انتشار نسخه 7.1.1

اکنون خوب شد، سپاسگزار ام :bouquet:

1 پسندیده

این هم یک مثال دیگه :point_down:

ریشه‌ی کلمه، gape هست ولی وقتی روش کلیک می‌کنی gap رو میاره

5 پسندیده

خوشم میاد هنوز هم هری پاتر رو میخونید :grin:

5 پسندیده

خب بار اول که خوندم صرفا برا خوندن و لذت بردن بود.
بار دوم که الان باشه بیشتر برا اصطلاحات و آشنایی با ساختارهای نوشتاری پیچیده است. و اینکه درصد بلد بودن لغات، هر بار به طور چشمگیری تغییر می‌کنه. بعد از هری پاتر میرم تو کار ارباب حلقه‌ها :grin:

9 پسندیده

سلام خسته نباشید
اپ ها خیلی دیر بالا میان لطفا این مورد هم رفع کنید
با تشکر

2 پسندیده

من برنامه رو آپدیت کردم
ولی یسری درسارو نشون میده که واژه ی آبی دارند
اما وقتی وارد درس میشم هیچ واژه ی آبی ای وجود نداره

4 پسندیده

درس رو به روز رسانی کنید

2 پسندیده

در این آپدیت جدید وقتی قسمتی از درس مونده و بیرون میام قبلن اینجوری بود که دوباره از اونجا شروع میکرد ولی حالا میره اول درس

2 پسندیده

این گزنیه رو چک کنین ببینین تیک این قسمت خورده یا نه

3 پسندیده

اونم فعاله بعد از آپدیت اینطوری شده

2 پسندیده

تو گوشی من که این مشکل نداره
نمیدونم دیگه…

2 پسندیده

برای منم همین مشکل به وجود اومده.

2 پسندیده

از داخل اپلیکیشن لطفا پیغام بفرستید که مشکلش راحت تر پیدا شه

2 پسندیده

بزرگوار اینگونه که دسترسی دشوارتر خواهد بود. زمانی که واژه‌های هر روز را بازبینی می‌کنیم جعبه لایتنر در دسترس نخواهد بود تا روز آینده و دیگر به هیچ گونه نخواهیم توانست منبع‌های کاربرد واژگان را بیابیم. در این زمینه طراحی ویرایش پیشین نرم‌افزار بهتر و کاربردی‌تر بود.

و دیگر اینکه اگر یک میانبر برای جستجوی واژه‌نامه‌ها در کشوی صفحه‌ی اصلی باشد بسیار سودمند خواهد بود و ما را از نصب نرم‌افزارهای واژه‌نامه در گوشی بی‌نیاز خواهد کرد. @golmirzaei
سپاس

3 پسندیده

با سلام
اساتید الان این بروزرسانی رو انجام بدیم یا نه؟

2 پسندیده

:+1: من هم همین مشکل رو دارم

2 پسندیده

سلام و خدا قوت

خوب بود میشد از دیکشنری هایی که تو سیستم خودمون هست استفاده کنیمو می تونستیم ادشون کنیم به لیست دیکشنریای نرم افزار

1 پسندیده

سلام

منم با ورژن جدید این مشکل رو دا م

تو سطح مقدماتی دوره افرتلس, درس the day of the dead, جشنواره مردگان, وقتی رو grave, قبر می زنم, واژه ی graf میاد! :innocent:

3 پسندیده

یه مشکل اساسی که توی نسخه جدید ایجاد شده (و نمی‌‌دونم دوستان دیگه اشاره‌ای بهش کردن یا نه) اینه که الان فقط اصطلاحات و اسامی خاص رنگشون تغییر کرده. یعنی دیگه هیچ لغتی رنگش آبی نیست.

مثلا توی داستان جورج و اژدها کلمه brave قبلا رنگش آبی بود و همچنین ۵-۶ تا لغت دیگه. ولی الان فقط و فقط اصطلاحات و اسامی خاص(که نیازی به آبی بودنشون نیست) آبی هستن و بعنوان لغات سخت نمایش داده میشن.

با این شرایط شاخص تشخیص لغت‌های یاد گرفته شده در نرم‌افزار چیه من نمی‌دونم :thinking:

1 پسندیده

متوجه منظور شما نمیشم. بیشتر توضیح بدید. خودم درس رو چک کردم هیچ مشکلی نداشت.