سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک اشتراک گذاری نرم افزارها و وبسایت ها و برنامه های مفید که میتونه توی مسیر زبان آموزی بهمون کمک کنه هست
حالا میتونه نرم افزار دانلود از یوتیوب باشه یا ضبط صدا باشه، میتونه نرم افزار یادگیری زبان باشه( مثل اپ السا و…) و یا حتی میتونه یک سایت تعین سطح باشه…
هرچیزی که توی این مسیر براتون مفید بود رو میتونین اینجا معرفی کنین
اولین اپی که میخوام معرفی کنم اپ دانلود از یوتیوب هست به اسم snaptube و میتونین باهاش از یوتیوب با هر فرمت و کیفیتی که خواستین دانلود کنین
کافیه لینک فیلم مورد نظر رو به این اپ بدین و با کیفیت و فرمت مورد نظر دانلود کنین
مرسی آقا مهراب این اپ دانلود از یوتیوب خیلی بدرد بخوره
من میخواستم باب اسفنجی رو دانلود کنم ولی هیچ جا زیر نویس انگلیسیش رو پیدا نکردم فقط تو یوتیوپ زیر نویس داره ، دنبال همچین اپی میگشتم
این یکی رو خیلی بهش نیاز داشتم
برنامه های زیادی در رابطه با این موضوع دیده بودم ولی نمیدونستم کدومشون خوبه با معرفی این برنامه توسط آقا مهراب دیگه خیالم راحته
ممنون آقا مهراب
سلام و ممنون بابت تاپیک بسیارمفید
من از برنامه 504برای یادگیری کلماتش استفاده میکنم و برنامه اش واقعا بی نظیره و بعداز خوندن هر درس میتونی تستی از خودت آزمون بگیری و برات مرور میشه😉
اگه توی یوتیوب زیرنویس چسبیده نباشه با این نمیشه زیرنویسشو دانلود کرد …گزینه های دیگه هست مثل iTubeGo که معرفی کردم ولی اگه زیرنویس به فیلم چسبیده باشه بله با این اپ میشه
من تا حالا با اپلیکیشن از یوتیوب دانلود نکرده بودم حتما این اپلیکیشن هایی ک شما گفتین رو امتحان میکنم.
من تا حالا از خود یوتیوب دانلود میکردم، البته اونم خیلی خوب و راحت هست.
با اجازتون چندتا برنامه و سایت هم من معرفی کنم شاید مفید واقع بشه
فیلتر شکن vpn private برای اندروید
من حدود ی سال با این نرم افزار کار میکنم، تا حالا ی بار هم اذیت نکرده و هر وقت خواستم وصل شده، سرعتشم نسبت ب بقیه ی vpn هایی ک من استفاده کردم خیلی بالاتر بوده
نیازی هم ب پرداخت هزینه نیست
سایت dawnsub برای دانلود زیر نویس از یوتیوب
لینک ویدئو رو از یوتیوب کپی و داخل این سایت وارد کنید
تمام زیر نویس های ویدئو رو میاره (البته مشروط ب اینکه زیر نویس داشته باشه)
سلام حالا که بحث قند شکن داغه منم یکی برای کامپیوتر معرفی کنم
نمیدونم تا حالا اسمش رو شنیدید یا نه ؟ vpn چند تا از کشورهاش رایگان هست اسمش Browsec هستش