خیلی خب دوستان. سلامی دوباره . بعد مدتها برگشتیم و در خدمت شما دوستان عزیز هستیم
مهمان این پادکستمون خانوم نیکنام @ala یکی از اعضای با محبت و مهربان ما هستند.
ایشون می تونند الگوی بسیار خوبی برای خیلی از ماها باشند چرا که با وجود مشغله بسیار اعم از شغل، فرزند داری، همسرداری و … همچنان به تلاش برای یادگیری زبان می پردازند که بسیار این تلاش قابل تحسین و عالیه.
خیلی عالی بود. خدا قوت دوستان
خانم نیکنام عزیز ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار فروم قرار دادین و این مصاحبهی عالی نتیجهش شد. آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون در همهی عرصههای زندگی، دارم براتون.
از تعریفتون ممنونم. شما لطف دارید
اون داستان که یادتون رفت اسمش رو، بر اساس اون چیزی که گفتین فک کنم هنسل و گرتل باشه. درسته؟
درمورد آموزش آلاء یه سوال داشتم امیدوارم اینجا جنبهی تبلیغات نداشته باشه.
برادرزادهم کلاس دومه و مدتی یه کلاس زبان میرفت که مدرسشون به روش زبان مادری بهشون انگلیسی یاد میداد که کارشم خوب بود. طوری که این اواخر رفته بودن شیراز با توریستای اونجا حرف زده بود. از اونجایی که کار خوب پیش میرفت و مدرسشون معروف شده بود، آموزشگاههای سطح شهر چندین بار رفته بودن آموزش و پرورش شکایت کرده بودند و متاسفانه موفق شدند جلوی کار این مدرس رو بگیرند.
من به زن داداشم درمورد روش شما گفتم ولی متاسفانه تو تلگرام این آقای امینی راه ارتباطی نبود. میخواستم بدونم چطوری انیمیشنها رو تهیه کردید؟ آیا شمارهای چیزی ازشون دارید؟
از پاسخ به سوالم خیلی ممنونم. من خیلی از مادرهای شاغل رو میبینم که کامل خودشون رو وقف زندگی خانوادگی میکنن و اصرار دارن که رو این تاکید کنن که وقتی برای کار دیگهای ندارن. حالا ورزش باشه، یادگیری مهارتی باشه یا هر چیزی. ولی من همین مادرها رو میبینم وقت زیادی برای کارهای الکی اختصاص میدن و این خیلی رو اعصابمه.
واقعا شما یه الگوی عالی برای همهمون به ویژه دخترتون هستین. خیلی خوبه که شما رو اینجا داریم.
آقا کامبیز @YoKambiz درمورد اون درس لاس وگاس، براساس تجربهتون لازمه این درس رو اسکیپ کنیم؟ چون من دارم این دوره رو میخونم. بیشتر بخاطر مکالمههاش و توضیحهای عالی کرستین درمورد واژهها. (البته مکالمههای دن و آرن هم چیزی شبیه همیناست و اونا هم عالیه اگه کسی خواست مشابه اینها رو بخونه)
خیلی عالی بوده و چه حیف و جای تاسف برای عاقبت مدرس و روش شان
این آدرس کانالشون:
کانال دکتر امینی @dozabaneh
نماینده دکتر امینی @leilaaminiar
اول با خود خانم امینی( لیلا امینی) شرایط برادرزاده تون رو مطرح بفرمائید تا راهنمایی کنند
ممنونم از لطف تون ، حضور من در تالار و بودن در کنار بزرگوارانی چون شما افتخار و شانس بزرگی بوده که خداوند در مسیر زندگی ام قرار داده، در مورد عقیده ام، این باور من هست:
ترجیح می دهم مادری شاد باشم!
مادری که اهدافِ خودش را دارد…
و کودکش را بدون احساسِ مزاحمت ، کاملاً رها و عاشقانه دوست دارد…
اسمم را خودخواه بگذارند ،
اما من ایمان دارم که چنین مادری ، “نابغه” پرورش می دهد…
ترجیح میدهم کنارِ فرزندم ، خودم هم “زندگی” کنم ، تا اینکه یک قربانی باشم…
و با حسرتی عمیق از کارهای ناکرده ام ،
جماعتی را از مادر شدن بترسانم…
من دنیای کودکان را خوب می فهمم…
باور کنید یک مادرِ شاد و پویا ،
آرزوی هر کودکیست…
اگر در مصاحبه و گفتگو خدا نکرده برداشتی از توهین به جایگاه مادر شد واقعا از همه ی مادران عذرخواهی میکنم، همه ی صحبتها بر اساس شرایط فعلی جامعه بود.
اینجا لازم میدونم از آقا کامبیز بزرگوار هم بابت وقت مصاحبه و هم آماده سازی آن تشکر کنم. براشون آرزوی سلامتی و شادی دارم
بله واقعا موثر بوده؛ چون قبلا من ترجمه میکردم برای آلاء ولی در این روش ایشون خودش فکر میکنند، مثلا چند وقت پیش I have no idea از من پرسید یعنی چی؟ ولی چون دوباره چند جا دیگه شنید خودش به مکان استفاده جمله پی برد
سلام بزرگوار
خدایی داشتم گوش می دادم که در حال گوش دادن پیامم رو گذاشتم که اولین نفر باشم که بگم در حال شنیدنم
حالا باید ضایعم میکردی؟؟!! ها؟؟ دلت خنک شد
سلام
باعرض خسته نباشید به اقاکامبیز پرتلاش که برای این مصاحبه خیلی زحمت کشیدند
و همچنین یه تبریک به خانم نیکنام که واقعا خیلی خوب دارند زندگیشون رو اداره میکنند بنظرم یه الگوی خیلی خوب برای مادران نسل جدید هستند
در برنامه ریزی کاملا موافقم و بر این باورم بدون برنامه ریزی نمی توان به موفقیت چندانی در هیچ زمینه ای دست پیدا کرد یه سخن از امام علی خوندم که مضمونش این بود : باتقسیم ساعات شبانه روز،زمان خود رابیشتر کنید.
بازهم ممنون از هر دو نفر
باسلام خدمت هر دو استاد بزرگوار @ala @YoKambiz
چقدر عالی و مسلط. امیدوارم که روزای خوبی در انتظارتون باشه که قطعا با تلاشی که دارین کاملا دستیافتی است…
خانم نیکنام واقعا عالی بود و انشاالله که روزی آقا کامبیز با آلاجان مصاحبه کنه.
سلام و ممنونم از لطف تون و سپاس از کلام زیبایی که نقل فرمودید
Thanks a lot, it’s kind of you that dedicated your time for listening
سلام و احترام آقای قوامی بزرگوار ، ممنون از لطف تون
ممنونم انشالله مصاحبه آلاء، خصوصا ارادت دارند نسبت به آقا کامبیز و ویسهاشون رو گوش میدهند گاها تکرار میکنند بعضی کلمات که برجسته و با تاکید تلفظ میکنند. به امید اون روز
درود بر آقا کامبیز و خانم نیکنام عزیز و بزرگواربسیاااار عالی بود آقا کامبیز که دیگه استاد مصاحبه استتبریک میگم به مامان آلاجون که از پس سوالات براومدند و بسیار آرام و مسلط بودندآرامشتون رو دوست داشتم خانم نیکنامموفق باشید
سلام به هر دو دوست عزیز و بزرگوار
خانم نیکنام عزیزم تبریک میگم. مصاحبه واقعا خوبی بود
آرامشتون رو دوست دارم
ممنونم ازتون بابت لطفی که به من داشتین. شما واقعا برای من الگو هستین و من امیدوارم در آینده بتونم مادری هدفمند مثل شما بشم
سلام دوست عزیزم ، من این وسعت مهربانی شما رو چطور پاسخگو باشم. ممنونم انشالله شاهد مصاحبه شما باشیم بزودی. گلها اون سه تا خمیده به پایین برای آقا کامبیز، بقیه اش سهم من