امیدوارم حال دلتون عالی باشه و مثل فصل های دیگه با شور و اشتیاق فراوان به علم اموزی (یا همون زبانآموزی) بپردازید و کتاب های مختلف بخونید و لذت ببرید
انشاالله مطالعه این فصلتون خیلی بیشتر از فصلهای دیگه باشه.
من میخوام یه سری قوانین برا این تاپیک وضع کنم که تاپیک رو منظمتر کنه و بتونیم بهرهی بیشتری ازش ببریم.
رعایت قوانین اجباریه و از دوستان شرکت کننده خواهش میکنم حتما این موارد رو رعایت کنند.
یک سری موارد اختیاری هم هست که شرکتکنندهها اگه وقت کنند ممنون میشیم این اطلاعات رو در گزارشهاشون منعکس کنند.
قوانین:
۱. چت و گپ و گفتگوی دوستانهی خارج از بحث به شدت ممنوع. (گفتگوهای مربوط به تاپیک هیچ اشکالی ندارد).
۲. بحثها فقط پیرامون کتاب و کتابخوانی باشه که شامل موارد زیر میشه:
پیشنهاد کتاب، مطرح کردن سوالات در زمینهی سبک و سطح کتابها، پرسش درمورد محل کتابها در زیبوک، بیان تجربیات و توصیههای شخصی در مورد کتابخوانی.
۳. گزارش کتابخوانی حتما مستند باشه شامل موارد زیر:
سطح کتاب، سبک کتاب و مدت زمان کتاب.
(برای نشان دادن مدت زمان کتاب میتونید از صفحه اطلاعات کتاب مربوطه اسکرین شات بگیرید).
امیدوارم که همه تابستان داغ کتاب خوانی داشته باشیم و از تجربیات همدیگر استفاده کنیم و انرژی بگیریم و تا آخر تابستان کلی تو زبان انگلیسی پیشرفت کنیم
امروز به مناسبت شروع این تاپیک من هم شروع به خواندن کتاب مادام بوواری از کتابهای پیشرفته کردم
البته در کنارش ای جی و کتابهای ساده را فقط گوش میدم و لیسینیگم خیلی بهتر شده تقریبا بالای چهل تا کتاب تا حالا گوش دادم و بعضیهاشو که سرعتش کمه میذارم روی 1.2 یا 1.3 گوش میدم
سلام دوستان عزیز …
خیلی خوشحالم از اینکه این تاپیک برای تابستون هم ادامه دار شد با وجود اینکه کار داریم ولی خود همین تاپیک سبب انگیزه س
خب به عنوان اولین گزارشم
کتاب زنان کوچک تموم شد داستان ۴ خواهر که در نبود پدرشون سعی میکنن قوی باشند و در این حین ماجراهایی هم براشون ایجاد میشه
راوی خوبی داشت و در کل داستان ملو و روانی بود
سلام به کتاب دوست هایی که مثل خودم هم از خوندن کتاب و هم از شنیدن audio کتاب لذت می برن
امروز جلد آخر مجموعه a court of throns and roses رو خوندم
کتاب a court of frost and starlight
کل مجموعه خیلی زیبا و عالی بود و پر از quote های پر معنی و مفهوم
به همه پیشنهاد ش می کنم
سطح مجموعه خیلی سخت هستش و در کل حدود ۵۴ ساعت طول می کشه
سلام
کتاب BFG رو تا وسطاش خوندم بخاطر جملات غول ادامه ندادم تا بدتر انگلیسی رو قاطی نکردم
کتاب فارست گامپ قبلاً خارج از زیبوک خونده بودم اینبار با صوت گوش کردم
در سطح ساده هستش داستان در مورد یه پسر کُند ذهن هستش که خاطرات خودش رو تعریف میکنه که از مدرسه عادی به مدرسه غیرعادی میفرستنش بعد چند سال اتفاقی راننده ماشینی فارست رو از مدرسه غیر عادی بیرون میاره به مدرسه فوتبال میفرسته بعد از اون جنگ و…