بستگی به خودتون داره که کدوم میتونه موثر باشه براتون
بنظرم اگه تو استفاده از انگلیسی تو موقعیت های مختلف و متنوع مشکل دارین ESL میتونه براتون مفید باشه.
ESL کلا هرچی لغت, اصطلاح, عبارات تو مکالمه مربوطه(پادکست) استفاده میشه اونارو آموزش میده.
AEE بیشتر مکالمه ی محاوره ایی هست. به نوعی انگلیسی واقعی محسوب میشه.مثلا میبینی از جملات ناقص زیاد استفاده میکنن. یا از وسط جمله و موضوع میپره به یه جمله و موضوع دیگه. به حد ESL توضیحات واژگان, اصطلاحات, عبارات توش نیست. ولی در کل موضوعات جالبی داره.
من از تورنت گرفته بودم بخاطر نبود متن پی دی اف واسه چند ده قسمت مجبورا شدم از سایت ایرانی دانلود کنم احتمال میدم فایل صوتی برا اونا اشتباهی ریپلیس شده!
اوکی میشه فایلو جایگزین کرد.
لطفا باز هم اگه موردکپی رایت دیدین بگین.
ولی اصلا به اصطلاح کپی رایت کردن کارهای خارجیا تو ایران اتفاقیه که اینجا میفته.
بعدش میگیم چرا فلان شرکت فلان سایت آی پی ایرانو مسدود میکنه!
احتمالن جف مکولین از نسخه ایرانی شده اش خوشش بیاد LOL
بزا یه جکی بهت بگم برادر. از زمانی که مرحو استیو جایز اولین گوشی آیفون رو معرفی کرد نمایندگی های مختلفی از طرف اپل در سرتاسر ایران برای فروش آیفون و محصولات اپل شروع بکار کرد. ولی این نمایندگی ها همشون کشک بودن و اگه کسی ندونه که واقعا اپل تو ایران نمایندگی نداره یعنی نمیدونه
خیلیا تو ایران به سبک وسلیقه خودشون نمایندگی باز میکنن نمایندگی میزنن کارو میدزدن و روش برچسب حق کپی رایت محفوظ است میزنن و جالبتر اینکه صوت یا همون برچسب پیگرد قانونی هم روی همون کار دزدی استفاده میکنند.
با سلام جناب کامبیز
یک سوال داشتم اونم اینکه سرعت گوینده در پادکست های esl درس های اول طبیعیه که اروم میخونه و به مرور در درس های پیش روسرعت خوندن رو بالا میبره یا نه فقط واسه من اینطوریه البته گذاشتم رو 1.2x یکم بهتر شد فقط خواستم سرعت اورجینال این دوره رو بدونم که دستکاری نشده است
نه سرعت تغییر نمیکنه.ترتیب خاصی هم نداره. تو همه ی اپیزودها (1305) اپیزود سرعت گوینده یکسانه. یه قسمت مکالمه ی درسه که سرعت آرومه. بعدش قسمت توضیحات واژگان, اصطلاحات و…که بازهم دکتر جف این قسمت رو آروم میخونه. وآخرش قسمت مکالمه رو بصورت نرمال با سرعت معمولی نیتیو زبان میگه.
شما میتونید کلا پادکست رو با سرعت بیشتر مثل 1.3 و… گوش دهید.