🎬زوم گردی(zoom)

سلام دوستان عزیز
از اونجایی که زوم داره هر روز پر بارتر میشه دیدم یه تاپیک زوم گردی جاش خالیه.
لذا این پست رو ایجاد میکنم تا اگه مجموعه ی جالبی رو که از زوم مطالعه کردین و خواستین یه توضیحی راجع بهش بدین تا بقیه هم مستفیض شن اینجا بزارید.
اینجوری یه آرشیو خوب تو تالار ایجاد میشه در کنار زیبوگ گردی ها.
مرسی :grin::tulip:

اولین معرفی رو که دوست دارم انجام بدم، مصاحبه دیوید گاگینز هست که در زوم موجوده

قطعا همه شما عزیزان با این شخص آشنایی دارید و کتابش هم با عنوان can’t hurt me رو میتونید در زیبوک بخونید.
دیوید در این مصاحبه خیلی قشنگ در خصوص مراحل خودسازیش و جهان بینی خاصش که رمز موفقیتشه صحبت میکنه پس توصیه میکنم حتما ببینید.
3 نمونه از صحبتاشو که دوست داشتم اسکرین میدم.

ممنونم از خانوم نیکنام عزیز @ala بابت یادآوری این مجموعه :sparkling_heart:

55 پسندیده

سلام عزیزم. همیشه تاپیک‌هایی با عنوان جالب متعلق به تو هستند. :blush:

من زنگ تفریحم رو با زوم می‌گذرونم جدیدا. مدتیه خانواده‌ی سیمپسون رو می‌بینم.

27 پسندیده

سلام گلم لطف داری بسیاررر. همین انرژیاس که باهاش دوپینگ میکنیم :joy::sparkling_heart:

چه عالی :v::v:

18 پسندیده

به به چه حس خوبی داره این تاپیک مرسی عاطفه جون :star_struck: :star_struck:
پس واجب شد یه سر به زوم بزنم :grimacing: خیلی وقت بود جز برنامم نبود

17 پسندیده

سلام نسیم عزیزم
خیلی عالیه :rose::rose:
دمت گرم با این تاپیکت

15 پسندیده

خواهر عاطفه چه خوب این تاپیک رو زدید. واقعا زوم محروم واقع شده بود از اظهار وجود در تالار. من که خودم حدود 40 روزی هست فکر کنم با آلاء انیمیشن ها رو با هم نگاه می کنیم مثل گیسو کمند که لازم شد یه شات ارائه بدهم. این اولین تاثیر مثبت حضور و پربار شدندش در زبانشناس و قدردان بزرگان زبانشناس هستم.
و دومین هدیه اش آشنایی با دنیای دیوید گاگینز بود کلا حول حالنا شدم اون هم احسن الحال. مدتی هم در یوتیوب دارم مسیر فکریش رو عمیق تر دنبال می کنم. یه مدت از کتابهای روانشناسی، انگیزشی و موفقیت خسته شده بودم. شاید مغرورانه و به قولی pretentious گونه هست بگم این که شباهتی در عقاید دیوید با عقاید خودم دیدم که مطمئنم گرد چطور باید به زندگی نگاه کرد مثلا چند روز گذشته دوستی در تالار از خسته شدن اول راه گفته بودند بر اساس کتابی این نتیجه رو گرفته بودند انگار همه ی این تبلغات برای کتابهای انگیزشی هدف شون دیکته کردن متن کتاب در ذهن ما شده، خیر ما با تجربه خودمان با نگاه عمیقی چون گاگینز اهداف رو می تونیم روشن تر ببینیم اینکه هیچ پایانی در موفقیت نیست.

22 پسندیده

چ عالی
فقط
خواهر عاطفه
من زوم نمی بینم ولی انیمشن زبان اصلی میبینم
اینا حساب نمیشن ؟+

12 پسندیده

بله تاپیک زین خاطر زدم که از زوم از محجوریت بیاد بیرون :relieved::v::sweat_smile:

قربانت حنا جان دم خودتم گرم :kissing_heart::v:

سلام عزیزم چقدر عالی از حستون گفتین، واقعا بیگ لایک :v::ok_hand::ok_hand::ok_hand::heart:

اگه از زومه چرا حساب میشه.
کلا هدفم از این تاپیک اینه یه پیگیری باشه برای منابعی که از زوم میبینیم که به این واسطه یکم کاربر ها بیشتر با مزیت های این بخش از اپ آشنا بشن :tulip::tulip:

16 پسندیده

بسیار عالیه، چون بچه ها مخصوصا تازه واردا خیلی استفاده از ظرفیت حداکثری منابع اپ سردرگم هستند، اینجوری خیلی بهشون کمک میشه :blush::rose:

17 پسندیده

سلام نسیم جان
سپاس فراوان بابت این تاپیک :rose::rose:
منم بگم چی میبینم : ارباب حلقه ها، گیسو کمند، پپاپیگ

22 پسندیده

سلام عاطفه جان (من به نسیم عادت کردم ) :sweat_smile:
مرسی بابت تاپیک پر بار و مفیدت من که انقد دوره ها زیاد شده گیج شدم چی رو ببینم ،کدوم کتاب و بخونم ،کدوم دوره اصلی رو پیش ببرم کدوم پادکست و گوش بدم :sweat_smile::rofl::joy:
از زوم گیسو کمند و دیدم ،جوکر،هتل ترانسیلوانیا،ذهن دیوید گاگینز، ولی پیوسته نبوده به هر کدوم یه ناخونکی زدم :heart_eyes::star_struck:
یه برنامه ریزی در ذهن دارم منسجم که شد حتما امار میدم :blush::heart_eyes::rose:

20 پسندیده

سلام عاطفه جان
امیدوارم حالت خوب نه عالی باشه
یک سر به زوم باید بزنم
چقدررر کارت خوب بود که تاپیک زوم گردی رو زدی
:clap::clap::clap:
عالی بود کارت
اکثرا با زوم کار نمیکردیم وبی همه قراره کار کنن همه همه :fist::fist::blush:
خب زیاد حرف زدم دیگه :joy::zipper_mouth_face: خلاصه عالی متعالی

16 پسندیده

سلام عزیزم بسیار عالی :grin::tulip::v:

قربونت محدثه جان منتظریم :grin::tulip::v:

قربونت پر انرژی جان :stuck_out_tongue_winking_eye::tulip::v: ایشالاه که خاطرات خوشی برای همه تو زوم گردی رقم بخوره :hibiscus:

16 پسندیده

با سلام و عرض ادب .
چطور میتونم وارد زیبوک بشم؟

12 پسندیده

سلام
اگه اشتراک طلایی داشته باشین میتونین وارد زیبوک و زوم بشین
تو صفحه اصلی روی “همه” کلیک کنید تا زبانشناس، زیبوک و زوم رو ببینید.

17 پسندیده

سلام ممنون از معرفی تون
خوب امروز این مجموعه رو دیدم

اینم جمله هایی که خیلی دوست داشتم

Suffering makes us better people
great performers, they willingly, openly, consciously do things which are painful because they know that that pain is going to get them to the next level
. A warrior crosses a finish line and continues to run, in his mind. There is no finish line.
I’m comfortable being very un-fucking-comfortable
What would you do on the day you die, when you reach heaven, and you see that list of the man or woman you could be, and you find that you are only 40% there?

27 پسندیده

سلام نسیم خانم ممنون بابت تاپیک خوبتون :relaxed:
امروز مجموعه پیپاپیک رو 3 قسمتشو دیدم خیلی بامزس :grin:

17 پسندیده

سلام عزیزم بسیار عالی :grin::v::v:
Keep going

9 پسندیده

اینم بی زحمت اضافه کن keep going keep growing
:fist::blush: عالی

10 پسندیده

سلام ببخشید شما سطحتون چیه که خانواده سیمپسون ها رو میبینید ؟ من دیدم برام خیلی سخت بود😅

7 پسندیده