سلام مجدد سوال: این دوره(انگلیسی با تلویزیون) را چه موقع میتوان مطالعه کرد؟؟آیا در کنار دوره انگلیسی بدون تلاش امکانپذیر است یاخیر؟؟ باتشکر از پاسخگویی دوستان ارجمند
ببخشید من جواب میدم، ایشون زحمت میکشند اما قبلش همه باید تایید رو از جناب ناصری بگیریم، یعنی هر کسی هر دوره ای بخواد اضافه کنه قبلش به جناب ناصری باید بگه اکی دادن انجام میشه
نه عزیزم چرا بن بست، اتفاقا من یک دوره فان برای زوم دیدم که به خود آقای ناصری گفتم و چک کردن و سریع موافقت کردن، اگر شما هم بتونید این دوره رو به همراه متن پیدا کنید میتونید بعد کسب اجازه از مدیریت شرایط قرارگیری در اپ رو فراهم کنید و مشکلی نیست
صرفا عنوان دوره رو به انگلیسی بذارید کافیه…چون دوره های دیگه ای هم هستن که همین مساله رو دارن و دسترسی به دیکشنری تو اون دروس صرفا با خارج شدن از درس مربوطه، امکان پذیره
حداقل از الان به بعد، این نکته رو درنظر بگیرید به خیلی از ماها لطف می کنید
مجدد امتحان کنید قطعا جناب ناصری بدونن مفیده غیر ممکنه مخالفت کنند البته من صفر تا صد آماده سازیش رو قبول کردم و میدونم اضافه کردن این حجم از دوره ها در فاصله زمانی کوتاه واقعا سخت و غیر ممکنه مگر اینکه طرف خودش داوطلب بشه این لطف رو بکنه، آقا فرزاد @Farzad_Poodineh چون مسئولیت این قسمت رو دارند دقیقا میدونند که چقدر کار زمانبریه و به این سرعت نمیشه دوره های درخواستی تک تک کاربران اضافه بشه مگر اینکه خودشون یاری کنند