تقویت listening

سلام دو تا سوال داشتم سوال اول: من جدیدا که فیلمای انگلیسی البته خیلی خیلی ساده که میبینم متوجه کلمات که میشنوم میشم و در واقع درستش اینه که برای گوشم آشنا هستن اما نمیتونم معنی کلمه جمله رو بفهمم در واقع تا من بخوام یه جمله رو برای خودم معنیش کنم ۵ دقیقه از فیلم گذشته😁 اینم بگم که جز صفر کیلومترا هستم و تازه تازه شروع کردم میخواستم بدونم دلیلش چیه این که تازه شروع کردم یا نه داخل روش گوش دادنم به متن درسا اشتباه میکنم روشمم اینکه که یه جمله رو گوش میدم و بعد مینویسمش و اگر نتونستم کامل بنویسمش دوباره از اول اون جمله رو گوش میدم. سوال دوم: راستش با زمان فعلا و ترجمشون مشکل زیاد دارم مقاله کاملی در این مورد میشناسین برام معرفی کنید .

این تاپیک مربوط به داستان« داستان 34- تام برای شام با دوستانش قرار داشت. » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « نیمچه داستان‌ها »

2 پسندیده

سلام طاهره عزیز
یک نکته رو باید همیشه توجه کنید و اونم اینه که برای فیلم دیدن باید سطح شنیداری و درک مطلب خوبی داشته باشید یا حداقل متوسط باشه (برای انتخاب هر منبعی چه فیلم باشه چه کتاب و چه پادکست باید 85 درصد اون رو متوجه بشید اونجاست که میگیم این منبع مناسبه). اما نکته دیگه اینه که مهمه اینه که بتونید درست از فیلم دیدن در یادگیری زبان استفاده کنید که جناب کشاورز در یک ویدیو کامل روش درست استفاده از فیلم رو گفتن که من لینک دسترسی رو براتون اینجا میزارم

6 پسندیده

سپاسگزارم:pray::pray: از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ سوالم رو دادین

2 پسندیده