دوستان عزیز همانطور که قول داده بودیم روی سیستم جدیدی کار کردیم که هماهنگی صوت و متن درسها و داستان ها رو به صورت قابل توجهی افزایش داده. لطفا درسهایی که قبلا خیلی مشکل داشتن رو مجدد مرور بفرمایید و نظرتون رو بگید. البته کمی انیمیشن حرکت متن ممکنه مشکل داشته باشه و اون هم به خاطر این هست که هنوز ورژن جدید اپلیکیشن آماده نشده است.
این تغییر علی الخصوص روی مطالبی که موزیک زیادی دارن ( به عنوان مثال کارتون های اپلیکیشن زوم) تاثیر مثبت زیادی گذاشته.
سلام و ادب
آیا این تغییر عملکرد جعبه لاینتر را هم بهبود بخشیده است؟ (هنگام پخش صوت برای مرور جای دیگه رو میخوند).
البته خودم هم امتحان خواهم کرد.
سوال دیگه اینکه امکانش هست تاریخ تقریبی آپدیت جدید اپ رو ذکر کنید؟
با تشکر فراوان
درود و سپاس بزرگوار
هماهنگی گوینده و نوشتهی درس بسیار خوب شده است.
در شناخت واژگان کمی هوشمندتر شده است ولی با یک کاستیهایی…
در گذشته واژهای مانند “paralysed” و “paralyse” را دو واژه به شمار میآورد ولی اکنون نه، و این خوب است، آفرین.
ولی کاستی پدیدآمده این است که واژهای مانند “species” را جمع واژهی “specie” میداند با اینکه دو واژهی جداگانه اند.
همچنین یک مشکل دیگر هنوز هم هست. برخی از واژهها را درست شناسایی نمیکند. نمونه: در واژهنامه، ابزار متن به گفتار واژهی “townsfoke” را هنگام خواندن “townspeople” میخواند. @hnaseri
سلام اقا کامبیز شما جواب بنده رو ندادی. من میخواستم تازه شروع کنم برنامه زبانشناسو نصب کردم لطف کنید راهنماییمکنید چطور و چقد وقت بزارم فرمودید واسه مشاوره هزینه داره بله حق دارید کاملا موافقم چون واسه تجربیاتت زحمت کشیدی همانطور که مصاحبتو گوش دادم پس لطفا تجربیاتتو در اختیار بنده بگذار البته هزینشم متقبد میشم چون حق شماست رایگان نباید مشاوره داد
با سلام و تشکر از زحمات شما و سایر همکارانتان
متاسفانه هنوز مشکل در مجموعه قصه های نانسی درو باقیست , امیدوارم باآبدیت نرم افزارها این مشکل بطور کلی رفع شود, این حرکت صوت و نوشتار های لایت شده واقعا کمک خوبی در خواندن و تمرکزحواس دارد امیدوارم هرچه زوتر رفع گردد. البته این دومین بار است که می خواهم این مجموعه را مطالعه کنم و باز مجبورم صبر کنم تا کاملا رفع اشکال خواهد شد. مجبور شدم که اضافه نمایم این اشکال بعد از فصل دوم ظهور می کند و به مرور در فصلهای بعدی زیادتر خواهد شد.
و اما یک پیشنهاد دیگر در زمینه توسعه دیکشنری ها دارم متاسفانه اکثر دیکشنریها لغاتی که بصورت قید در متن کتابها آمده است را پشتیبانی نمی کند واین موضوع منجر به عدم اضافه کردن این لغات به لایتنر میشود و یا های لایت هم نمی شود و اما خوشبختانه در توسعه دیکشنریها در این مجموعه آموز شی امکان جستجو این لغات فراهم گردیده است حال درخواست این است که این امکان هم فراهم شود بتوانیم اینگونه لغات را به لایتنر اضافه کنیم .
با تشکر