصوصی باشه اما یه حالت controversial ایجاد شد و یه سریا موافق خصوصی سازی بودن یه سریا نه. که خب به هر جفت میشه حق داد.
برنامه تغییر کرد و حالا همه میتونن این تاپیکو ببینن ولی فقط افراده فعال میتونن توش شرکت کنن
افراد فعالی که دارای سطح اعتماد حداقل معمولی باشن که نی…
چالش گفتگو درمورد موضوعی که هفته ای انتخاب میشه،بدون نوشتن فارسی در اون چالش discussion:
[image]
Hello guys
Ok, the seventh challenge is here.
Thanks to everyone who have participated in the previous ones.
We’ve chosen the topic Work for this week, so here we go…
Answer these questions and talk about this subject as much as you like then the other members will listen to you and talk to you about them.
What work do/did you do?
How do/did you like the work?
What is your dream job?
What work is common in your city/area/country?
What is your general view about work? Why?
About …
چالش کتاب خوانی با برنامه زیبوک:
سلام به همه دوستان و هم قطاران زبان شناس
دوست عزیزمون @m_heidari لطف کردن و چالش جدیدی رو تحت عنوان چالش کتاب خوانی راه انداختن که با رای های شما کتاب Anna Karenina از لئو تولستوی به عنوان کتاب اول انتخاب شد و از دیشب هم همونجور که مطلع هستید این چالش رسما آغاز شده
[estudar-de-graca]
روش شرکت کردن در این چالش هم بسیار ساده ست
شما کتابی رو که با رای گیری معرفی شده رو تا مدت زمان محدودی (برای کتاب کنونی تا آخر بهمن) فرصت دارید که بخونید
این هم لینک دانلود نسخه متنی کتاب Anna Kar…
و چالش آخر،چالشی-ع که شما میتونین بعد از تسلط کامل به هر درسی در هر دوره،خودتون ی صفحه بزنین و تو اونجا ووویس بزارین دیدگاهتون و درمورد اون درس که خوندین بزارین(حالا همراه با وویس یا متن یا ویدیو)به اسم:چالش من،مثلا اقای p.a.5
ما هم شما رو همراهی میکنیم
موفق باشی
3 پسندیده