نسخه جدید برنامه رو میتونید از لینکهای انتهای پست دانلود کنید. به امید خدا این نسخه روی مارکتها قرار داده میشه.
اگر نسخه 7.0.0 رو قبلا نصب نکردید نکات زیر رو بخونید و اگر نصب کردید نیازی به نکات زیر ندارید:
نکتهی بسیار مهم: حتما قبل از به روز کردن پشتیبان بگیرید
اولین بار که برنامه رو باز میکنید یک سری فرآیند به روزرسانی انجام میشه که زمان بر هست. پس سر فرصت انجام بدید و صبور باشید. زمانش بستگی به گوشیتون و حجم دانلودهاتون داره ولی ممکنه تا ۲۰ دقیقه هم طول بکشه
تغییرات این نسخه:
تغییر مکانیزم اضافه کردن دوره به لیست مطالعه اخیر از مشاهده دوره به دکمه شروع مطالعه
متن قابل کپی دروس برای طرح سوال و جواب (پیش نمایش ) هنوز تو این نسخه نیست چون مجبورم برم سایت زبانشناس برای کپی
ممنون از شما که برای راحتی کاربران زحمت می کشید
@hnaseri @golmirzaei
سلام استادان گرامی و تشکر از زحماتتون
راستش من دو نسخه قبلیو نصب نکرده بودم و امروز نسخه جدید رو نصب کردم
راستش دوتا سوال
اولی اینکه تو قسمت لایتنرم موقع مرور میزنه فایل درس پاک شده .
دومیش اینه که اون منوی مرتب سازی دروس براساس مطالعه یا ترتیب اصلی من روش میزنم تغییر خاصی اعمال نمیشه
ممنون میشم بررسی کنید
راستی من دیدم دوستان موقع آمار دهی با اپدیت جدید تم شنیداریشون رنگ صورتیه
ولی برا من مثل گذشته همش آبیه چرا ؟
عه مگه تنطیمش دست خودمونه ؟
جدی من خبر نداشتم
از کجا تنظیمش کنم ؟
مشکل اینجاس کاهی دوست ندارم ولی صورتی دوست دارم
اما خب جهت تنوع خوبه ولی در کل تم آبی سفید شیکه @Farzad_Poodineh
تو قسمت تنظیمات انتهای صفحه یه قسمتی هست به اسم عیب یابی. اون رو بزنید و بعد تنها گزینه موجود رو بزنید. بعد بررسی کنید که مشکل وجود داره یا نه. اگه وجود داشت یک بار پشتیبان بگیرید و به من اطلاع بدید تا نظر نهایی رو بدم.
یه کاری کردیم برای شما آبی بمونه
میتونید سفارش یه تم جدید رو به سمانه خانوم بدید
این قابلیت جدیده و برای درسهای قدیمی که مطالعه کردید کار نمیکنه. یعنی از این به بعد هرچی درس جدید مطالعه میکنید مرتب میشه. آیا با این وجود بازم مشکل دارید؟