درود! …این همونه که قبلا لینکشو گذاشته بودین؟
بله
اسم کانال یوتیوبش coach red pill هست. مطالبش فوق العادس. البته بعضیاش هم جنجالیه.
اوممم چه اسم خوبی ام داره!
جالب بود! بهترین جمله یا مفهومی که توی این ویدیو گفت از نظر شما چی بود؟
خواهش میکنم.
به نظرم اون جمله ی آخرش که میگه روزها طولانی ان اما دهه ها کوتاه. قبل از اینکه حتی متوجه بشی میبینی چهل سال رو پشت سر گذاشتی
جداً هاااا! من از بچگی به این مسئله فک می کردم …که روزها طولانی ان! … اما تجربه ها کوتاه!
چرا اینطوریه؟
و سوالِ بهتر اینه: … چطور میشه ازین ویژگی بهترین بهره رو بُرد؟؟
تو ویدیو میگه دیگه. اینکه هدف داشته باشیم و زندگیمون رو مثل یه ماشین بدونیم که مشخصه مقصدش چیه و خودمونو در آینده تصور کنیم که چی میخایم بشیم. قدر روزهای جوانی رو بدونیم و فک نکنیم که همیشه اینطوریه و وقت داریم.
و اینکه سر از …دونیها درنیاریم (که خیلی هم زیادن) و سر از باکینگهامها دربیاریم (که خیلی کم هستند).
جدا از محتوای حرفاش، خیلی قشنگ حرف میزد، خیلی.
چی شده؟ من سر در نیاوردم از جملاتتون!
یه جایی میگه، وقتی همینجوری بی هدف رانندگی میکنید، یهو میبینید دقیقا توی یک shithole بنزین تموم کردین. میگه این shithole ها خیلی زیادن پس احتمال این هم که اینجاها بنزین تموم کنید زیاده. میگه کم پیش میاد یه جایی مث قصر باکینگهام بنزین تموم کنید.
عالی بود مرسی از اینکه به اشتراک گذاشتین
ممنون آقا مصطفی
ببخشید شما اسم این آقا رو میدونید؟
خواهش میکنم.
نه متاسفانه اسمشون رو نمیدونم.
فک کنم اسمش Gonzalo Lira باشه
مرسی پروین جان. لطف کردین
بله. خودشه. رمان نویس آمریکایی
ممنون. منم دنبال اسمش میگشتم. تو ویدیوهاش معمولا میگه که نویسنده بوده ولی خیلی خوب شد اسمشو گفتید. گویا کارگردانی هم کرده.
خواهش میکنم عزیزم.
واسه همینه که اینقد دوربین دور و برش هست. تو دایرهای از دوربینها میشینه و حرف میزنه. بعد ویدئو رو ادیت میکنه. خیلی کارش درسته
درسته. اگر تمایل داشتید کانال یوتیوبش coach red pill هم ویدیوهای مفیدی میذاره. البته بعضیاش هم جنجالین.
این ویدیو رو از همونجا انتخاب کردم.
سلام مجدد خدمت
@Pari
@fdoosti
@a.bayani
@Ehn.ehsan
و تمامی عزیزان دیگر
ویدیوی زیر هم با ویدیوی پیشین ارتباط داره و توش با تفصیل بیشتری درباره ی ضرورت استراتژیک بودن در زندگی صحبت میکنه. از اونجا که دیدنش خالی از لطف نیست اینجا گذاشتمش:
متاسفانه به خاطر نبود این فاکتور تو زندگیمون، میبینیم که اطرافمون پر از آدم بدبخته. و همین آدمها بدون داشتن هیچ استراتژی، بچههایی به دنیا میارن و همینطور رهاشون میکنن وسط زندگی، و زندگی این بچهها هم یک کپی کامل از زندگی والدینشون میشه. و این تا نسلها ادامه پیدا میکنه و در بهترین حالت ممکن شاید چند نسل بعد این چرخه کمی به هم بخوره. دقیقا بیشتر بدبختی که زندگیمونو احاطه کرده بخاطر همین عامله.
ممنون بابت به اشتراکگذاری این ویدئوهای خوب