از اونجایی که مدتی نمیتونم زیاد بیام تالار، این زبانپیچان رو فعلا داشته باشید تا بعد.
همونطور که قبلا گفتم، توی این تمرین قراره روی تلفظ ing یا ng کار کنیم که یه صوت nasal یا دماغی هست. به هیچ عنوان آخر این صوت “گ” رو تلفظ نکنید. البته این صورت هر جایی به این صورت تلفظ نمیشه پس تعمیمش ندید به تمام جایگاهها. مثلا توی کلمهی finger باید “گ” رو تلفظ کنید.
متن:
The “king” likes to “sing” in the “evening”.
Does the “king” like to “sing” in the “evening”?
If the “king” likes to “sing” in the “evening”,
where does the “king” like to “sing” in the “evening”?
دوستان دقت کنید که فعل like در چهار جایگاه اومده که دو تاش خبریه و s گرفته، دوتاش سوالیه و فعل ساده است. هنگام ادا کردنش ممکنه اینها رو قاطی کنید. پس دقت کنید که توی جملات سوالی like رو بدون s تلفظ کنید. اگه متن رو حفظ کنید کارتون راحت میشه.
سخت بود نمیدونم درست تلفظ کردم یا نه نهایت تلاش رو کردم ک تو دماغی بگم
اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید برام
ولی بازم نیازه تمرین بشه تا به صورت ناخوداگاه گفته بشه چون همش ذهنم تمایل داشت به شدت گ رو تلفظ کنه
سلام پری جان عزیز و دوست داشتنی عصر جمعه تون دل انگیز و پرشور و نشاط
خیلی ممنون بخاطر زبان پیچان در کنار مشغله هاتون باز هم زحمت این چالش جدید رو کشیدیند هزاران هزار بار تشکر خانم
چقد شما خوووبین میترا خانم
زندگیتوننن مث این استیکرایی ک میزارین همیشه رنگی رنگی و گل گلی و شاد و سالم و بر وفق مراد باشه
ادم پیاماتون رو میبینه دلش باز میشه
همچنین برای شما عزیزم خوبی از وجود و قلب مهربونت نشات میگیره که من هم مثل خودتون میبینید من هم صدای شما و پیامهای شما دوستان گل رو میبینم روحم تازه میشه فدایی داری خانم خانمااااا