طراحی جدید صفحه لایتنر و صفحه دیکشنری داخل دروس

و اینکه بذارید قسمتی که مربوط به زنجیره و بقیه چیزها تو اون بخش میشه، همونطور بمونه . من خیلی اون قسمت اپ رو دوست دارم . باهاش انگیزه میگیرم برای ادامه :frowning:

8 پسندیده

اگه این آپشن هم اضافه بشه که عالی میشه واقعا . تنها دلیلی که من سراغ بخش زوم نمیرم همینه.

با اینم خیلی خیلی موافقم .

9 پسندیده

تو قسمت تنظیمات عمومی میشه عوض کنید

8 پسندیده

سلام وقت بخیر
کاش طراحی جدید جوری باشه ک اگه خواستیم واژه ای اضافه کنیم ب لایتر امکانش باشه چون تو طراحی فعلی نمیشه بصورت دستی واژه ای اضافه کرد.
نکته دوم اینکه لغاتی ک یاد میگیریم و از خانه آخر خارج میشه یجوری امکان دسترسی داشته باشیم بهشون مثلا ی دسته بندی داشته باشه ب نام لغاتی ک می‌دانیم.
با تشکر از زحمات شما

11 پسندیده

تو نسخه آزمایشی رفتم تو تنظیمات . چیزی در رابطه با پوسته ندیدم نگران شدم

8 پسندیده

تو همین نسخه ای که در گوشیتون نصب هست امکان تغییر هست

9 پسندیده

من وقتی میخوام لغت از خودم به لایتنر اضافه کنم اول روی یه لغت از یه درس میزنم تا دیکشنری بیاد، بعد اونجا لغتی که میخوام رو اضافه میکنم.

10 پسندیده

زحمت زیادی کشیدین ، ولی دوتاش باشه که بشه از دو ورژن استفاده کرد

8 پسندیده

سلام خسته نباشید جناب ناصری، عالیه
ایشالا هر چه زودتر بیاد که ی تنوعی بشه
فقط ی تم ملایم مثل کاهی حتما باشه :wink::pray:

13 پسندیده

سلام، وقتتون بخیر
چند تا سوال داشتم راجع به طراحی جدید
اون قسمت توی لایتنر که نوشته بود مثال، دقیقا چی کار می کنه؟ یعنی خودمون می تونیم مثال اضافه کنیم؟

آیا برای کلمه ها مثل لایتنر فعلی، هنگام پرسش کلمه ها مثال مربوط به اون از متن کتاب رو نشون میده؟

توی این لایتنر جدید می تونیم بازم به بخش یادداشت ها دسترسی داشته باشیم؟ اگر آره لطفا ویژگی اضافه کنین که به کاربر نشون بده که یادداشتی برای اون کلمه نوشته یا نه

لطفا دکمه undo رو هم به لایتنر اضافه کنین. برای مواقعی که اشتباهی دستمون می خوره میره کلمه بعدی کاربردیه

و در نهایت آیا میشه کلمه ها رو به حالت خنثی برد؟ من در نظرم بود که کلمه ای که آبی بود و اشتباهی زدیم میدانم، یا نمی خواستیم اون کلمه به لایتنر اضافه بشه رو دوباره بتونیم آبی کنیم(یعنی به جای این که دکمه نمی دانم کلمه رو زرد کنه، اونو آبی کنه‌‌… یعنی فعلا نظری راجع به اون کلمه نداریم)
پیروز باشید

11 پسندیده

هستش دوست خوبم هم تو نسخه فعلی هست هم در نسخه بعدی لحاظ شده

8 پسندیده

طراحی لایتنر رو فقط از لحاظ بصری ارتقا بدین و عوضش کنین ولی اجزای لایتنر در نسخه فعلی خیلی بهتر و راحت‌تر هستن

8 پسندیده

زینب جان لطف میکنی یک عکس از این بخش و امکاناتش برای من بفرستی تا بتونیم بررسیش کنیم

7 پسندیده

هست دوست خوبم نگران نباشین

12 پسندیده

راجبع اپدیت میخواستم بگم که صفحه اصلی اصلا خوب نیست اگه میشه همینطوری بمونه و فقط چندتا پوستر رنگی دیگه اضافه بشه.من الان دو ماه دارم زحمت میکشم که برم سطح ۴ولی با این ایکون سطحیکم فانتزی مانند هست و زیاد دوست ندارم.راجبع لایتنر هم دوستان کامل گفتن.

7 پسندیده

ببخشید زینب خانم من به جای شما جواب دادم .

8 پسندیده

اون قسمت برای اینه که مثالهای متنوع از اون لغت بهتون نشون بدیم. مثلا عکس، قطعه ای از فیلم، موسیقی و …

اونجا فعلا در نظر نداریم که خودتون چیزی اضافه کنید.

بله دوستان گفتن اضافه بشه

این هم دوستان گفتن اضافه بشه

11 پسندیده

خواهش میکنم من نبودم، اره دقیقا همیناست ،توی طمینه های مختلف مطلب هست حتی ی سری از بخش هاش پولیه

9 پسندیده

خداقوت به شما و همکارانتان :bouquet::sunflower::bouquet:

میخواستم بگم کاش بشه برای لاینتر ، خودمون هم به صورت دستی بتونیم لغات وارد لاینتر کنیم ، مثلا من کتاب چاپی می خونم دوس دارم لغاتش رو وارد لاینتر زبانشناسم کنم .

دیگه اینکه لغاتی که اشتباها سفید یا زرد کردیم رو دوباره آبی شون کنیم .

به جز لاینتر کاش یه قسمت داشت که میشد جمله های مورد علاقه که تو درس هامون می خونیم رو تو یه قسمت یادداشت شون کنیم .

:slightly_smiling_face::butterfly::slightly_smiling_face:

11 پسندیده

سلام اقای ناصری
خسته نباشید میگم به شما همکارانتون.
تاحالا ندیده بودم برنامه نویس های یه برنامه درمورد ارتقای اپ چیزی از اعضا بپرسند و برای تک تک نظرات ارزش قائل شن.
ازتون واقعا ممنونم:rose::rose::rose::rose::rose:
به نظر من هم لایتنر فعلی کم کسری نداره ولی درخواستی که دارم اینه که دیکشنری رو دلخواه کنید لطفا

10 پسندیده