سلام به همه. اول خودمو معرفی کنم.
با یکی دیگه از ایمیلهای خودم برای برادرزادم در تالار حساب کاربری درست کردم اما دیگه نتونستم به حساب خودم برگردم. مجبور شدم یه اکانت موقت درست کنم.
لطفا کمک کنین چطور میتونم به حسابم دسترسی داشته باشم؟!
سلام به همه. اول خودمو معرفی کنم.
با یکی دیگه از ایمیلهای خودم برای برادرزادم در تالار حساب کاربری درست کردم اما دیگه نتونستم به حساب خودم برگردم. مجبور شدم یه اکانت موقت درست کنم.
لطفا کمک کنین چطور میتونم به حسابم دسترسی داشته باشم؟!
@afarkhani کمک لطفا
الان مشکل چی هست بگین شاید من بتونم کمکتون کنم چون من از این جیمیل خیلی اسیب دیدم:rofl:
مشکلم اینه که به حسابم تو تالار دسترسی ندارم
الان وقتی وارد تالار میشین و روی حساب قبلیتون میزنین که واردش بشین چی میاره
اصلا اون حساب رو نشونم نمیده که بتونم باهاش وارد بشم
ینی الان جمیل از بین جیمیلهاتون پاک شده
سلام، فکر میکنم اگه قبلا از حسابتون پشتیبان گرفته باشین، یا پشتیبان گیری خودکارتون روشن بوده باشه، میتونین از قسمت تنظیمات، مدیریت پشتیبان گیری، بازیابی پشتیبان اطلاعات خودتونو برگردونین. البته همونطوری که مشاهده میکنین نمیدونم چرا گوشی من امروز به سرور آپ وصل نمیشه. شاید بخاطر تعطیلیه.
سلام.اقا وحید بازیابی پشتیبان برای خود برنامست که دیتا ها پاک شده و برگرده مثل اواتار ساعت های مطالعه ولی برای تالار جداست .من حدسی که میزنم اینه ۲ تا ip باهم ترکیب شدن و چون که هر دو ایمیل فکر کنم با دو شماره ثبت شده.و تالار نتونسه تشخیص بده کدوم اکانت مال چه کسی هست
فکر میکنم همینه.
چیکار کنم؟!
سلام به روی ماهت آقا سجاد گل. آخه ایشون میفرمایند با یه ایمیل دیگه برای خواهرزاده شون اکانت درست کردن. مگر اینکه شماره تلفنی که برای دریافت کد تایید داده باشند یکی بوده و اون اتفاقی که شما میگین رخ داده باشه.⚘
خانم زری بانو پیشنهاد میکنم این موضوعو با پشتیبانی در میون بذارین حتما کمکتون میکنن و مشکلتون حل میشه انشالله.⚘
این اخرین سوال هست
اون شخصی که وارد شده با جمیل شما یه جیمیل دیگه بوده.
هر دو امیمیل با یه شماره ثبت شده.
به پشتیبانی گفتم. هر کاری میگن رو انجام دادم اما نمیشه
سلام
Vpn میخواد.
یه بار یه مشکل فنی داشتم که بچه های پشتیبانی خودشون جوابشو نمیدونستن ولی مشکلمو به بخش فنی شون اطلاع دادند خدا حفظشون کنه آقای
@golmirzaei
زحمت کشیدند و اومدن راهنماییم کردن مشکلم حل شد.باید از ایشون کمک بگیریم.
سلام به شما
اول از حساب کاربری خودتون در تالار خارج شید .بعد با اون جیمیل اصلی وارد شین. فکر کنم درست بشود
سلام زری بانو
توی بخش اول نام کاربریتون که zaribano هست رو بزنین
توی بخش دوم پسورد هاییکه حدس میزنین گذشته باشین
یعنی بجای ایمیل، با نام کاربری وارد بشین( zaribano)
@zaribano
سلام الان با اکانت دوم هستن انشاءالله که درست میشه
@zaribano
پسوردم رو یادم نیست.
هر رمز عبوری که فکر کنین رو امتحان کردم
دیگه نمیدونم چیکار کنم.
داره گریم میگیره
خب موقع ورود بزنید رمز را فراموش کرده ام تا براتون رو ایمیل یا گوشیتون پیام بیاد.