سلام دوست عزیز @javad72m .
مطالب زیر را چه با متن یا ویدیو خوانده و دیده شود . بنده هم با همین ویدیوها از پایه پیش رفتم . من حتی متنهای ویدیوها و مقالهها رو نت برداری یا آنالیز کردم و لازم نیست شما این کار رو انجام دهید .
قانون چهارم ، شش فاکتور برای مرورها و تکرارها و قانون ششم ، استراتژی پنجگانه پیشنهادی برای بالاتر بردن بازده یادگیری .
این هشت قانون یادگیری زبان انگلیسی و تکنیک TPRS با کامبیز کشاورز است .
من خودم این قوانین را با کمی تغییراتی که خودم اضافه کردم شروع به یادگیری کردم و هنوز از این قوانین استفاده میکنم .
این ویدیوها و مقالهها رو در زمان مناسب که به ترتیب قرار دادم تماشا کن و بخوان و لازم نیست همهی ویدیوها و مقالهها رو یک شبه به اتمام برسونی .
بریم سراغ سوالات
تکنیک سایه در قانون ششم قرار داره . شما قبل استفاده از این تکنیک آن داستان مربوطه رو بارها با تکرار و مرور گوش کنید و به متن نگاه کنید بعد به سراغ قانون ششم بروید .
درکت میکنم همانطور که به این موضوعی که ایجاد کردم نگاه کنی بنده هم چند ماه پیش سردرگم بودم . شما صبور باشید و با استفاده از قانون هشتم و… این بهره را گذشت خواهی کرد .
گرامر رو خودم هم درگیرش بودم . رو گرامر قفل بودم ، از ذهنم خارج نمیشد . برات بگم که از گرامر سر در نمیآوردم . هنوز هم بخشهایی از گرامر رو نمیدانم .
اول اینکه نمیدانم گرامر رو تا چه حدودی میدانی و از نظر بنده گرامر رو جستجو کرده و کوتاه و مختصر مرور کن .
این سوالت را کاملاً متوجه نشدم . شکل دیگهای توی جمله شاید منظورتان زمان یا افعال با قاعده ، افعال بیقاعده است .
همانطور که درست پیش بری بهطور ناخودآگاه وارد حافظه بلند مدت میشه .
گرامر رو تا حدودی که لازم باشه مرور کن . نَه اینکه حفظ کنی فقط متوجه آن بخش شو .
قانون اول یادگیری زبان
قانون دوم یادگیری زبان
قانون سوم یادگیری زبان
تکنیک TPRS
قانون چهارم یادگیری زبان
قانون پنجم یادگیری زبان
قانون ششم یادگیری زبان
قانون هفتم یادگیری زبان
قانون هشتم یادگیری زبان
در نظر داشته باش ، حتماً نباید از اینها استفاده کرد . ببین چی برات خوبه ، برای سطحت خوبه و نسبت به سطحت مورد استفاده قرار بده .
لینک مقالات و مطالب مفید در تالار زبانشناس رو که بوک مارک کرده بودم رو هم قرار میدم .
این جمله به من هم گفته شده و من هم به شما میگم که سخت نگیر . من هم کلمهای به شکل دیگهای توی جمله بوده متوجه نشدم . بارها به مشکل برخوردم به مرور با تحقیق ، جستجو و کمک از دوستان آن را برطرف کردم . پس سختگیر نباش .
سوالی داشتید بیان کنید .
Good luck