اوه ده دلار؟؟
ن بابا اگه اینجور بود ک کلا تو یوتیوب نمیرفتم
ی روشی هست ک میشه از خود یوتیوب دانلود کرد
وقتی ی ویدئو رو انتخاب میکنید همونجا ک لینک ویدئو هست قبل از کلمه ی youtube، دوبار حرف ss رو بزنید خودش ب ی جایی راهنمایی میکنه که میتونید از اونجا دانلود کنید
ب این عکسا نگاه کنید
سلام دوستان
سایتی که امروز میخوام معرفی کنم خودش انجمن هست
ولی نه انجمن راجع به زبان
انجمن راجع به کامپیوتر و گوشیه
هر سوال و مشکلی راجع به کامپیوتر و یا موبایل داشته باشین میتونین بپرسین کمتر از 8ساعت جواب میگیرین(سقفشو گفتم)
اسمش انجمن سخت افزار هست
از خرید یک هندزفری ساده میتونین مشورت بگیرین تا جمع کردن قطعات یک کامپیوتر برای بازی یا خرید یک موبایل
معرفی نرم افزار WorkAudioBook
با استفاده از این نرم افزار میشه مهارتهای Listening و Pronunciation رو تقویت کرد.
طریقه استفاده هم اینه که یه پادکست یا فایل صوتی به برنامه میدیم و اون رو گوش میکنیم، قسمت هایی که میخوایم تمرین کنیم رو میزنیم روی تکرار و چندین بار پخش میکنیم…
برخی از امکانات برنامه:
معرفی اپ Forest
سلام دوستان
این اپ رو اقای کامبیز چند وقت پیش توی یکی از ویدئوهاشون معرفی کردند
این نرم افزار گوشی شمارو به مدت دلخواه قفل میکنه و نمیزاره ازش استفاده کنین
برای متمرکز شدن روی کارها عالیه
بدین طریقه که تایم مورد نظر رو انتخاب میکنین و به همون مدت شمارش با معکوس صفحه گوشیتونو قفل میکنه و اگه توی اون تایم از گوشی استفاده نکردین یک درخت براتون میکاره و درختها تبدیل به باغ میشن
معرفی کنم مثل یک قطره آب هست فقط روزی پنج دقیقه میشه با هاش کار کرد تقریبا همه زبان ها رو پوشش میده
بستگی خود مون داره که توی پنج دقیقه چقدر لغت یاد می گیریم تقریبا مثل سرگرمیه روز بعد باز دوباره کلمات قبل مرور میکنه