اکنون خوب شد، سپاسگزار ام
خوشم میاد هنوز هم هری پاتر رو میخونید
خب بار اول که خوندم صرفا برا خوندن و لذت بردن بود.
بار دوم که الان باشه بیشتر برا اصطلاحات و آشنایی با ساختارهای نوشتاری پیچیده است. و اینکه درصد بلد بودن لغات، هر بار به طور چشمگیری تغییر میکنه. بعد از هری پاتر میرم تو کار ارباب حلقهها
سلام خسته نباشید
اپ ها خیلی دیر بالا میان لطفا این مورد هم رفع کنید
با تشکر
من برنامه رو آپدیت کردم
ولی یسری درسارو نشون میده که واژه ی آبی دارند
اما وقتی وارد درس میشم هیچ واژه ی آبی ای وجود نداره
درس رو به روز رسانی کنید
در این آپدیت جدید وقتی قسمتی از درس مونده و بیرون میام قبلن اینجوری بود که دوباره از اونجا شروع میکرد ولی حالا میره اول درس
اونم فعاله بعد از آپدیت اینطوری شده
تو گوشی من که این مشکل نداره
نمیدونم دیگه…
برای منم همین مشکل به وجود اومده.
از داخل اپلیکیشن لطفا پیغام بفرستید که مشکلش راحت تر پیدا شه
بزرگوار اینگونه که دسترسی دشوارتر خواهد بود. زمانی که واژههای هر روز را بازبینی میکنیم جعبه لایتنر در دسترس نخواهد بود تا روز آینده و دیگر به هیچ گونه نخواهیم توانست منبعهای کاربرد واژگان را بیابیم. در این زمینه طراحی ویرایش پیشین نرمافزار بهتر و کاربردیتر بود.
و دیگر اینکه اگر یک میانبر برای جستجوی واژهنامهها در کشوی صفحهی اصلی باشد بسیار سودمند خواهد بود و ما را از نصب نرمافزارهای واژهنامه در گوشی بینیاز خواهد کرد. @golmirzaei
سپاس
با سلام
اساتید الان این بروزرسانی رو انجام بدیم یا نه؟
من هم همین مشکل رو دارم
سلام و خدا قوت
خوب بود میشد از دیکشنری هایی که تو سیستم خودمون هست استفاده کنیمو می تونستیم ادشون کنیم به لیست دیکشنریای نرم افزار
سلام
منم با ورژن جدید این مشکل رو دا م
تو سطح مقدماتی دوره افرتلس, درس the day of the dead, جشنواره مردگان, وقتی رو grave, قبر می زنم, واژه ی graf میاد!
یه مشکل اساسی که توی نسخه جدید ایجاد شده (و نمیدونم دوستان دیگه اشارهای بهش کردن یا نه) اینه که الان فقط اصطلاحات و اسامی خاص رنگشون تغییر کرده. یعنی دیگه هیچ لغتی رنگش آبی نیست.
مثلا توی داستان جورج و اژدها کلمه brave قبلا رنگش آبی بود و همچنین ۵-۶ تا لغت دیگه. ولی الان فقط و فقط اصطلاحات و اسامی خاص(که نیازی به آبی بودنشون نیست) آبی هستن و بعنوان لغات سخت نمایش داده میشن.
با این شرایط شاخص تشخیص لغتهای یاد گرفته شده در نرمافزار چیه من نمیدونم
متوجه منظور شما نمیشم. بیشتر توضیح بدید. خودم درس رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت.