سلام، روزتون بخیر
من تونستم نمره کل 7 بگیرم. اسپیکینگ 7، لیسنینگ 7.5، ریدینگ 7 و رایتینگ 6.5.
برای رایتینگ کلاس خصوصی گرفتم و با ویدیوهای یک مدرس کانادایی تمرین کردم. در مورد بقیه بخش ها منابعم زبانشناس، کتابهای تمرین آیلتس مثل کمبریج آیلتس تست ها بودند.
برای لیسنینگ و اسپیکینگ تا میتونید از زبانشناس استفاده کنید. بسته انگلیسی قدرت برای ایجاد اعتماد به نفس و یادگیری اصطلاحات و کلمات مهم خیلی ضروریه. البته برای اسپیکینگ نمونه پاسخ های آماده ای هم وجود داره که با سوالات و نحوه پاسخگویی آشنا بشید. اگر بتونید به واژگان و اصطلاحات بسته Power English و Real English مجهز بشید قطعا نتیجه خوبی میگیرید. به روش پیشنهادی خود بسته ها عمل کنید. صبور باشید و هر درس رو بین 5 روز تا یک هفته تکرار کنید (داستانهای کوتاه رو).
حداقل روزی 30 دقیقه برای تمرین اسپیکینگ و 30 دقیقه برای تمرین لیسنینگ وقت بزارید جدا از وقتی که برای تمرین تست زدن اختصاص میدید. اگر بتونید وقت بیشتری بزارید که بهتر میشه. برای اینکه در طی این مدت فشار و استرس امتحان رو هم طاقت بیارید میتونید سریال های مورد علاقتون رو ببینید تا هم زنگ تفریح باشه و هم آموزش.
اگر اهل ورزش هم هستید ویدیوهای تمرینات خانگی به زبان انگلیسی میتونه جذاب و مفرح باشه.
نکته ای که خودم بهش رسیدم اینه که باید ذهنیت نتیجه گرایی رو رها کنم و به یادگیری زبان به چشم یک فرآیند طول عمری نگاه کنم که فارغ از نتیجه باید طی کنم. پکیج “راه زبانشناس” سرگذشت کسی هست که به بیش از 17 زبان دنیا تسلط پیدا کرده و نکات و تجربیاتش رو بیان میکنه. این پکیج برای من خیلی الهام بخش بود.
به تازگی خوندن کتاب قانون 5 ثانیه رو از زیبوک شروع کردم و اطمینان دارم اگر این کتاب رو پارسال میخوندم نتیجه بهتری میگرفتم. اگر تونستید این کتاب رو حتما بخونید.
البته من خودم رو هنوز در ابتدای راه میدونم و کار مهمی که تونستم انجام بدم این بود که یادگیری زبان رو به بخشی از عادات ضروری روزانه ام تبدیل کردم طوریکه گاهی وقت ها مهمترین چالش روزم پیدا کردن حداقل نیم ساعت وقت برای انجام تمریناتم هست.
بعد از نوشتن این پست، مطلب جدید مربی رو با عنوان " 10 پارامتر مهم در یادگیری موثر زبان" در تالار دیدم. 10 فاکتور پیشنهادی برای یادگیری موثر در زبان انگلیسی توسط لوکا لامپارلو
حتما بخونید. تجربه شخصی دوستان عزیز دیگر و خود من هم کاملا با این بحث مطابقت داره.
امیدوارم موفق باشید.