با سلام خدمت دوستان زبانشناس
همونطور که میدونید انیمیشن ها منبع بسیار مفیدی برای یادگیری انگلیسی هستند. مخصوصا برای افرادی که سطحشون هنوز بالا نیست توصیه میشه به جای فیلم دیدن از انیمیشن ها استفاده کنن که زبان بسیار ساده تری نسبت به فیلم ها دارن. فیلم ها پر از اصطلاحات هستن که کارو سخت میکنه. دیالوگ هاشون هم بسیار سریعه. اما انیمیشن ها چون معمولا بره بچه ها ساخته میشن زبان ساده تری توشون استفاده میشه.
اما نکته ی بسیار مهمی که باید دونست این هست که خیلی از خود انیمیشن ها هم برای یادگیری زبان مناسب نیستند. مثلا انیمیشن های موزیکال ( مثل smallfoot. کابوس قبل از کریسمس، انیمیشن های کلاسیک دیزنی مثل frozen، پری دریایی و …) توصیه نمیشن. همچنین انیمیشن های در سبک کمدی هم مثل انیمیشن (Ferdinand) دست کمی از فیلم ها ندارن. بعضی انیمیشن ها هم دیالوگ هاشون نسبتا سریعه که برای شروع مناسب نیستند. مثل انیمیشن های
inside out
storks ، زوتوپیا و …
در این تاپیک قصد دارم انیمیشنی رو معرفی کنم که هیچ کدوم از مشکلات بالا رو نداره و برای یادگیری زبان از هر جهت مناسب هستش. اسم این انیمیشن کوبو و دو تار (kubo and the two strings) هست که سال 2016 نامزد جایزه ی اسکار هم شده.
خلاصه داستان:
داستان این انیمیشن در مورد پسرکی به نام کوبو و در ژاپن باستان روایت میشود. او در دهکدهای از مادرش مراقبت میکند. کوبو طبق خواسته ی مادرش نباید هنگام شب بیرون بماند. اما یک شب این توصیه رو زیرپا میگذارد و توسط خدای ماه که درواقع پدربزرگ اوست دیده شده و به او حمله میشود. پدربزرگ و خاله های شیطانی کوبو قصد دارند تا چشمان کوبو را از او بگیرند تا او را به ماه ببرند. برای آنکه کوبو زنده بماند، باید زرهی جادویی را بیابد که زمانی پدر مرحومش که یک سامورایی افسانهای بوده آن را میپوشیده است. او همراه یک میمون جنگجو و سوسکی بزرگ پا به این ماجراجویی میگذارد و …
این انیمیشن در سبک مهیج قرار داره و شدیدا برای یادگیری زبان انگلیسی توصیه میشه. برای خود من خیلی مفید بوده. لغات کاربردی و دیالوگ های قوی ای تو این انیمیشن وجود داره. لیست لغاتش رو هم در پایین گذاشتم.
انیمیشن دیگه ای که احتمالا همه ی شما دوستان باهاش آشنا هستین سری داستان اسباب بازی (toy story) هست که این انیمیشن هم برای یادگیری انگلیسی شدیدا توصیه میشه. انیمیشن در جست و جوی دوری هم خوبه. انیمیشن کورالین هم برای بنده بسیار مفید بوده.
امیدوارم از دیدن این انیمیشن ها در کنار یادگیری زبان لذت ببرید. اگر سطحتون متوسط به بالاست هر انیمیشنی میتونه مفید باشه. این دو انیمیشن بره شروع خیلی کمک میکنن. شما دوستان هم اگر انیمیشن مناسبی رو سراغ دارید ممنون میشم بفرمایید.
موفق باشید.
لینک مرتبط:
آپدیت: در کامنتها (پایین) لینک دانلود انیمیشن های جدیدی که میبینم رو گذاشتم.
آره واقعا، مخصوصا قسمت سومش اونجایی که اندی میخاد بره دانشگاه و با اسباب بازیهاش خداحافظی میکنه خیلی احساسیه.
قسمت چهارمش هم امسال تو آمریکا اکران شده ولی هنوز تو سایتا نیومده.
سلام
ممنون آقا مصطفی
من بعد از خوندن متن دانلودش کردم انشالله بزودی میبینمش
از بقیه اعضا هم خواهش میکنم اگه انیمیشنی دیدید که خوشتون اومده حتما اسمش رو توی این تاپیک بزارین تا ماهم استفاده کنیم
من عاشق انیمیشن هستم
داخل این سایت بشید @morteza.sh
بالای سایت یک کادر هست کلمه
Kubo داخلش بنویسید و تایید را بزنید
بعد از داخل لیست روی همین اسم کلیک کنید لیست زیر نویس ها نمایش داده می شود
بعد یکی از زیر نویس های Engliah را دانلود کنید