فقط دقت بفرمایین که با توجه به تحریم متاسفانه بایستی با تحریم شکن یا فیلتر شکن وارد بشین.
همچنین دقت بفرمایین که این لینک فقط یه پروتوتایپ هست. یعنی طراحی جدید به صورت عکس های از پیش تعیین شده قرار گرفته و فقط دکمه ها جهت رفتن به صفحات کار میکنن. بنابراین انتظار نداشته باشین که مثل اپلیکیشن براتون کار بکنه
این هم فیلمی که خودم از طراحی های جدید گرفتم که ببینید:
در صورتی که هر گونه انتقاد یا پیشنهادی نسبت به طراحی جدید دارین ممنون میشم در همین تاپیک ذکر بفرمایید.
سلام خدمت شما جناب آقای ناصری
یک سوال برای لایتنر
در اپ در حال حاضر ما می تونیم برای لایتنر، اول معنی انگلیسی رو ببینیم ،آخری معنی فارسی ولی اینجا در نسخه جدید ،حتما اول فارسی نمایش داده می شود؟ یا اول می تونیم مثال ها و معنی انگلیسی رو ببینیم بعد به اختیار خودمون معنی فارسی رو نمایش بدیم؟
بعد برای دیکشنری،دیکشنری آکسفورد رو تازه اضافه کردید؟
بله. معنی فارسی نمایش داده میشه . چون خیلی از کاربر ها مبتدی هستن و تقریبا نمیتونن از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی استفاده کنن.
مثالها در تب مثال قرار میگیره. بنابراین وقتی پنل میاد بالا اول تب دیکشنری نشون داده میشه بعد یوزر میتونه تب مثال رو بزنه. میتونیم اینو به انتخاب کاربر بذاریم که کدوم تب اول باز بشه.
سلام آقای ناصری عزیز و پرتلاش، امیدوارم که شما و تیم زبانشناس همیشه موفق باشید
پس یک بروز رسانی بزرگ در راهه.
میتونین بگین تقریبا کی در دسترس خواهد بود؟
یکی اینکه در نسخه جدید امکان شخصی سازی کتابها هست؟ یعنی میتونیم کتابهایی که خوندیم یا دانلود کردیم، بصورت جداگانه دسته بندی کنیم و همیشه بصورت آسان در دسترس مان باشند؟
دیگر اینکه لطفا در مورد لایتنر حتما خواسته اعضا در در نظر بگیرید، مثلا من خودم گاها ۴۰۰ تا لغت در روز برای مطالعه دارم، و مراحل مطالعه اش رو لطفا پیچیده نکنید
چون که صفحه قشنگ باز است و همه چی در دسرسه .
یعنی اون بالا جایگاه لغت رو نشون میده ، وسط مثال ، و دیکشنری هم در دسترس است و از هر کدوم دوست داشتی استفاده کنی نه از همون اول فارسیشو ببینی.
این صفحه هم سوایپ بکنید بالا میتونه کامل باز بشه. فقط ممکنه الان توی پروتوتایپ به خوبی نبینیدش.
اینجا هم همینه.
فقط نکته ای که هست ما معنی فارسی رو به صورت دیفالت برای کاربران مبتدی گذاشتیم. میتونیم آپشنالش کنیم که برای کاربران حرفه ای معنی فارسی نشون نده و مستقیما دیکشنری رو نشون بده.
اگه تو تنظیمات بشه تنظیم کرد که همون اول معنی فارسی رو نشون نده خیلی خوبه .من همون از ویدیو نگاه کردم چون اینک برام باز نمیشه و فیلتر شکنم ضعیفه. نسخه امتحان هم زود تر اگه میشه بزارید دوستان تست کنند . بعد پس از آپدیت داده ها که از بین نمیره؟ یعنی مثلاً یهو ۲۰۰ لغت نپره عقب ؟
به نظر من، طراحی الان لایتنر، بهتر از طراحی جدید هست.
در نسخه فعلی لایتنر، دسترسی و مرور واژگان، خیلی راحت تر هست … و اینکه در هنگام ورود به لایتنر، کدوم دیکشنری برامون باز بشه، به تصمیم خودمون هست. الان انگار دکمه “بعدی” هم تو اینجا حذف شده.
اینکه از همون اول، معنی فارسی کلمه رو ببینیم، زیاد جالب نیست. مثال ها هم از خود کلمه، جدا افتاده و کار رو سخت تر می کنه. این رو بزارید به انتخاب کاربر.
من خودم بشخصه، هر روز زمان زیادی رو صرف مرور لایتنر می کنم و اینها، خیلی برام اهمیت داره.
فقط اگر می شد یه گزینه بزارید که در صورت نیاز به تمام واژه های داخل لایتنر دسترسی داشته باشیم (مثل یک دکمه میانبر)، خیلی عالی می شد.
بنظرم بهتر بود معنی همون اول نمایش داده نشه و مثالی که خودمون یادداشت میکنیم اول بیاد و با گذینه ای معنی نمایش داده بشه، این آپشن ظاهرا فقط برای مبتدی ها خوبه