چالش کتابخوانی آذر ماه 1398 🍁

این روایش مظلومه :joy:
اولش یکم صداش انرژی نداره ولی بعدش خوب میشه
یعنی عمیق بشین تو متنش صدای راوی زیاد غیر قابل تحمل نیست
نسیم خانم ی تاپیک زده بودن براش
منم نظرمو میگم در موردش حتما
ولی خوندنش ی چیز دیگست :+1:
من فصل دومش رو ۵ بار گوش دادم :joy:

11 پسندیده

سلام . واقعا عالیه پشتکارتون . بهتون تبریک میگم :rose:

اینم خیلی جذابه ، میشه گفت بهترین کتاب این مجموعس :ok_hand:

9 پسندیده

شما که ماشالله رکورد ۵ ساعت رو خوب نگه داشتین. :clap::clap:من که عمرا نمیتونم اینطور ادامه بدم :sweat_smile:

11 پسندیده

سلاااااااام عزیزم
شبتون پر ستاره :star2::star2::star2::star2:

مررررسی واقعا ممنون در کنار شما دوستان مهربون حتما :heart::rose::cherry_blossom:

12 پسندیده

عه ؟ انقد جذابه ؟

کتاب The subtle art of not giving a fu*ck
از مارک منسن هم میگن کتاب خوبیه
کلا این کلمه ی پرکاربرد جدیدا زیاد استفاده میشه برا اسم کتابا :joy:

12 پسندیده

ممنونم . همچنین شما :rose:

8 پسندیده

سلام بانو. ممنونم از لطفتون باعث خوشحالیه. امیدوارم در مسیر موفقیت ثابت قدم باشید. :rose::rose::sunny:

9 پسندیده

سلام
شبتون بخیر
ماشاءالله
من وقتی پست شما در چالش پیگیری ماهانه زنجیره یادگیری کلی شگفت زده شدم و از اون روز مصمم شدم که زنجیره یادگیریم رو محکم نگه دارم
کتابخوندن تون رو هم الگو قرار میدم
شما و خانم دوستی خیلی خوب کتاب میخونید
موفق باشید.

10 پسندیده

سلام به روی ماهتون
سپاسگزارم :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

8 پسندیده

ممنونم از نظر لطف‌تون؛
امیدوارم شما هم در راه رشد زبان کامیاب باشید و بالاتر از همه‌(ی یادگیری‌ها) سلامت و خوش‌دل باشید :tada:

11 پسندیده

خواهش میکنم حقیقت رو عرض کردم

خیلی خیلی ممنونم
همچنین
بهروز باشید :+1::sunflower:

9 پسندیده

اینا دیدن مردم با زبون خوش نمیرن دنبال موفقیت برا همین ادبیاتشونو عوض کردن :joy::joy::joy:

9 پسندیده

سلام خانم صبح پاییزی سردتون‌ بخیروشادی :hibiscus::rose::bouquet::tulip::blossom::sunflower::sunflower:خواهش میکنم عزیزم :rose::cherry_blossom::bouquet::tulip::blossom::blossom::sunflower:باآرزوی موفقیت های بیشتر وبه اوج موفقیت برسید و در اوج بمانید خانم :pray::pray::pray::pray::pray::pray::hibiscus::rose::rose::hibiscus::rose::bouquet::bouquet::tulip::tulip::tulip::blossom::blossom::blossom::sunflower::sunflower::rosette::rosette::rosette::hibiscus::hibiscus::rose::cherry_blossom::bouquet::bouquet::tulip::tulip::blossom::sunflower::sunflower::hibiscus::rose::rose::hibiscus:

6 پسندیده

سلااااااااام عزیزززززم
کلبه دلتون توی این روز سرد پاییزی گرم :maple_leaf::maple_leaf::maple_leaf:
ممنون از آرزوی قشنگتون :heart_eyes: من هم متقابلا صعود به اوج نقطه دلخواه تون رو براتون آرزو میکنم :heart::heart::heart::heart::heart: پاینده باشید.:blossom::four_leaf_clover::cherry_blossom::rose::heart::maple_leaf::sunflower:

7 پسندیده

سلام ممنون بابت گزارشتون اینترنت ما هم وصل نشده نگران نباشید
:ok_hand::blush:

5 پسندیده

سلاااااام کتاب خوان های عزیز
من ی فصل دیگه از این کتاب رو خوندم :blush:

اینم ی چند تا نقل قول خوب :v:

:cherry_blossom: Having an unusually large goal is an adrenaline infusion that provides the endurance to overcome the inevitable trials and tribulations that go along with any goal.
:cherry_blossom: Living like a millionaire requires doing interesting things and not just
owning enviable things.

:cherry_blossom: The most important actions are never comfortable.

16 پسندیده

سلاااااام به همه دوستان
شب همگی پرستاره
یک داستان دیگه از سری داستانهای شرلوک هولمز عزیز و دوستداشتنی به نام آخرین معما رو خوندم؛ اما برخلاف همیشه اصلا خوشحال نشدم… :pensive:
از اسم داستان معلومه…
آخرین معما…
و شرلوک عزیز و باهوش …

15 پسندیده

سلام
تبریک می گم که با قدرت و علاقه کتاب می خونید و خیلی هم موثر بوده براتون. من یکی که هنوز از دسترنج کتاب خونی شما خوشه چینی می کنم و هر روز نکات کتاب مستری رو مرور می کنم اتفاقا امروز فایل کامل صوتی نسیم (عاطفه) عزیز رو هم دانلود کردم. خودم همچنان مورچه وار پیش می رم ولی یه جاهایی بسی غرق مطلب می شم که شاید بارها و بارها متن رو تکرار می کنم که کامل جذب بشه.
بابت نکات خوب این کتاب اخیر هم ممنون :bouquet:

14 پسندیده

سلام

منظورتون از درس اصلی چیه ؟کدوم درسا؟

6 پسندیده

سلام خانم نیکنام عزیز
ممنون از شما :sparkling_heart:، خوندن کتاب که واقعا لذت بخشه خصوصا اگه هدفمند پیش بره

خدا روشکر از این بابت. امیدوارم برای شما هم بهترین نتیجه رو داشته باشه :four_leaf_clover:

بازم ممنونم از عاطفه جان @a.bayani بابت همکاری عالیشون. یکی از خاطره های خوب تالارمون بود :ok_hand::ok_hand:

مستری رو بخوایم هم نمیتونیم سریع بخونیمش:sweat_smile:
امیدوارم اثرات عمیقش رو تو زندگی لمس کنید :heart:

9 پسندیده