سلام خدمت دوستان گرامری
در این تاپیک قصد دارم به معرفی مجموعه ای بپردازم که انگلیسیمو با اون شروع کردم.
اسم این مجموعه همونطور که از عنوان تاپیک مشخصه new method of learning هستش که ای جی هوگ به اونها مجموعه اورجینال هم میگه.
این مجموعه شامل 4 سطح میشه که در هر سطح سرعت مکالمه ای جی و واژگان داخلشون متفاوته
سطح اول شامل درسها با عنوان:
سطح دوم :
سطح سوم:
سطح چهارم:
سطوح اول و دوم شامل فایل های صوتی دروس اصلی، واژگان و مینی استوری ها هستند و از سطح سوم به دروس فایل های دیدگاه یا POV اضافه میشه.
خیلی خب از بحث معرفی میایم بیرون و وارد تجربه شخصی خودم میشیم و تحلیلی که رو این مجموعه دارم
خوبی های این مجموعه
این مجموعه بر خلاف سایر مجموعه های ای جی دارای سطح بندیه که یعنی اگه سطحتون پایین هم اگر هست میتونید با این مجموعه کار کنید فقط کافیه یکم از صفر جلو تر باشید مثلا کلمات خیلی خیلی پایه ای رو بدونید.
این مجموعه در سطوح اول و دوم معمولا از داستان های dear abby و تجربه های شخصی خود ای جی از سفر هاش و داستان های طبق معمول مسخره درس میگه که به نظر من تاپیک های خوبی اند و واسه من جالب بودند.
یکی از خوبی های این مجموعه و مهم ترین قسمت هاش داشتن مینی استوری هاست که خیلی از منابع سطح مبتدی شامل اونها نمیشن. مینی استوری به ما کمک می کنه که به انگلیسی فکر کنیم و سرعتمون رو در مکالمه بالا ببریم.
از هفت قانون انگلیسی بدون تلاش هم پیروی می کنه که خیلی واسه زبان آموزا کمک کننده می تونه باشن.
وقتی وارد سطح سوم میشید با فرهنگ های مختلف آمریکا، مطالب علمی زبان آموزی و ایده های زندگی و سیاست های مختلف دنیا بیشتر آشنا میشید چون موضوعاتش بر پایه اینها ریخته شده.
برخلاف سایر منابع مبتدی این مجموعه شامل اصطلاحات انگلیسی، افعال عبارتی هست
یادگیری دروسش بر پایه داستان خوانیه که خودش یه نکته مثبته.
بدی های این مجموعه
آماتور بودن صداهای داخل درسا: همونطور که میدونید این شروع کار ای جی هوگ بوده، و تو آپارتمانش اینارو ضبط کرده پس کیفیت صداش تو بعضی از فایلا بده.
یه بدی در مجموعه وجود داره که مثله انگلیسی قدرت تاکید بر انرژی نداره واسه همین اگه کسی بدون اطلاع قبلی از انرژی بالا بودن بیاد سراغ این درسها کم انرژی مجموعه رو پیش میبره که خیلی تو روند یادگیری تاثیر منفی میزاره خود من بیشتر با مینی استوری ها به خاطر این دلیل کار می کردم.
تجربه شخصی من: من روزی که این مجموعه رو شروع کردم در حد چند کلمه معمولی از انگلیسی بلد بودم شاید دو درس اینترچنج رو هم خونده بودم. با این مجموعه کم کم راه افتادم و جلو اومدم. اگه کامپیوترم تو یه مقطع خراب نمیشد تا آخر این مجموعه رو می رفتم و بعد میرفتم سراغ انگلیسی قدرت چون مطالب داخلش از نظر من جالبن و تو روند یادگیری من تاثیر مثبت گذاشته بودند. البته بخوایم این رو با انگلیسی قدرت مقایسه کنیم مطمئنا انگلیسی قدرت برندست. ولی خب واسه یه مبتدی استفاده از انگلیسی قدرت نمیتونه گزینه خوبی باشه.
جمع بندی:
من همیشه به دوستام که قصد داشتن زبانو شروع کنن گفتم که حداقل دو سطح اول این مجموعه رو بخونن و بعد برن سراغ انگلیسی قدرت. دلیل های خاص خودمو داشتم یکیشون مثلا آشنایی با سیستم ای جی بوده، یکی افزایش سطح و اعتماد بنفسشون در یادگیری انگلیسی، فکر کردن به انگلیسی، حذف گرامر و… که خودتون بهتر از من می دونید.
پس به نظر من واسه اشخاصی که انگلیسی قدرت واسشون سنگینه و عذاب اوره میتونن یک یا دو سطح از داستان های اورجینال ای جی رو بخونن و بعد برن سراغ انگلیسی قدرت اون وقت تفاوت رو حس می کنن.
نکته: تمام مجموعه های اورجینال ای جی به این new method خلاصه نمیشه، بخشی در Flow English قرار دارند که یادش بخیر یکی از درساشو من خیلی دوست داشتم اسمش اگه اشتباه نکنم mama’s boys (بچه ننه ها) بود. درسی که همون مقطع سطح پایین انگلیسیم منو به فکر فرو برد که چقد فرهنگ کار ما و آمریکایی ها فرق داره.
از دوستانی که تجربه استفاده از این مجموعه دارند دعوت می کنم نظرشونو بگن
یکی از دوستان @user1000 هم با این مجموعه شروع کردند لطفاً نظر خودتون رو بگید.
ادیت: اینم نظر خود ای جی زمان انتشار این مجموعه: