چطوری میتونم قدرت مکالمه ام رو بالا ببرم…وقتی پارتنری برای این کار ندارم
سلام یکی از بهترین روشها صحبت جلو آینه هست تا حس و ارتباط با مخاطب ( که خودتون هستید البته) ایجاد میشه و هم عضلات صورت تون رو می بینید و به نوعی ورزش فک انجام میشه و نهایتا تلفظ تون بهتر و واقعی تر میشه. بعد یه ویس ضبط کنید بذارید تالار
به همین راحتی
ورزش فک
عالی بود
خانم نیکنام @ala
من هم هیچ پارتنر مکالمه ای ندارم و مجبورم با خودم صحبت کنم. ولی تا حالا صحبت جلوی آینه رو امتحان نکردم.
جدی عرض می کنم
شعار این هست: فک ها قوی ؛ لهجه ها پرفکت
چقدر عالی که عقب نشینی نمی کنید و دست روی دست نمی ذارید
حالا امتحان کنید و نتیجه رو اعلام کنید
یه بار هم پرزنت داشته باشید واسه خودتون شما که استادید در این زمینه خانم دکتر
ممنون خانم نیکنام @ala که همیشه انرژی مثبت
هستید.
دیگه وقتی کسی نیست برای مکالمه، چاره ای بهتر از این ندارم.
الان که ارتودنسی دارم و تلفظ فارسی ام هم بهم ریخته … انگلیسی که بماند. … سر قرنطینه و اینها، کلاً ارتودنسیم خراب شد و اوضاع فک و دندونام بدتر شد و الان هم همش دارم درد می کشم. دکتر خودمم که اصلاً مطبش نیست.
بیشتر با خودم صحبت می کنم که یادم نره.
ولی این صحبت کردن با خودم، اشکال اساسی ای که داره، اینه که واقعی نیست و همش باید خیال پردازی کنم.
البته، من صحبت درونی هم با خودم دارم. یعنی جملات فارسی رو سعی می کنم تو ذهنم تبدیلشون کنم به معادل انگلیسی شون.
شما تنها این کار نمی کنین منم همین کارو میکنم حتی وقتی با یکی صحبت میکنم ناخود آگاه معادل انگلیسی می یاد توی ذهنم وخیلی میکنم
فشار دادن هوم گوشی به مدت چند ثانیه و بعدش ازون خانمه بخواید که باهم حرف بزنید من که راضیم ازش
درضمن یه تاپیکم واسه پیدا کردن پارتنر هست که من بلد نبستم تگش کنم
این تاپیک می تونه بهتون کمک کنه:
سلام عزیزم، این مشکل هم انشالله حل خواهد شد، همین که با علاقه دارید تلاش می کنید خیلی ارزشمند هست و حتما هم نتیجه بخش خواهد بود.
اینکه مشکل متاسفانه هست و ما باید محیط های مصنوعی برای خودمون ایجاد کنیم. حالا قوه ی تخیل تون هم فعال تر میشه بد هم نیست بهرحال اگه این سختی ها نباشه نتیجه نهایی دلچسب نخواهد بود. مثلا آقای کامبیز هم که می بینیم این قدر پرفکت و الگو برای همه هستند این روزها رو گذروندن و صحبت در مقابل آینه رو هم داشتند اگه اشتباه نکنم، من آرزوم هست فرصتی پیدا کنم با خودم دو کلمه حرف بزنم
میتوانی صدات ضبط کنی و همش گوش کنی که اشکال برطرف شه
سلام و خسته نباشین امید وارم حال دلتون عالییی باشه.
بنده هم پارتنر ندارم ولی خب دلیل نمیشه که من هر روز میرم جلو اینه یه ژسه خفن میگیرم و باخودم مکالمه میکنم وسط مکالمه خودمم خندم میگیره ولی خب خوش میگذره من با روش اینه کاملا موافقم و خیلی عالیییههه @ala
/
آه من دنبال همین بودم . منم تگ کردن بلد نیستم ، تازه اسمشم بلد نبودم الان فهمیدم خدا کنه یادم بمونه .
من توصیه میکنم چند برابر اونی که گوش میکنی بخونی خیلی خیلی متن ها رو بخون بعد معجزه اش رو ببین