سلام، لطفاً یه فیلم یا یک سریال معرفی کنید که برای افراد مبتدی جالب توجه و خوب و مناسب باشه و بتونن اون تکنیک ها رو روی فیلم پیاده کنند. ممنون🌹
سلام
در کل فیلم و سریال برای افراد خیلی مبتدی زوده ولی سریال اکسترا برای مبتدی ها خوبه، در کل بهتره فعلا از انیمیشن و کارتون های زوم شروع کنید، چون برا بچه ها تولید شدن جملات ساده تری دارن
بله ممنونم از کمکتون .ولیکن من اشتراک حرفه ای دارم😢
این لینک رو بخونین دوست خوبم
مشکلی نیست میتونید برید تو قسمت خرید سرویس و با یه کلیک تغییرش بدین
بله درسته ولی به غیر از کارتون هاش چیزای دیگه ی پکیج طلایی ب درد من نمبخوره:cry: و الکی باعث میشه زمان اشتراک حرفه ایم هم کم بشه:cry:کاش اون کارتون ها رو می گذاشتن برای اشتراک حرفه ای که اکثر مبتدی ها نیازش دارند:expressionless:
سریال باب اسفنجی خیلی خوبه
اولین کارتونی که باهاش شروع کردم بود . هم مفرح هست و هم لغاتی که به کار بردن خیلی راحته
خیلی ممنونم از پیشنهادتون😁❤️
بعد از اون هم خانواده سیمسون خیلی خوبه
ولی پیشنهاد میکنم با باب اسفنجی شروع کنید تا دستتون راه بیفته
ممنون از لطفتون و پیشنهادتون پس بعد از باب اینو میبینم:grin:
من کارتون پپاپیگ رو پیشنهاد میکنم دیالوگاشون ساده و تلفظاشون قابل فهمه توی زوم هم هست
ممنون بابت پیشنهادتون حتما داخل لیست قرارش میدم🌹
دوستان سریال فرندز هم زیاد تعریف میکنن ازش منم میخوام ببینمش
آقا مهراب زحمتش رو بکشید تاپیکش رو بزنید تا بچه هارو جمع کنیم شروع کنیم دیگه
اگه میشه شما بزنین چون من زیاد نمیتونم روی تاپیک نظارت داشته باشم
عنوانش رو چی بزارم ؟
قانون خاصی لازمه بنویسم براش ؟
سریال فرندز که اصلاً جزو برترین و بهترین های روزگاره واسه زبان حرف نداره. هر چی بگم کم گفتم فقط چطوری باید استارتشو بزنیم و پارت بندیاش چجوری باشه رو یکی باید بگه چون خیلی مبتدیم
ای کاشاینها داهل اشتراک حرفه ای میبود:cry:
داخل زبانشناس که بدون اشتراک هست گفتم خدمتتون از همون بخش یادگیری با فیلم میتونین استفاده کنین…فیلمهایی که برای زوم قرار گرفته برای سطح مبتدی مناسب نیستن