بسیار کار خوبی کردین. در ارزشمندی این کتاب همین بس که اگه قرار باشه به جای خوندن چند کتاب ، فقط یک کتاب رو چندین بار بخونیم، اون کتاب همین مستری خواهد بود.
فوق العادس.
من ترجمه فارسیشم از فیدیبو خریداری کردم و خوندم کامل که به درک بهتر کتاب کمک کرد.
شما هم میتونید از ترجمش بهره ببرید و باز مجدد انگلیسیشم بخونید.
خیلی ممنون نسیم خانم @a.bayani
به حرف حرفه ای ها باید گوش کرد تو این زمینه.
همه کتاب ها که تو بخش زیبوک می خونم رو چند بار می خونم. کتاب “مدارسی که ما را کند ذهن می کنند” و کتاب “تفریح تا سر حد مرگ” رو چند بار خوندم. از پراکنده خونی بی عمق، اصلاً خوشم نمی یاد.
دوست دارم در کنار یادگیری زبان، یه چیزی هم به علمم اضافه بشه. بخاطر همین تو بخش زیبوک، دنبال کتاب های خیالی و داستانی نمی رم.
خیلی ممنون از راهنمایی تون. ولی من آدمی نیستم که بره کتاب فارسی بخونه! همون انگلیسی اش برام خیلی بیشتر ارزش داره.
ما با بچه ها یه گروه نویسندگی داستان جنایی انگلیسی ایجاد کردیم. مربی ها @pari@Farzad_Poodineh و مجرب های @afarkhani. @fdoosti عزیز … یه کتاب خوب با ژانر جنایی به من معرفی کنید لطفاً … که در کنار کتاب Mastery بخونم. می خوام ازش ایده بگیرم.
از دیروز و پریروز یه کم مردد بودم تو انتخاب کتاب…کتاب “او بیش از حد می داند” از مجموعه سطح بندی شده پیشرفته رو شروع کردم ولی …چند دقیقه ابتدایی ش ظاهرا نویسنده داشته اون چیزی رو که تو فکرش می گذشته رو می نوشته…در حد چند دقیقه گوش دادمو باهاش راحت نبودم.
این شد که انتخابم کاملا محدود شدو تنها گزینه باقیمانده “جزیره مرجانی” رو شروع کردم
امروز، بالاجبار مجبور شدم یه کتاب روانشناسی رو حدود یه ساعته بخونم. کتابی فارسی با عنوان قله ها و دره ها/ Peaks and valleys از دکتر جانسون که ظاهرا نویسنده کتاب “چه کسی پنیر مرا خورد” هم هستن.
این هم نکات طلایی کتاب که تو صفحات پایانی ش آوورده شده: