سلام وقتتون بخیر
پیشنهادی که برای آمار مطرح شد ذهنم رو مشغول کرده کمی سرچ کردم و یه طرح آزمایشی زدم.
در مورد جدول سمت راست تو ذهنم این بود که بصورت پیش فرض آمار روز جاری رو نشون بده و با کلیک کردن بر روی هریک از نقاط خاکستری آمار مربوط به اون روز رو نشون بده. یا میشه پیش فرض رو خود کاربر انتخاب کنه مثلا:
1 ریز آمار روزانه
2ریز آمار هفته
3 ریز آمار ماهانه
4 ریز آمار کلی
برای ذنجیره هم فکر میکنم اگر امکان داشته باشه دو ذنجیره بشه تعیین کرد 1 ذنجیره هدف کلی ( یعنی مجموع ساعات) و برای هر برنامه بتونیم یه تایم خاصی رو تعیین کنیم خوبه حالا این یا تو کل برنامه ها نمایش داده بشه یا هر برنامه مختص خودش
آره ولی من مخالف اون سمت راستش هستم چون توی آمار ما اطلاعات کلی رو نشون میدیم و اونا مربوط به اطلاعات روزانه هست. اگه بخوایم کلیکیش هم بکنیم خیلی کاربردی نمیشه. خیلی باید کلیک کنه
بد نیست البته بیشتر برای همون درصد لغات یاد گرفته شده خوبه
خواهش میکنم. تنها کاری کوچیکی هست که تونستم انجام بدم و هر کمکی از دستم بربیاد برای بهبود برنامه خوشحال میشم که انجام بدم
درسته موافق نظرتون هستم. یسری نمودار دیدم این ایده بنظرم رسید اما درست می فرمایید حذف بشه بهتره.
بیشتر بخاطر میزان گوش دادن که دوتا عدد کنار هم میومد این ایده به ذهنم رسید اما خیلی ایده پخته ای نشد. فکر بهتری دوستان اگه داشته باشند خوبه تا تغییرشکل بدم .
من یه پیشنهاد دارم برای کلیت کار. و ممکنه خیلی چیزارو تحت تاثیر قرار بده.
به نظرم تیم زبانشناس که داره زحمت میکشه از الان اگه بتونه آینده بلندتری رو ببینه می تونه موفق تر عمل کنه از لحاظ هزینه ها، زمان و انرژی.
من میگم دو تا واژه کلیدی و مهم رو باید در نظر گرفت و مورد استفاده قرار داد برای چارچوب کلی کار.
منابعی که برای مطالعه مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا داستانها، رمان ها، دوره های هوگ و …
فعالیت هایی که برای یادگیری زبان باید انجام بشه. مثلا گوش دادن فعالانه، تکنیک سایه، گوش دادن و همزمان خوندن، یادگیری واژگان، تمرین تفکر به انگلیسی و …
در واقع زبان آموز در نهایت دو تا انتخاب در اختیارش قرار بگیره: یا منبع رو انتخاب کنه و فعالیتی رو بر روی اون انجام بده. یا اینکه فعالیتی رو در نظر بگیره و منبعی رو براش انتخاب کنه. و به این ترتیب پیش بره.
لیست های مذکور هم همیشه باز باشه و هر نوع فعالیتی و یا هر نوع منبعی رو بشه اضافه کرد.
بر همین اساس، انواع گزارشات آماری رو هم میشه تهیه کرد.
منم حقیقتش در مورد ارائه آمار هیچ نظری ندادم. البته عذر میخوام که شاید مطلبی که گذاشتم بی مورده یا عنوان تاپیک. ولی دلم می خواست نظرمو بدم به عنوان کسی که هم با برنامه زبانشناس کار کردم و تا حدودی با طراحی برنامه و داشبوردای اطلاعاتی سروکار داشتم.
آمار دهی دو قسمت داره. یکی بحث داده ها و تعریف شاخص ها آماری بر اساس اوناست یکی هم بحث نحوه نمایش اونهاست. من الان دقیق متوجه نشدم که شما در مورد کدوم یکی دارید کار میکنید. به نظر میاد در مورد ظواهر کار باشه. درست میگم؟