خوب روز پسر نداریم بیاین یه کاری کنیم ،نصب روز برا شما خانوما یعنی روز دختر و بعد نصب دیگه روز، ماله پسرا یعنی روز پسر باشه،اینجوری عادلانه تقسیم میکیم دعوا نشه
حالا دور از شوخی،منم تبریک میگم روز دختر رو به همه ی دختر های ایرانی . ایشالله هر روزتون روز دختر باشه و نصب دیگه روز پسر
الان که بحث ازدواج دیگه داره تبدیل به یک آرزو برای جوان ها میشه
فرقی بین دغدغه های دخترها و پسر ها وجود نداره
هر کس دنبال آرزوهای خودشه و سعی میکنه فردی بهتری باشه و خودش برای خودش پول در بیاره
اون قدیم بود که دخترا منتظر می موندن تا یک نفر با اسب سفید بیاد و تا موقع ازدواج دست و به سیاه و سفید نمیزدن
دقیقا، من در هفته یک روز برای یک ارگان دولتی افتخاری کار میکنم اونجا خیلی میان سراغ دختر خوب ازمون میگیرن، نکته جالبش اینه که همه دنبال دختری هستن که تک فرزند باشه کارمند باشه و خوشگل اما میبینی پسر خودش بیکاره،
بلانسبت شما آقا فرزاد و بقیه آقایون حالا بعضی از پسرا دنبال اسب سفیدن (این معضل جامعس خدایی نکرده سوء برداشت نشه)
واقعا همینطوره
پول در آوردن تو این دوره زمونه اینقدر سخت شده
که هیچ پسری ازینکه با یه دختر پولدار ازدواج کنه بدش نمیاد (حتی اگه دختر رو دوستش نداشته باشه)
قدیما چرا خیلی مُد بود . اما من خودم اینجوری نبودم و نخواهم بود اما دوستایی داشتم که حاضر بودن با یک پسر زشت اما پولدار ازدواج کنن اما با چه عقلی نمیدونم
حالا شمام به دل نگیر، من که بلانسبت گفتم