درود بر شما دوست عزیز.
یکسال پیش من شروع به زبان خوندن کردم و هدفم انگلیسی تجاری بود ولی ابتدا با هیچکدوم از منابع انگلیسی تجاری نتونستم ارتباط برقرار کنم حتی سطح ابتداییش. دلیلش فقط ضعف در زبان عمومی بود پس باعث شد شروع به خوندن انگلیسی جنرال کنم و تا الان هنوز دارم زبان عمومی میخونم.
زبان تجاری یعنی شما قدرت چانه زنی یا متقاعد سازی داشته باشی یا ایجاد یک ارتباط قوی و موثر با طرف مقابل. زبان اکادمیک هم همینطور قواعد خاص خودش رو داره.
شما تا زمانی که دانش عمومی زبان مناسب و قوی نداشته باشید نمیتونید روی زبان تجاری و اکادمیک مناور بدی.
صد در صد زبان تجاری با اکادمیک و جنرال فرق داره ولی نه خیلی زیاد.
شما باید به یک سطحی از زبان جنرال برسید مثلا b2 تا راحت با زبان تجاری و اکادمیک کنار بیاید
من جایی سراغ ندارم زبان اکادمیک یا تجاری قبل از زبان جنرال تدریس کنن.
من زبانشناس رو پیشنهاد میدم برای انگلیسی جنرال و تجاری. ولی برای انگیسی اکادمیک منابع ایلتس و تافل خوبه.
من برای writing& reading & و… هیچ کتابی نمیتونم معرفی کنم شما اول باید زبان جنرال را تکمیل کنید بعد با توجه به ضعف هاتون با یه تعیین سطح یا ازمون ایلتس و تافل ازمایشی به یک استاد کارکشته برای معرفی کتاب مراجعه کنید.
حتما برای پیشرفت هر اسکیل لازمه با یک استاد خوب مشورت کنی من یه زبان اموز بیش نیستم نمیتونم نظری بدم .
سایت افرینش هم سایت بسیار خوبیه برای منابع اکادمیک. حتما بهش یه سر بزن.