برنامه ریزی و هدفمند سازی یادگیری زبان انگلیسی

برنامه ریزی گامی بسیار بلند برای پیشرفت با سرعت نور است. با برنامه ریزی میتوانید پیشرفت خود را ارزیابی کنید، به خود انگیزه داده و از روند یادگیری خود لذت ببرید. در این مقاله شما با شیوه ی درست برنامه ریزی آشنا خواهید شد.

فایل صوتی این مقاله :point_down:

برای هر یک از زبان آموزان پیش آمده که گاهی در مسیر یادگیری با ترافیک اهداف و برنامه های مهم زندگی، مواجه می شوند، که باید برای رسیدن به هر یک از آنها سخت تلاش کنند؛ اما با توجه به اینکه برای زبان آموز، استمرار و تعهد در یادگیری زبان بسیار ضروریست لذا این مساله مستلزم یک استراتژی جدید در شیوه مطالعه است. اینکه چگونه می توان برنامه ای را پیاده کرد که با صرف زمان کم، بهترین بهره را برد.
شاید شما هم این تجربه تلخ را داشته اید که گاهی با یک شیب یکنواخت در حال حرکت هستید و ناگاه برایتان این سوال پیش می آید که آیا من همچنان باید با همین شیوه ادامه دهم یا خیر؟، و اینکه چه زمانی نتیجه تلاشهای خود را می توانم مشاهده کنمو… و این قبیل سوالات یک حس دلسردی و بی انگیزگی بزرگی ایجاد خواهد کرد. البته این صحبت با مساله پلاتو کاملا فرق دارد. زیرا من در تجربه اخیر خود، متوجه شده ام که این شیوه برنامه ریزی که با خود بگویم، ابتدا این دوره را تمام کنم و بعد ببینم آیا نتیجه ای گرفته ام یا خیر ، کاملا اشتباه است. زیرا در مسیر یادگیری بسیار مهم است که برای هر میزان مطالعه و در هر سطحی از یادگیری مدام در حال ارزیابی خود باشید.
اما اینکه چگونه این ارزیابی ها باید انجام شود، بهتر است با ما در سفری کوتاه در این زمینه، همراه باشید.

چگونه می توان یک برنامه مطالعه ی انگلیسی برای یادگیری بیرون از کلاس ایجاد کرد؟

انتخاب هدف

همه ما می دانیم برای تنظیم یک برنامه موثر در جهت بهتر انجام دادن کاری، باید ابتدا دقیق بدانیم که اهدافمان چیست؟ خب بدیهی است اینکه بخواهیم بگوییم: هدفم یادگیری زبان انگلیسی است، هدف بسیار کلی و غیر قابل اندازه گیری است. زیرا هر هدف کلی متشکل از اهداف جزئی است و تا شما به جزئیات هر امری توجه نکنید، نمی توانید به بهره وری کامل نسبت بدان دست یابید. بنابراین قدم اول این است که هر هدف کلی را به اهداف کوچک تقسیم کنید و سپس لیست مورد نظر را جلوی خود گذاشته و از بین آنها تنها یک تا حداکثر سه مورد را انتخاب کنید و فقط روی همان سه مورد متمرکز شوید ، تا بعدها فرآیند ارزیابی شما آسان شود. در خصوص زبان انگلیسی اهداف زیادی مد نظر هست چرا که چندین مهارت را شامل می شود، بنابر این بهتر است با طرح یک سؤال، بحث را دقیقتر پیش ببریم .

شما نیاز به تقویت کدام مهارت دارید؟

زمانی که شما تصمیم میگیرید به تنهایی شروع به مطالعه زبان انگلیسی کنید، این می تواند بسیار چالش برانگیز باشد تا بدانیم بر چه چیزی تمرکز کنیم که به ادامه تقویت آن مهارت کمک کند. اما قبل اقدام به طرح ریزی هر برنامه ای، بسیار مهم است که استایل یادگیری خود را بشناسید تا بهره وری شما بالا رود. اکنون این مقاله به مانند یک راهنما به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید مهارتهایی که نیاز به تقویت دارید را سازماندهی و اولویت بندی کنید
به گونه ای که فرایند یادگیری شما را بسیار سریعتر خواهد کرد نسبت به زمانی که در کلاس به یادگیری مشغول می شوید.

بدیهی است تقویت همه­ ی مهارتها در یک زمان کار بسیار دشواری هست. اما شما می توانید با این طرح مطالعاتی بر تقویت سه مهارت تمرکز کنید و با ادامه ی این پروسه، سایر مهارتهای دیگر نیز تقویت خواهد شد.
اما از جمله اهداف جزئی در مسیر یادگیری زبان عبارتند از:

  • تقویت مهارت شنیداری
  • بالابردن دایره واژگان
  • تقویت مهارت نوشتاری
  • تمرین تلفظ همانند بومی زبان
  • سلیس و روان صحبت کردن
  • بالابردن سرعت گفتاری
    و …

اجازه دهید در قالب مثال بیان کنیم. مریم قصد دارد، اعتماد بنفس بیشتری به هنگام برقراری ارتباط در محیط کارش داشته باشد زیرا او گاهی، مجبور است با مشتریان خود که انگلیسی زبان هستند، تلفنی صحبت کند بنابراین او تصمیم دارد در زمان یک ماه با یک طرح مطالعاتی سه مهارت زیر را تقویت کند.

  • صحبت کردن سلیس و روان
  • بالابردن سطح شنیداری
  • کاربردی کردن لغات جدید

در این طرح مطالعاتی مریم به عنوان فردی در نظر گرفته شده است که دارای سطح متوسط است، آیا این بحث مختص این شرایط است؟ قطعا خیر. چرا که در هر سطحی که باشید، نیاز به ارتقای همه مهارتها احساس می شود. حتی اگر در شروع مسیر یادگیری زبان قرار دارید، دارای هدفی مشترک،همچون استفاده بهینه از زمان و بازدهی مناسب، خواهید بود. برای مثال برای تقویت مهارت گفتاری در هر سطحی، نیاز به مصالح پایه ای تحت عنوان لغت وجود دارد و تنها تفاوت، در میزان فراگیری آن می باشد. قطعا کسی که در شروع مسیر قرار دارد باید با هر آنچه که می آموزد، حتی به اندازه یک گفتگوی کوتاه چند جمله ای خود را محک بزند. پس مخاطب ما، همه زبان آموزان با هر سطحی از یادگیری می باشند.

یافتن تکنیکها

حال که می دانید کدام مهارتها نیاز به تقویت دارند، شما نیاز به تکنیکهایی دارید که به توسعه و استفاده مهارتها کمک کند. در ایده های استفاده از هر مهارت، خلاق باشید.مثلا برای بالا بردن دایره لغات باید بدانید کدام روش مناسب شماست. آیا فردی بصری هست یا شنیداری ؟ آیا در یک داستان لغت را بهتر یاد میگیرید یا در یک فیلم؟ بنابراین باید روشی را انتخاب کنید که بیشترین بازدهی را برای شما داشته باشد. زیرا زبان آموزان متاسفانه اغلب درگیر مقایسه خود با دیگران می شوند و فکر میکنند روش های دیگران 100درصد برای آنها مناسب است، در صورتی که اینگونه نیست. به عنوان مثال برای تقویت فکر کردن به زبان انگلیسی، برای یکی ممکن است پاسخ به سوالات انگلیسی برگرفته از داستان ها مفید باشد و برای دیگری این روش کسل آور باشد. یکی علاقه به محتواهای خنده دار دارد و دیگری به منابع علمی علاقه مند است. پس سعی کنید منابع و روشی را دنبال کنید که از آن حداکثر بهره را میبرید. بر این اساس در ادامه یک طرح مطالعاتی پیشنهاد می شود که بر اساس علایق و توانایی هر فرد ممکن است، تغییر کند.

مهارت# 1: استراتژی و فعالیت های روان صحبت کردن:

مریم نیاز به یافتن یک تکنیک یا فعالیتی دارد تا به روان صحبت کردن او کمک کند. او حتی قادر است به خوبی بنویسد اما نمی تواند بدون مکث و فکر کردن، صحبت کند. او تصمیم دارد تا در این راستا تلاش کند، بنابراین تکنیکی که پیشنهاد می شود این است که او یک داستان، فیلم یا فایل صوتی برای مطالعه پیدا کند و سپس سعی کند با صدای بلند در مورد آن صحبت کند، یا به صورت پرسش و پاسخ در بیاورد. کلید صحبت کردن به صورت روان این است که پاسخهای خود را حداقل سه بار تکرار کند. حال اگر مریم، علاقه به دیدن فیلم دارد، او باید ویدئو را به بخشهایی تقسیم کند و پس از هر بار دیدن، سعی کند تا آنچه که در ویدئو مشاهده کرده است را حداقل سه بار بازگویی کند. آنچه که در ارتقای مهارت گفتاری بسیار مهم است، توجه به این موضوع است که باید استرس خود را در هنگام مکالمه از بین ببرید.

مهارت#2: تکنیک قدرت شنیداری

برای تمرین مهارت شنیداری، مریم نیاز دارد تا به فایلهای صوتی دارای متن گوش دهد یا فیلمهایی به همراه زیر نویس ببیند. هرگاه که او نمی تواند فایل صوتی یا فیلم را به صورت کامل متوجه شود، او باید بارها و بارها به فرایند گوش دادن ادامه دهد.تکرار در تثبیت هر مهارتی بسیار ضروریست. و یادگیری از طریق شنیدن بسیار پروسه مهمی است، زیرا در شرایط واقعی مکالمه با بومی زبانان، نه متن صحبت وجود دارد نه زیرنویس. و شما تنها به وسیله گوشهایتان، باید جملات مخاطب را درک کنید و مکالمه کنید بنابراین ای جی هم بر این امر که با گوشهایتان یاد بگیرید نه با چشمانتان تاکید دارد.
مهارت #3: ایجاد دایره لغات

مریم سالهای زیادی به کلاسهای انگلیسی رفته است و او بخوبی می داند لغاتی که او یاد گرفته است با آنچه که یک بومی زبان در زندگی روزمره استفاده می کند، متفاوت است. لذا او نیاز به یادگیری لغات و عبارات پرکاربرد دارد.

تعیین سطح شروع

برای اینکه بدانیم آیا در فرایند یادگیری پیشرفتی داشته ایم یا خیر، این بسیار مهم است که به توانایی فعلی خود در هر مهارت توجه کنیم. این کمک خواهد کرد تا همواره با انگیزه باشیم. زیرا باید بدانید سطح فعلیتان چیست و هدف بعدی رسیدن به چه مرحله ای است. اگر هدف شما روان صحبت کردن است، یک فایل ویدوئی یا صوتی 2 تا 5 دقیقه ای برای خود ضبط کنید و سعی کنید چیزی را به زبان انگلیسی توضیح دهید، سعی کنید از هر ضعف خود سندی بجا بگذارید. همینطور می توانید فایل های صوتی خود را در چالش Let’s talk با ما به اشتراک بگزارید تا دیگران به شما گوش داده و اعتماد بنفس شما بالاتر برود.

ایجاد طرح یا برنامه ی هفتگی

همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، ارزیابی در هر مرحله بسیار ضروریست. از این رو بهتر است برای خود برنامه های کوتاه مدت، طرح ریزی کنید.
شما باید بر اساس برنامه ماهانه خود یک برنامه هفتگی هم داشته باشید تا به اولویت بندی دقیقی نسبت به آنچه که باید انجام دهید برسید. مثلا از بین 3 اهداف جزئی، مهمترین هدف را در راس قرار دهید و برای انجام آن برنامه بریزید. مثلا اگر سه هدف شما، تقویت لیسنینگ، رایتینگ، بالابردن دایره واژگان است ؛ باید دید کدامیک برای شما اهمیت زیادی دارد. اگر لیسنینگ در اولویت است ، باید براساس میزان زمان روزانه ای که به انگلیسی اختصاص میدهید، بیشترین درصد از زمانتان را به تقویت این مهارت اختصاص دهید.
به عنوان مثال می توانید بر اساس طرح ذیل عمل کنید:

40 درصد از کل زمان اختصاصی برای یادگیری زبان به تقویت مهارت اصلی اختصاص دهید
30 درصد مهارت دوم
20 درصد مهارت سوم
10 درصد گرامر

فعالیتهای خود را به صورت کاملا واضح با ذکر نام فعالیت و زمانی که صرف آن خواهید کرد در یک تقویم وارد کنید ، گاهی میتوانید فعالیتی داشته باشید که چندین مهارت را همزمان تقویت می کند.

هر هفته فقط یک نکته گرامری را مطالعه کنید. یادگیری گرامر قطعا تاثیر مستقیم در روان صحبت کردن یا قدرت شنیداری ندارد اما مهم است که بتدریج نکات گرامری را یاد گرفت تا به زیباتر صحبت کردن ما در قالب صحیح کمک کند.

ارزیابی هفتگی نتایج

پس از گذشت یک ماه از انجام تمارین و فعالیتهای مورد نیاز در جهت کمک به بهبود مهارتهای خاص، اکنون زمان سنجش نتایج می باشد. درس یا فعالیتهای مشابه که در آغاز ماه برای ارزیابی سطح شروع تان انجام دادید را دوباره انجام دهید. اگر ویدئو یا فایل صوتی برای سنجش میزان روان بودن صحبت کردنتان ضبط کرده اید، نیاز به ضبط مجدد در مورد همان موضوع دارید. اکنون هر دو فایل ویدیویی یا صوتی را با هم مقایسه کنید تا پیشرفت خود را محک بزنید.
برهمین اساس مهم است که در ابتدای هر پروسه از یادگیری ، سطح فعلی خود را در هر مهارتی که قصد یادگیری آن را دارید یادداشت نمایید و سپس پس از طی زمان یک ماه پس از آن، به ارزیابی خود در طول یک ماه بپردازید . با این ارزیابی شما بهتر خواهید دانست که آیا روش و منابعی که انتخاب کردید مناسب بوده یا خیر؟ و اگر پیشرفت خوبی داشته باشید باعث انرژی و انگیزه بیشتر در شما خواهد شد تا مسیر را برای رسیدن به هدف نهاییتان ادامه دهید.

برنامه ریزی برای ماه بعد

پس از آنکه به ارزیابی خود اقدام کردید و شاهد پیشرفت های خود بودید، به شناخت خوبی در این زمینه که کدام فعالیت برایتان سودمند بوده و کدام خیر، می رسید و می توانید برای ماه بعد به برنامه ریزی بهتری دست یابید.
ممنون که با ما همراه بودید، در صورت امکان حتما برداشت ها یا تجربه های خود را در این زمینه به اشتراک بگذارید. به زودی با مقالات دیگری در خدمت شما خواهیم بود. جهت برنامه ریزی دقیق تر می توانید در مقاله های زیر با ما همراه شوید:

با تشکر از همراهی شما.

تجربه دوستان

@ala

هرگز نمی توان به زبان آموزان نسخه ی واحد تجویز کرد، این مقاله تنها این هدف را به دنبال دارد که زبان آموختن را به یک عادت بی هدف روزانه تبدیل نکنیم، باید در قالب چارچوب و نظم همراه با انگیزه حرکت کنیم. با شناخت هدف، شناخت نقاط ضعف و قوت، ایجاد برنامه روزانه، هفتگی و ماهانه، ارزیابی میزان پیشرفت.

@a.bayani

به بیان خودمانی این مقاله میخواد بگه نه تنها سنگ بزرگ علامت نزدنه بلکه حتی اگه سنگ کوچیکم داشته باشی ولی هدفی برای زدن نداشته باشی بازم بی فایدس.
پس جزئی کردن اهداف به همراه مشخص کردن دقیق خواسته هایمان در هر کدام خیلی مهمه.
یعنی از چرایی هدف شروع کنیم و به چگونگی اقدام برسیم.

@mateacher95

برای بنده که انسان تقریبا برنامه ریزی هستم واقعا اینو تجربه کردم که اگر از ته دل تصمیم به کاری نگیری انجامش نمیدی مخصوصا برای زبان… ذهن آدم دقیقا بزرگترین دشمن ماست… خیلی وقتا بهت پالس منفی می‌فرسته دست نگه دار!! فایده نداره… داری وقتت رو هدر میدی و…

اما حقیقت اینه که برای شخص بنده:
" deep feeling is vital than deep thinking"


:diamonds: این مقاله با همکاری این دوستان تهیه شده است. امیدوارم لذت ببرید.
نویسندگان: @ala و @a.bayani
ویراستاران: @YoKambiz و @a.bayani
تهیه صوت : @a.bayani
ادیت صوت: @ala

برای دسترسی به تمامی مقالات مفید اینجا کلیک کنید

برای آگاهی از فعالیت های تالار، مقالات، دروس، منابع و اخبار زبانشناس اینجا کلیک کنید.

62 پسندیده

دوستان خسته نباشید. بسیار کار خوب و کاملی هستش :rose::rose::rose:

عمو جیمی هم تاییدش میکنه :grin: :point_down:

image

14 پسندیده

ممنون از شما و زحمات و الطافی که در حق بنده داشتید. تجربه ارزشمندی برای من بود.

سپاسگزارم از عمو جیمی بزرگوار :pray:

11 پسندیده

خیلی ممنون از شما به خاطر این مقاله ی عالی

یک نکته ای که در این مقاله گفته نشده استفاده از زنجیره ی یادگیری هست. یعنی در برنامه ریزی انجام شده به نظرم شخص بایستی خودش رو متعهد کنه که حداقل روزی ۱۵ یا مثلا ۳۰ دقیقه زبان میخونه. و میتونه یک تقویم برای خودش درست کنه که هر روز وقتی به هدفش رسید تقویم رو تیک بزنه. اینکار باعث میشه مثل خیلی از افرادی که الان از اپلیکیشن زبانشناس استفاده میکنن و زنجیره های بلندی دارن، یک کشش درونی نذاره که زنجیره رو قطع کنن.

توصیه میکنم دوستان مقاله ی زنجیره را نشکن رو حتما در این رابطه مطالعه کنن:

23 پسندیده

بسیار عالی بود
نکات خیلی مهمی گفته شده بود که همگی کاربردی هستند‌. از مطالبتون حتما در برنامه ریزی های آتی استفاده میکنم :ok_hand::ok_hand:

این خیلی خیلی مهمه
من چند روز پیش داشتم تو ذهن خودم میزان پیشرفتم رو مرور میکردم. خیلی اتفاقی به یکی از ویس هایی که برای یکی از دوستانم فرستاده بودم برخوردم و واقعا اون موقع بود که متوجه شدم چقدر تغییر اتفاق افتاده :grinning:
حتما این مورد رو امتحان کنید تا انگیزه بگیرید :ok_hand:
ممنون از دوستان عزیزم @ala, @a.bayani و @YoKambiz بابت وقت ارزشمندی که برای تهیه این مقاله اختصاص دادن :rose::rose::rose:

13 پسندیده

بابت تهیه فایل صوتی مقاله بسیار ممنونم.
موسیقی زیبایی هم داشت.

7 پسندیده

واقعا مقاله بی نظیریه البته کامل نخوندمش اما تا جایی ک خوندم واقعا عالی بود ذخیرش کردم سر وقت بخونم و نت برداری کنم ممنون از همه ی شما عزیزان
@a.bayani
@YoKambiz
@ala

7 پسندیده

ممنون از مقاله پربارتون, دوستان خوبم بسیار استفاده کردم و براتون ارزوی موفقیت دارم و واقعا مدتی بود جای اینجور مقالات خالی بود, انرژیه بیشتری برای ادامه مسیر و ارزیابی اون بشخصه گرفتم.
دست همتون طلا. :bouquet::bouquet::bouquet:

9 پسندیده

ممنون ازتون
خیلی عالی :clap::clap: خداقوت :cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:
@ala
@YoKambiz
@a.bayani

7 پسندیده

سلام و تشکر از همه شما بزرگواران بابت لطفتون. ان شا الله که براتون مفید باشه و همیشه موفق باشید.:rose::rose::rose:

8 پسندیده

سلام و ممنون از شما

نکته بسیار مهمی بود ممنون که اشاره کردید؛ در این مقاله بیشترین تلاش انجام شد که قابلیت های خوب نرم افزارها و تالار زبانشناس به نحو خوبی معرفی بشه؛ این قابلیتهای خوب از جمله وجود لایتنر و زنجیره بیانگر ایده سازی ناب از گروه زبانشناس از جمله شما و سایر دوستان همراهتان می باشد که جا دارد اینجا تشکر ویژه داشت.

ممنون دوست عزیزم؛ انشالله که کاربردی باشد.

من هم از شما ممنونم :bouquet:

سلام آتوسا جان ممنون که حمایت کردی در انجام دادن این مقاله و همچنین محبت تون در مقاله های آتی :bouquet:

خواهش میکنم دوست عزیز، امیدوارم کاربردی باشه مقاله و از تجربه تون بهره مند شیم.

9 پسندیده

سلام خدمت خانم نیکنام و نسیم خانم و دوست گرامی آقا کامبیز
خوب مشخصه مطلب خیلی زحمت کشیده شده واسش .منم به نوبه خودم از شما عزیزان تشکر میکنم .
جدا از خود مقاله ، ارجاع دادن افراد توسط متن خیلی واسم جالب بود . خوب خیلی از مقالات بودند که برای اولین بار میدیدمشون.حرکت حرفه ای بودو
اما خود مطلب،اون قسمت گوشهایتان یاد بگیرید نه با چشمانتان
این دقیقا یکی از مشکلات اصلی آموزشگاه های که افراد مجبورن میکنند کلمات حفظ کنند ،با چشم
و شما می بینید خیلی از افرادی که سابقه مطالعه انگلیسی دارند از این شکایت می کنند که .قدرت مکالمه شون خوب نیست یا نمیتونند صحبت کنند .دقیقا مشکل همینه. اساس و بنیاد حرف زدن از طریق مهارت شنیداری که صورت میگیره.و خوب این چیزی نیست که شما اونو در اموزشگاه ها پیدا کنید.
چالش Let’s talk داره متاسفانه خاک میخوره .
من سعی کردم هر هفته حداقل یه وییس بذارم ولی خوب خیلی کم رونق شده این چالش.
و واسه ی من به شخصه خیلی خیلی مفید بوده به دوستان توصیه میکنم اگر مهارت مکالمه واسشون مهمه، این چالشو از دست ندن.
تشکر مجدد از هر سه بزرگوار موفق باشید

@a.bayani @YoKambiz @ala

9 پسندیده

@a.bayani @ala @YoKambiz
سلام و خسته نباشید خدمت شما :rose::rose:
مقاله تون عالی بود و خیلی کاربردی(تو این زمان واقعا بهش نیاز داشتم) دست شما دردنکنه

فکر میکنم این یکی مریم شباهت زیادی به من داره :grin: و این پارت رو حتما سعی میکنم عملی کنم.بازهم ممنون به خاطر وقتی که برای تهیه ی این مقاله گذاشتید. :rose::rose:

7 پسندیده

سلام به شما؛ ممنون از توجه تون به مقاله. انشالله که دوباره رونق بگیره چالش لتس تاک

سلام و ممنون از حسن توجه تون؛ امیدوارم تجربه ارزشمندتون را با ما به اشتراک بگذارید

من خودم به شخصه بخش تقسیم و تخصیص زمانی بر حسب اولویت به هر یک از مهارتها و ضعفها رو اعتقاد قوی دارم و سعی میکنم در برنامه های خودم بهتر اعمال کنم. و حتما ماه به ماه میزان پیشرفتم رو گزارش میدهم.

9 پسندیده

فکر کنم همون mini stories ای جی رو میگید ، دقیقا برای منم همینطوره ، این جواب دادن به سوالات برام کسالت آوره ، واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم ، لطفا راهنمایی ام کنید.

4 پسندیده

سلام و عرض ادب خدمت اهل قلم تالار زبانشناس

اول از همه از همگیتون @a.bayani @ala @YoKambiz
تشکر میکنم که هر از گاهی مثل یک ساعت بیدار باش مطالب بسیار مهمی در مورد زبان را با تیک تاک خاصی به صدا در میارید:grinning::muscle:

برای بنده که انسان تقریبا برنامه ریزی هستم واقعا اینو تجربه کردم که اگر از ته دل تصمیم به کاری نگیری انجامش نمیدی مخصوصا برای زبان… ذهن آدم دقیقا بزرگترین دشمن ماست… خیلی وقتا بهت پالس منفی می‌فرسته دست نگه دار!! فایده نداره… داری وقتت رو هدر میدی و…

اما حقیقت اینه که برای شخص بنده:
" deep feeling is vital than deep thinking"

10 پسندیده

سلام؛ در خصوص mini story دقیقا این مشکل کسالت آور بودن فکر کنم درصد بالایی از ما زبان اموزان تجربه کرده ایم؛ اما جزء موثرترین تکنیکهای یادگیری زبان هست و باید نگاه متفاوت تری نسبت بهش داشت اگه این داستانها pov داشته باشند به نظرم میشه خودتون pov رو تبدیل به سوال و جواب کنید و به سبک مینی استوری ها در بیارید. چون اونجا هم گرامر زمانها رو هم می تونید کار کنید و اینکه این بخش مطالعه تون رو در آزاد ترین و با انرژی ترین زمان انجام دهید که بتوانید با صدای بلند سوال جواب کنید. این بلند حرف زدن خودش کلی فواید دارد، من خودم ذهن نهفته ام فعال تر هست یعنی توی ذهنم جمله ای رو روانتر میگم تا زمانی که بلند بگم چون ما به فارسی صحبت کردن عادت کردیم با صدای بلند که انگلیسی صحبت کنیم کمی غریب هست برامون‌؛ و این بلند صحبت کردن باعث میشه با گذشت زمان در مکالمه های واقعی احساس راحتی بیشتری خواهیم داشت. این نظر بنده بود و تجربه سایر دوستان هم قطعا موثر در پاسخ سوالتان خواهد بود.
موفق باشید

10 پسندیده

سلام آقا معلم بزرگوار؛ امیدوارم مهر امسال براتون ارمغان بهترین موفقیت ها را بهمراه داشته؛ و نسل آینده خوبی را برای جامعه تربیت کنید.
ممنون از لطف تون و بسیار بسیار سپاسگزارم از ارائه تجربه تون در خصوص برنامه ریزی
موفق باشید

6 پسندیده

ممنون دوستان عزیزم خیلی لذت بردم از کار گروهی و انتقال تجربیاتتون
من خیلی امیدوار هستم نسبت به یادگیری زبانم و هر روز پر انرژی تر از قبل جلو میرم البته به لطف محبتهای شما دوستان که بی دریغ راهنمایی میکنید سپاسگذارم :pray:

4 پسندیده

ممنون عالی بود اگر اپلیکیشن خوبی در رابطه با برنامه ریزی میشناسید لطفا معرفی کنید

4 پسندیده