حق با شماست.
اما میشه یه بخش اختصاصی براش قرار بدیم. که عنوان بشه صوت بچه های زبانشناس هست.
عرض سلام استاد
سوالم زیر دیپلم بود
خواهش میکنم منیر خانوم
امیدوارم باز هم مثل گذشته بیشتر تو تالار ببینیمتون
قیمت اشتراکش نسبت به دهکده زبان خیلی زیاده
به به امیدوارم روز به روز شرایط برای زبان خوندن با مجموعه نرم افزار های زبانشناس بهتر بشه. از اینکه زحمت میکشید و نواقص هر اپ رو برطرف می کنید و اپ های جدید تولید می کنید بسیار سپاسگزارم. دم همتون گرم
تعداد کتابهای دهکده زبان خیلی کم هست. ما بنا داریم در حد هزارتا کتاب درست و حسابی در این اپلیکیشن قرار بدیم. نگاه تعداد کتبی که الان قرار گرفته نکنید.
آقای ناصری پیشنهادی که میتونم بهتون بگم تمام کتابهایی که اضافه می کنید بهتره که راوی داشته باشند چون لذت کتاب خوندن را دو چندان میکنه و طبیعیه شما استاد مایید و میدانید کتاب چقدر میتونه لسنینگ رو تقویت کنه
خسته نباشی و خدا قوت
بله این مورد رو بازبینی میکنیم. ممنونم از نظرات شما.
سلام و خسته نباشید فراوان خدمت @hnaseri @golmirzaei
خیلی ممنون بابت نرم افزار های عااالی و پیگیریتون برای بهترشدنشون.یک دنیا تشکر همیشه موفق باشید
سلام آیا این امکان وجود نداره که دیکشنری هایی رو که برای نرم افزار زبانشناس قبلا نصب کردیم رو در زیبوک و زوم هم داشته باشیم؟ یعنی چی مثلا باید دوباره همون دیکشنری رو برای هر دو اپ دانلود کرد.
با تشکر از زحمات بی دریغ شما
بله باید مجدد دانلود فرمایید
کامل ارسال نشده. تا فردا احتمالا درست میشه.
خیلی راحته این درس،من گوش دادم کلا ۹۵ درستش رو فهمیدم.
پیشنهاد میکنم گوش بدین خیلی خوبه
یه پشتیبان میگیرید. صفحه آمارتون هم به هم ریخته؟
پشتیبان گرفتم. دیروز از صبح تا عصر حدوداً یک ساعت ساعت خونده بودم اما آمارم صفر مونده بود. مجدد خوندم درست شد فقط زمان قبلیا رو حساب نکرد. بعد این داستان رو خوندم این شکلی شد. تو آمارم زمان رو درست محاسبه کرده و مشکلی برای بقیه آمارم پیش نیومده.
آقای گل میرزایی فکر میکنم مشکل فقط مال بخش داستان های گوسبامپس باشه. امشب هم یه بخش دیگه خوندم زمانش همون مشکل رو داشت.
میشه روی اون i بالا سمت راست بزنید و مدت این بخش رو ببینید