وبلاگ mitra💞

کار خوبی انجام می دهیند و در مورد آموزش زبان دوم بچه ها واقعا سررشته ای ندارم حتی تجربه ی کافی ندارم طبق مطالبی که دوستان گذاشتتند همینقدر متوجه شدم که برای کودکان مثل یادگیری زبان فارسی که ناخودآگاه یاد میگیرند آنهم بخاطر بودن در جو مثل دیدن کارتون بدون اینکه هدف در نظر گرفته بشه بصورت غیرمستقیم و اینکه کودک را بدون تحت فشار یادگیری قراردادن میتوان اموزش داد.
جناب ناصری و خانم نیکنام عزیز و جناب کشاورز خیلی خیلی بیشتر از من میتوانند در این مورد خاص راهنماییتان بکنند من هم مثل شما ۱کاربر هستم ولی این عزیزان اساتید درجه یکی هستند بخصوص خانم نیکنام عزیز که خودشان ۱دختر ناز دارند که از سنین خیلی پایین زبان را فراگرفته اند میتوانید باایشان مشورت بفرمایند مطمئنن باایشان و دیگر مربیان عزیزصحبت کنید در این راه کمکتان خواهند کرد :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:ببخشید من بیشتر از این نمیتوانم کمکتان بکنم و واقعا شرمنده تون شدم :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::tulip::blossom::sunflower::hibiscus::rose::tulip::blossom::blossom::sunflower:
این تاپیک مربوط به مصاحبه ی خانم نیکنام عزیز می باشد:

6 پسندیده