رفع مشکل تغییر رمز عبور
بهبود ذخیره سازی عکسها
رفع مشکل نمایش راهنما
اضاف شدن امکان انتخاب ذخیره آخرین محل پخش
تغییر سرعتها در پخش کننده
دوستانی که با پاک شدن عکسها مشکل داشتند این نسخه رو بررسی کنن و ببینن مشکل برطرف میشه یا نه @mohsenizadi@Rostamy_81
دوستانی که با پاک شدن یک قسمت از اطلاعاتشون هم مشکل داشتن لطفا به این نسخه بهروزرسانی کنند و اگر مشکل مجدد ایجاد شد اطلاع بدن
ممنون آقای گلمیرزایی بابت رفع مشکلات برنامه
یه آپشنی واسه پلیر برنامه ها میتونید اضافه کنید که برای مثال در هر فصل از پادکست ها یا کتاب هایی که گوش میدیم و شامل چند بخش و فایل هستند بطور اوتوماتیک بعد از پایان, به فایل یا بخش بعدی بره.
دستتون درد نکنه،اپدیت کردم، قابلیت جدیدی که دیدم این بود که متن فارسی رو میتونین کپی کنین تو خود نرم افزار و یه درخواست دیگه هم داشتم که برای انگلیسی هم فراهم کنین،ممنون
یعنی اگه یه امکان باشه که نگهداشتی روی متن انتخاب بشه ولی زدی روش اطلاعات کلمه بیاد. عالیه
یعنی چی دقیقا؟
خوب فعلا تا اینجا که اتفاقی نیفتاده اما بعد از نصب آپدیت نرم افزار های زبانشناس و زیبوک وقتی اولین بار بعد از نصب بازشون کردم عکس ها پریده بودن که خوب باز یه جورایی قابل توجیهه. امیدوارم طبق چیزی که ذکر کردید دیگه نباید بپره.
سلام وقتتون بخیر آقای ناصری و آقای گل میرزایی
امروز من برای گرفتن متن یکی از کتاب های زیبوک چون در سایت قرار نداشت از داخل برنامه خواستم پیدا کنم اما با ارور زیر مواجه شدم
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید چیکار باید انجام بدم.