سلام دوستان شب همگی بخیر
راستش خیلی دوست دارم یک گزارش خوب اینجا بزارم ولی فعلا متاسفانه امکانش نیست چون دو هفته هست که اصلا نتونستم زبان بخونم و زنجیرم هم از بین رفت
ان شاالله بعد از امتحانات جبران میکنم
سلام دوستان همیشگی
@Lia2
@zeinabss
@Fatemeh_Ansarisadr
خیلی ممنون از لطف و محبت تون
.
.
@mohabbat22 محبت جان
برای آزمون تافل هم هر چیزی که واقعاً و صادقانه وجود داشت، اون طرف بهت گفتم. امیدوارم تصمیم درست و عقلانی ای، هم از نظر زمانی و هم از نظر مالی بگیری و انرژی ات، بی جهت هدر نشه.
.
.
.
این شاخص لغت، برمی گرده به میزان زمانی که صرف کار کردن با لایتنر برنامه می کنیم. معنی عددها در شاخص لغت، به این صورت هست:
Good job really! @Ali288
سلام روز بخیر
تشکر از شما الهه جون ان شاءالله بازم با بقیه دوستان محکم و پر تلاش ادامه می دهیم و پیشرفت خودمون رو میبینیم
سلام دوستان
فصل امتحانهاست کسی نمیتونه درست و حسابی مطالعه داشته باشه
انشاالله بعد امتحانها دوباره بر میگردیم و با قدرت بیشتر ادامه میدیم
@Ali288
بخاطر خلوت بودن این تاپیک من از علی آقا معذرت خواهی ویژه میکنم چون ظاهرا محصل نیستن و مطالعه روزانه خودشونو حفظ کردند
ببخشید که نمیتونیم فعالیت کنیم و تنهاتون گذاشتیم
سلام
خواهش میکنم آقا مهراب عزیز
انشالله که امتحانات موفق باشید. راستش منم درگیرم و بخاطر کارم مجبور شدم چندتا مسافرت برم. ولی زبان خوندن را ادامه میدم.
موفق باشید
ممنونم
…
سلام شب همه دوستان بخیر
می دونم خیلی شاخص شنیداری کم هست اما بیشتر این نتونستم بخوانم
تلاش می کنم شب بعد اگر شد جبرانش کنم
سلام دوستان ببخشید من موبایلم در دسترسم نبود این چندوقته فقط رسیدم که داخلش زبان بخونم و تکست بوک هامو حل کنم الان گزارش ها یم را از چهارشنبه میزارم.
سلام دوستان من دو شب درمیون میام سری به تالار میزنم و گزارش های اون دوروز ام را میفرستم…
چون واقعا وقت نمی کنم البته به مدت دو هفته پرکار
گزارش شنبه
یک ساعت شنیداری اون هم انگلیسی قدرت و بقیه تایم ام را بیرون از زبانشناس منبع دارم…(کاش جایی در زبانشناس بود که میتوانستم تایم اضافه و بیرون از اپ را هم وارد کنم )
شاخص لغت 37/6
گزارش یکشنبه
یک ساعت زبان انگلیسی و یک ساعت هم فیلم زبان اصلی fire
شاخص لغت : 20/9
گزارش دوشنبه :
دو ساعت زبانشناس (یک ساعت ای جی)
شاخص لغات بالاتر از ۱۰