سلااااااام به همگیییییی:heart_eyes: وقتتون بخیر و خداقوت زبان آموزا و زبانشناسای عزیز:hibiscus: توی تلفظ لغاتی که با Th شروع میشن مشکل دارم مث Then, they are, mother و مشابه اینها، یه جاهایی د و یه جاهایی شنیدن ذ ادا میکنن، ممنون میشم راهنماییم کنید ضمنا من با گفتن د راحتتر، این ایرادی نداره؟
سلام دوست عزیز:pray:t2:
جسارتا با اجازه اساتید بزرگوار، حالا چیزی که خودمون بکار میبریم و میدونیم و از اساتید یاد گرفتیم میگم خدمتتون.
اصولا واس تلفظ این حرف که میفرمایید، دقت کنید که باید نوک زبونتون به قسمت بالایی پشت دندون های جلوتون بخوره.
سلام دوست عزیز
اینجا رو چک کنید
حتما تمرین میکنم این ترفند رو ممنونم از شما
از شما هم بسیاااااار ممنونم خیلی بهم کمک کردید توی این 3 روز:hibiscus:
خواهش میکنم دوستم
من وظیفه مو انجام میدم
خواهش میکنم، وظیفمون بود:pray:t2:
منم همین مشکلو داشتم ولی خب با همین ترفند الان تمامی کلماتی که دارای th هستند رو تلفظ میکنم🙏🏻
لطف کردید شما، خیلی هم عالی، موفق باشید
جسارتا استاد ببخشید جایی که شما باشید دوستان رو تا حدود دانسته هایمان راهنمایی میکنیم گاها:pray:t2:
محیط بسیار عالی و صمیمی و استادان خیلی عزیز و بزرگوار زبان شناس ایجاب میکنه که همگی باهم با حس انسان دوستانه و با هدف کمک بهم نسبت به سوالات و پیام دوستان بی تفاوت نباشیم.
نفرمایید آقا فرزاد، منم مثل شما هم، بخدا استاد نیستم فقط دو سال زودتر از شما تالار بودم بیشتر به مقاله اشراف دارم و گرنه خیلی خوشحال میشیم شما هم به دوستان کمک کنید و مایه افتخارمونه
خواهش میکنم، زنده باشید شما لطف دارید:pray:t2: همینکه تو اکثر موضوعات راهنمایی میکنید و همینکه ازتون یاد میگیریم نهایت لطف و محبت شما رو میرسونه:pray:t2:
و صادقانه بگم چه خوب که زبان شناس افرادی چون شما داره:heart_eyes: بنظرم این بزرگترین و بهترین امتیاز زبان شناسه:pray:t2:
نظر لطفتونه بزرگوار