🌸زیبوک گردی در بهار 99📚

سلام دوستان کتابخون
کتاب «خدایا اونجایی؟ منم مارگارت» در قفسه نوجوانان خوندم سطح داستان نسبتا ساده ای بود راحت تونستم بخونم.
نمی‌دونم چرا هرشب خواب میبینم تو زیبوک کتاب اضافه شده؟! :joy:

اجازه قانون شکنی دارم؟ خارج از زیبوک هم کتاب میخونم

کتاب مصور

The adventures of Tintin

جلد اول رو خوندم خیلی خنده دار بود و برای سرگرمی خوب بود‌.

یک کتاب هم از رولد دال به نام

The enormous crocodile

متن داستان خیلی ساده و راحت بود یکساعته تمومش کردم. این هم داستان جالبی داشت.

دوستان کسی کتاب مصور میخونه که منو راهنمایی کنه؟

16 پسندیده

دوستان منم کتاب sens and sensibility رو تموم کردم
کتاب آروم و خوبی بود
راویش هم خانم بودن که بنظرم خیلی خوب قصه رو روایت کردن
داستان اصلیش مربوط به دو خواهر بود که وقایع احساسی براشون رخ میده و هر کدوم به شیوه ی خودشون بااون قضیه برخورد میکردن
کتابی بود که احساس شخصیت های داستان خیلی به احساس ما امروزی ها نزدیکه

19 پسندیده

سلام. روز همگی به خیر و سرشار از حس خوب

این چندروز مشغول خوندن کتابی با عنوان فیلیپ مارلو؛ کارگاه خصوصی/Philip Marlow private detective بودم.
کتابی 5 ساعته از “سلسله کتاب های سطح بندی شده” ی زیبوک.

تقریبا همون نظر قبلی که در مورد کتاب کارگاه لنی سامویا داشتم، اینجا هم صادقه

و شامل 3 داستان کاملاً مجزا

امیدوارم شما هم همچنان حس خوبی رد داشته باشید از خوندن کتابای انتخابی تون؛ و اگه ندارید، به زودی تو مسیر تجربه کردنش بیافتید :hibiscus:

15 پسندیده

شما هر راهی رو در زندگی انتخاب کنید ممکنه باز از نتیجه‌ش راضی نباشید. هرکدوم رو که انتخاب کنید ممکنه حسرت اونی رو بخورید که انتخاب نکردید. پس سعی کنید فرصت‌های پیش رو به موقعیت‌هایی تبدیل کنید که خوشحالی رو براتون به ارمغان بیاره.

با خوندن کتاب “بازمانده‌ی روز”، دیدم رو نسبت به زندگی، تا حدی بازنگری کردم. هدف نهاییم از زندگی چیه و تا چه حد باید از خودم توقع داشته باشم که به اون هدف برسم، و اینکه اگه به اون هدف رسیدم و باز خوشحال نبودم، سرخورده نشم و باز به راهم ادامه بدم.

سلام دوستان :cherry_blossom:

Now, look, mate, I’m not sure I follow everything you’re saying. But if you ask me, your attitude’s all wrong, see? Don’t keep looking back all the time, you’re bound to get depressed. And all right, you can’t do your job as well as you used to. But it’s the same for all of us, see? We’ve all got to put our feet up at some point. Look at me. Been happy as a lark since the day I retired. All right, so neither of us are exactly in our first flush of youth, but you’ve got to keep looking forward.’ And I believe it was then that he said: ‘You’ve got to enjoy yourself. The evening’s the best part of the day. You’ve done your day’s work. Now you can put your feet up and enjoy it. That’s how I look at it. Ask anybody, they’ll all tell you. The evening’s the best part of the day.’

After all, what can we ever gain in forever looking back and blaming ourselves if our lives have not turned out quite as we might have wished?

21 پسندیده

سلام دوستان تا فصل 7 قدرت حال مطالعه شد.
اینم یه جمله قابل تامل :ok_hand:

Every sound is born out of silence.

17 پسندیده

سلام روز جمعه تون بخیر
مرگ سفید رو خوندم که در مورد هروئین بود

15 پسندیده

سلام
مرد ماهی گیر و روحش مطالعه شد :heavy_check_mark:

حالا میرم تو فاز رایگان سوار :grin:

15 پسندیده

کتاب عشق گمشده و دیگر داستان ها
قسمت کتابهای ساده . لحجه بریتیش و خوب بود.

داستان عشق گمشده و افسون و پایان سفر قشنگ بودن .

دوتا کتاب هم نصفه نیمه خوندم که چون از موضوعشون خوشم نیومد ، ادامه ندادمشون.

16 پسندیده

سلام دوستان منو یادتون میاد :joy::joy:
ولی زیبوک و زوم خیلی خوب شدن، منابع خوبی بهشون اضافه شده

9 پسندیده

سلام دوستان کتابخوان امیدوارم پر از انرژی و حس خوب باشین :star_struck:
بالاخره بعد چند هفته تونستم کتاب بخونم دلم واقعا تنگ شده بود کتاب داووسن گریک رو شروع کردم راوی امریکن و خیلی خوب میخونه

16 پسندیده

من خیلی دلم می خواست کتاب crushing it را می خواندم
ولی چون ترجمه فارسی ندارم خیلی برام سخته

4 پسندیده

درود و سپاس از به اشتراک گذاستن تجربه تان

یک سوال شما کتابی را که زبانشناس دشوار پیش بینی کرده را خواندید، آیا برایتان سخت بود و درک اش شما را به سختی انداخت، خیلی دوست دارم از این تجربه بیشتر توضیح بدید

5 پسندیده

دشواری این کتاب نه به لغاتشه نه به اصطلاحاتش بلکه در ساختار جملات و زبان نوشتاری نویسنده است‌. کتابی بسیار ادبی با ساختارهایی که مختص خود نویسنده است و من تو کتاب‌های قبلی که خوندم اصلا باهاش برخورد نکردم. البته یکی دو فصل رو که خوندم ساختارش تقریبا دستم اومد و هرچه به اواخر کتاب نزدیک میشدم فهمش راحت‌تر میشد. البته اینم بگم که خوندن همچین کتابی حتی ترجمه‌ی فارسیش سخته چه برسه به انگلیسی و نیازمند تمرکز بالایی است.

11 پسندیده

محدثه جون منم کل این کتاب رو خوندم

فقط کاش بقیه اش رو هم میزاشتن دوستان
ولی خودم قصد دارم در تابستون کل فصلاش رو ببینم
:muscle::muscle::muscle::muscle::muscle:

15 پسندیده

ع چه جالب ارزش خوندن داره؟ :thinking:
کامل نیستش؟

3 پسندیده

ارزش ک داره
چون تنها کتاب سطح بندی شده با لهجه امریکن
داستان هر کدوم جداس
ینی مثلا ادامش نباشه موردی نداره

5 پسندیده

زیاد با لهجه مشکل ندارم بیشتر صوت برام اهمیت داره البته تا اینجا که بخش اولو خوندم خوب بوده حالا ادامه میدم ببینم چه جوریه

3 پسندیده

خب یادتونه هنوز، راستش یادمم نبود :joy::joy:

4 پسندیده

سلام دوستان کتابخون
کتاب جین ایر از مجموعه کتاب‌های پیشرفته، داستانی جذاب با فایل صوتی 3:14 و راوی بریتیش و خوندم. البته فایل صوتی خیلی کیفیت نداره ولی داستان اونقدر جذاب بود که با همون هم ادامه دادم.
جِین ایر (به انگلیسی: Jane Eyre) معروف‌ترین رمان شارلوت برونته
این رمان دربارهٔ زندگی دختری به نام جین است که در کودکی مادر و پدر خود را از دست می‌دهد و پس از ناملایماتی که از بستگان نزدیکش می‌بیند به پرورشگاه سپرده می‌شود و در محیط خشک و خشن پرورشگاه بزرگ می‌شود. او سپس با سمت معلمی به خانه‌ای اشرافی می‌رود، ارباب خانه (آقای راچستر) به تدریج به او علاقه‌مند می‌شود،[۱] ولی جین می‌فهمد که او قبلاً ازدواج کرده و همسر او که حالا دیوانه است در طبقه بالا همان خانه زندگی می‌کند. جین که دل شکسته می‌شود از خانه می‌گریزد و کشیشی با خواهرانش او را بیهوش می‌یابند و از او نگهداری می‌کنند و کشیش کم‌کم به جین علاقه‌مند می‌شود، ولی شبی (در ذهن خود) صدای راچستر را می‌شنود، سپس به دنبال او می‌رود و می‌فهمد که همسر دیوانه راچستر خانه را آتش زده و راچستر در حال نجات دادن او بینایی خویش را از دست داده‌است. سرانجام جین نزد راچستر می‌رود و با وی ازدواج می‌کند و پس از مدتی بینایی راچستر بازمی‌گردد و آنان صاحب یک پسر می‌شوند. اطلاعات بیشتر کتاب در ویکی پدیا :

16 پسندیده

سلام من هم قبلا این کتاب رو تو زیبوک خوندم اما خیلی با صوتش کلنجار رفتم ولی خیلی دوسش داشتم
البته اشتباه من این بود که لغاتشو هایلایت نکردم و ابی مونده هنوز و کشش ندارم دوباره بخونم

4 پسندیده