کسی هست اینجا با قدرت بگه دروسهای آقای ای جی هوگ کارامده اقراغ نیست با ذکر چند نمونه
بلا شک کار آمده ولی تبلیغاتی نیست که بهت بگه یه شبه میشه استاد زبان یا 3 ماه آیلتس 7 میگیری
روش ای جی هوگ برای تسلط بر زبان،یادگیری زبان به روش طبیعی و به روش زبان مادری هست.
حالا خیلی ها ممکنه با این متد حال نکن دیگه خودشون میدونن
نمونه اش هم زیاده تو همین تالار بسیاری از دوستان با این روش دارن مثل بلبل و واقعا مثل زبان مادری انگلیسی صحبت می کنن.
سلام
خیلی خوب است اما فقط درس های اولش ترجمه داشت و منم واسه همین ول کردم چون متوجه برخی معانیش نمیشم و ول کردم
به نظرتون همینطوری ادامه بدم؟
شما کدوم درس از ای جی رو خوندی و چون معنی ندارد ول کردی ؟؟؟؟چون منم دارم از ای جی میخونم بگو شاید هم سطح باشیم
دوستان
کسی که دوره قدرت رو می خونه، قاعدتاً نباید نیازی به ترجمه داشته باشه.
اگه درس های این دوره، بدون ترجمه براتون سخت هست، بهتره از یه دوره ساده تر، مثلاً دوره “انگلیسی پایه بدون تلاش” شروع کنید.
.
به هر حال سعی کنید که به یادگیری انگلیسی، بدون نیاز به ترجمه فارسی عادت کنید.
چون اکثر درس های اصلی زبانشناس در سطوح بالاتر، بدون ترجمه هستند.
من بعضی موقع ها یک درس قدرتو کامل با صفحه خاموش گوش میدم بعد میام میبینم که مثلا 30تا کلمه زرد داره
آقا مهراب
من برای درس های دوره “انگلیسی واقعی رو یاد بگیر” همین تکنیک رو روشون پیاده می کنم.
.
.
اصلاً قدرت رو باید با قدرت خوند.
باید بتونیم با صفحه خاموش گوشی، متوجه درس ها بشیم.
من قدرت رو هم اینطوری می خوندم … بیشتر با صفحه خاموش گوشی.
بله
و از دکمه pauseهم نباید استفاده کرد یعنی یک ضرب گوش کرد با صفحه خاموش
ای جی تو درس واژگان هر درس ، همه لغات سخت رو با زبان روان توضیح داده ، حتی تو ترجمه فارسی نمیتونید انقدر خوب متوجه بشید
یخورده گوش بدید و به شیوه تدریسش عادت کنید دیگه احتیاجی به ترجمه ندارید
سلام قطعا کارامده… شما هر منبع انگلیسی رو که با تمرکز و تمرین زیاد بخونید کارامد هست. Aj هم از پایه همه چیز رو میگه و درس به درس جلو میره. حتی خودش هم توی دوره تلفظ گفته هر درس رو 5 روز و هر روز 5 بار گوش کنید و اگر میتونید بیشتر گوش کنید بهتره. یعنی باید حداقل 25 الی 30 بار یک درس رو بخونید
شما کدوم درس ای جی رو گیر کردی میشه جواب بدی ؟؟
انگلیسی بدون تلاش…
ایول منم انگلیسی بدون تلاش هستم ،من سطح دوم درس اولش رسیدم( bad choice)
.عرفان جان از این دوره چند درس ادامه دادی و کدوم درس رسیدی ک متوجه شدی برات خیلی سخت شده ؟؟
اره ما هم هنوز ب قدرت نرسیدیم و دوره انگلیسی بدون تلاش هستیم ،متوجه هستم و سعی منم همینه و دارم تمرین میکنم ک کامل ب ترجمه انگلیسی متکی باشم اما زمان بره و یه شبه این کار شدنی نیست،مرسی
سه چهار درس اولشو رفتم
سطح یکش ک از بابت سختی و سرعت مشکلی نداره،شما بیای سطح دو پ میخوای چیکار کنی ،فک کنم اگه برات سخته باید برگردی ب دوره های آسون تر
سلام من هم دوره انگلیسی بدون تلاش هستم، و از داخل نرم افزار میخونم، اینجا سطح بندی نداره دروس، کجا مشخص شده که کدوم درس ها برای سطح یک هست وکدوم درس ها سطح دو؟
سلام در این تاپیک در مورد سطوحش توضیح داده :
وقتی دانلود کنی داخلش یه فایل هست ب ترتیب سطح بندی کرده تمام دروس ،مشکلی نیست ک