tatym
ژانویه 31, 2020, 9:08ق.ظ
2
سلام
خوش اومدید
به نظرم واقعیت پروسه یه هفته ای زبان آموزی و قبلش رو یه بررسی کنید:
قبل از این یه هفته، روزانه چقدر زبان مطالعه می کردید؟
با توجه به اون، چرا زمان 60 دقیقه رو تنظیم کردید و به نظر خودتون دلیلش چی می تونه باشه؟
بهتره با نگاه به گزارش یه هفته ای تون، از حداقل زمان خوندن روزانه تون مطلع شید و سعی کنید هر هفته 10 دقیقه (بسته به وقت و انرژی تون) به اون اضافه کنید.
[image]
سلام. حالتون چطوره؟
امروز قرار درباره موضوع برنامه ریزی صحبت کنیم. وقتی صحبت از برنامه ریزی تو یه سایت زبان آموزی میشه، پس اصل مطلب برنامه ریزی برای یادگیری زبانه. (استاد خیابانی)
خیلی ها می خوان شروع کنن ( یا شروع کردند) ولی تو برنامه ریزی مشکل دارند. چندی پیش چند تا پیغام خصوصی درباره ی موضوع برنامه ریزی دریافت کردم که دوستان از من درباره برنامه ریزیه کلی یادگیری یا برنامه ریزی برای یادگیری یه منبع خاص، مثله داستان های کودکانه یا انگلیسی قدرت و… سوال کردند.
سوالشون منو به فکر فرو ب…
برنامه ریزی گامی بسیار بلند برای پیشرفت با سرعت نور است. با برنامه ریزی میتوانید پیشرفت خود را ارزیابی کنید، به خود انگیزه داده و از روند یادگیری خود لذت ببرید. در این مقاله شما با شیوه ی درست برنامه ریزی آشنا خواهید شد.
فایل صوتی این مقاله
https://talk.res.zabanshenas.ir/original/3X/f/6/f6db2f9676cf646bc08bb0de3febe2167dd3f4f7.mp3
[12]
برای هر یک از زبان آموزان پیش آمده که گاهی در مسیر یادگیری با ترافیک اهداف و برنامه های مهم زندگی، مواجه می شوند، که باید برای رسی…
خوب دوستان عزیز زبان شناس، سلام
همانطور که توی تاپیک “زنجیره پانصد روزه ” گفتم، جهت ایجاد انگیزه ماهانه، این تاپیک را ایجاد کردم.
اینجا، اول هر ماه، دوستان، فقط یک اسکرین شات از صفحه اول گوشی خودتون بگیرید و به اشتراک بزارید.
تا اطلاعات زیر به اشتراک گذاشته بشه :
شاخص لغت روزانه
شاخص لغت کل
سطح
زنجیره
جهت ایجاد انگیزه برای خودتون و سایر دوستان .
از صفحات دیگه گوشی لازم نیست.
و تلاش کنیم که اول هر ماه، در این چالش شرکت کرده و به حفظ اون کمک کنیم.
دو تا تاپیک خوب هم معرفی میکنم برای حف…
[Screenshot_2018-10-05-14-27-04]
دوستان عزیز سلام. خوشحالم که عضوی از خانواده زبانشناس هستم. واقعیت اینه که من عاشق زبانشناس هستم و با اون زندگی می کنم. شاید توی این مختصر شرح این عشق و عاشقی ممکن نباشه ولی خوبه بدونین شبهای من با ای جی به پایان میرسه و صبح ها به اشتیاق مصاحبت با ای جی و پیرمرد به انگلیسی گوش کن و راوی داستان های واقعی از خواب بیدار میشم. خالصانه از ای جی و حضرات زبانشناس سپاسگزارم که دنیایی متفاوت را برای من رقم زدند.
می تونید از بخش جست و جوی تالار کمک بگیرید برا یادکرفتن مطالبی که نیاز هست برا پایبندی خودتون به برنامه هاتون.
با سلام
اگه سطح تون مبتدیه می تونید با داستان های کودکانه شروع کنید برا افزایش دایره واژگان
از دوره “نیمچه داستان ها” هم می تونید استفاده کنید به عنوان دوره ای که می تونه بهتون کمک کنه برا بهبود مهارت های زبانی.
https://talk.zabanshenas.com/t/topic/8083
https://talk.zabanshenas.com/t/topic/25382
و در آخر، بهتره پرسش تون رو تو یه تاپیک جداگونه مطرح می کردید…چون همون طور که می دونید عنوان این تاپیک، با پرسش شما یکی نیست
موفق باشیدو پرتلاش
کلیدوازه مناسب با نیازتون رو پیدا کنیدو از بخش جست و جوی تالار بیشترین بهره رو ببرید…آسه آسه، اگه خودتون بخواید به چیزی که می خواید هدایت خواهید شد.
موفق باشید
2 پسندیده