سر در گم شدم

سلام دوست عزیز
اول از همه مهمه که سطح زبانتون رو بدونیم و شما میتونید تو قسمت پشتیبانی سطحتون رو بگین تا طبق اون دوره تعیین بشه، اینجا ما کلی زبان آموز در تالار زبانشناس داریم که هر کدوم موقع ورود به تالار سطح های مختلفی داشتن و نمیتونید به گفته های اونها استناد کنید و بهتره از طریق پشتیبانی راهنمای کامل مطالعه رو طبق سطحتون دریافت کنید

در مورد تکرار که گفتین وقت تلف کردنه باید خدمتتون بگم خیر این یک باور غلطه، اگر میخواین یادگیری عمیق رو داشته باشید لازمه اون تکراره، مثلا این تکرار رو بیاین تو مهارت های مختلف با هم بررسی کنیم چطور اثر گذار هست

تمام منابع زبانشناس هم صوت داره و اکثرش (بالای 90 درصد) متن هم داره
تو بحث شنیداری شما یک مطلب رو وقتی بارها و بارها گوش بدین قدرت شنیداری تون بالا میره ، لذا تکرار به تقویت مهارت شنیداری کمک میکنه

در مورد بحث افزایش دامنه لغات راهکار زبانشناس برای یادگیری لغات اینه دو تا قابلیت اضافه به لایتنر و نمی دانم داره که میتونید برای لغاتی که نمیدونید و یا غیر فعاله استفاده کنید، از طرفی ما توصیه اکید دارم هر داستان حداقل 30 مرتبه گوش داده بشه و زمانی که هر 30 دفعه داستان رو گوش میدین این لغات نمیدانم جلوی چشمتون میاد و ملکه ذهنتون میشه، همچنین تکرار لغات دروس قدیمی در درس های بعد هم خودش عاملی در تثبیت یادگیری اون لغت میشه، لذا توصیه من به شما تکرار در گوش دادن ها به درس هاست و اینکه از قابلیت هایلایت برنامه استفاده کنید و لایتنر تعاملی برنامه که لغت رو به جای اینکه تنها نشون بده در قالب جمله نشون میده تا کاربردش رو در جمله یاد بگیرین رو حتما استفاده کنید.
بله شاید شما بگید 100 تا داستان رو تو 20 روز بخونم دایره لغتم زیاد میشه ، سوال من اینه آیا این لغات تو ذهن شما به حالت فعال در اومده؟ آیا میتونید تو مکالمات ازش استفاده کنید؟ خیر چون فقط لغتای زیادی رو خوندین اما اون به حالت فعال در نیاوردین، مقاله زیر رو حتما بخونید:

در مورد تلفظ: شما وقتی بارها و بارها به یک متن انگلیسی گوش بدین هر چی بیشتر گوش بدین تلفظ کلمات دستتون میاد پس به تلفظ هم کمک میکنه

در مورد گرامر چیزی که به ما تو مدرسه یاد دادن این بوده که یکسری قواعد گفتن و ما فقط حفظ کردیم اما وقت استفاده که میرسه نمیتونیم درست ازش استفاده کنیم، تو زبانشناس برعکسه میگه اول صحبت کن بعد برو دنبال چرایی این قواعد، کاری که دقیقا برای زبان فارسی با ما میشه اول صحبت کردن رو یاد میگیریم بعد میریم مدرسه بهمون دستور زبان یاد میدن، این برنامه یکسری دوره ها داره که با روش tprs تهیه شده یعنی چی ؟ یک داستان رو بیان میکنه که داخل حین داستان گویی ازت سوال میکنه و جواب میخواد و این عمل و تکرار پاسخ دادن سریع به این سوالات ذهن شما رو طوری آماده میکنه که بدون تعلل زمان ها به درستی در ناخودآگاه شما ثبت یشه و بدون تعلل و فکر کردن به گرامر راحت بتونید جواب بدین

برای مکالمه هم تکرار اثر داره، ما میگیم از 5 استراتژی مهم برای تقویت مکالمه استفاده کنید، وقتی این استراتژی ها رو مدام تکرار کنید به مکالمه خیلی کمک میکنه.

با همه این صحبت ها باز هم میگین تکرار بی فایده است؟

8 پسندیده