انتشار زبانشناس نسخه 7.0.5

نسخه 7.0.5 برنامه منتشر شده است. برای نصب این نسخه روی دکمه دانلود زبانشناس در بالای صفحه کلیک کنید.

تغییرات این نسخه:

• اضافه شدن امکان حذف دوره (انگشتتون رو روی دوره نگه دارید)
  • رفع مشکل انتقال فایل‌ها
  • رفع مشکل ظاهر دیکشنری کمبریج
  • رفع برخی مشکلات دیگر
14 پسندیده

اپ زوم و زیبوک چی شد؟

1 پسندیده

انشالله که نسخه نهایی بشه .

سلام الان من با گوشی اومدم بالای صفحم دانلود زبانشناس نیست؟

خسته نباشید خداقوت :clap::clap::clap::clap::clap:

1 پسندیده

احتمالا تا شب زوم منتشر میشه. زیبوک هنوز کار داره

یعنی دیگه توسعه ندیم؟

از گوگل پلی دانلود کنید.

3 پسندیده

منظورم این بود که حالا حالا ها به باگ نخوریم دیگه …
مشکلات نداشته باشه تا نسخه های آتی در بلند مدت . که امکاناتش اضافه تر بشه …

1 پسندیده

نسخه بازار از کجا دانلود میشه؟ چون کافه بازار نسخه 7.0.4 داره

کافه بازار یک مقدار کند هست ولی الان وضعیت منتشر شده است.

1 پسندیده

ایشالله فایل های سرعت تند داستان های واقعی هم اومدن دیگه؟
خواهشا امکان توی لایتنر قرار دادن یک فعل دو حرفی (مثل set off) و اصطلاح رو هم قرار بدید. اصلا یه کاری ! توی داخل محیط درس بالای صفحه جایی که علامت بازگشت و همچنین علامت تالار هست، یه علامت لایتنر هم بزارید که بدون هیچ نیاز به دردسر و تنظیم و غیره روی اون کلیک کردید یه لیست باز شه و شما روی گزینه + بزنی و یه متن انگلیسی (فعل و اصطلاح و …) رو خودت بنویسی خودت هم معنیش کنی. بعد اضافه بشه به لیست و بیاد توی لایتنر. خیلی خوب میشه ها.

بسیار سپاسگزارم.

2 پسندیده

مال منم نیست :thinking:

خدا قوت میگم بهتون :clap::clap::clap::clap:

2 پسندیده

خدا قوت جناب گل میرزایی :bouquet:

دوستم از گوگل پلی باید دانلود کنی یا داخل صفحه اصلی سایت زبانشناس اون بالا گزینه دانلود برنامه :wink:

آقای @golmirzaei بعد بروز رسانی بعد اینکه وارد برنامه می شدم از برنامه خارج شد و صفحه ثبت نام و ورود به برنامه را نشون می ده جالبه چند بار این حالت تکرار شد الان فعلا تا ۴۱ دقیقه اجازه ورود به برنامه رو نمی ده

1 پسندیده

در حال بررسی این موضوع هستیم. ممنون که گزارش دادین.

2 پسندیده

من قبلا داستان های هری پاتر و برنامه vipاقای ای جی رو دانلود کرده بودم اما الان که اپدیت کردم برام باز نمیشن و پیغام میده که ارتباط با سرور انجام نشد.

1 پسندیده

آره، خواهرمم خواست وارد اکانتش بشه مشکل ورود داشت

در جریان مشکل هستیم

کمی صبر کنین مشکل حل میشه

نرم افزار رو یه وقت دیلیت نکنین :smile:

2 پسندیده

1% فکر کن دیلیت کنیم :sweat_smile:

1 پسندیده

کیمیا خانوم
شما یبار موقع این که وارد درس میشین اینترنتتون رو روشن کنین،بعد ببندین درست میشه.
منم همین مشکل رو دارم
@Farzad_Poodineh
داداش،منم همین مشکل رو دارم و یه مشکل دیگه هم دارم،وقتی برنامه رو باز میزارم،میرم تو صفحه اصلی گوشیم یا یه برنامه دیگه رو باز میکنم،برنامه هنگ میکنه و ارور میاد میگه،برنامه با مشکل روبه رو شده،میبندمش و دوباره باز میکنم.

3 پسندیده

بچه هایی که مشکل ورود داشتن یه چک کنین آیا الان مشکل برطرف شده یا نه.

1 پسندیده

داخل تنظیمات برید. انتهای تنظیمات یک گزینه‌ای هست عیب یابی روی اون بزنید و بعد تنها گزینه موجود رو بزنید. سپس بررسی کنید آیا مشکل برطرف میشه و یا خیر.

1 پسندیده