سلام وقت بخیر.
مجددا یادآوری میکنم که از گزینه ی سرچ تالار استفاده کنید لطفا.بخصوص که در تاپیک دیگه ای ذکر کرده بودین که میخواین سریع به جواب سوالاتتون برسین.
یعنی
dragon was going to eat the princess
که دیگه dragon رو برای جلوگیری از تکرار حذف کرده.
همونطور که am/are/is going to برای نشون دادن قصد و عملی در آینده استفاده میشه، was/were going to هم برای نشون دادن قصد و عمل یا برنامه یا چیزی که قرار بوده یا نزدیک بوده در گذشته انجام بشه استفاده میشه. یعنی اژدها داشت پرنسس رو میخورد یا میخواست پرنسس رو بخوره.
گرامرش هم برای مطالعه ی منابع بیشتر، هم میتونید گذشته ی going to در نظر بگیرید و تحقیق کنید، هم اینکه future in the past رو مطالعه کنید.
موف…
در اینجا این جوری ترجمه می شه که : مقصدش قرار بود نیویورک باشه
was/were + going to + VERB
این ساختار جزو ساختار های آینده در گذشته طبقه بندی می شه
وقتی شما در گذشته می دونید اتفاقی قرار در آینده بیافته از این ساختار استفاده کنین ( يک هدف ، يک قرار و … که از قبل قرارش گذاشته شده ) مثلا :
I knew you were going to go to the party.
من می دونستم که تو قرار بود به مهمانی بری ( من می دونستم که تو به مهمونی می رفتی )
سلام وقت بخیر.
Am/is/are going to
برای نشون دادن زمان آینده ست.
حالا این در گذشته میخواسته در مورد این آینده حرف بزنه، و به جای is, از was استفاده کرده
تو این ویدیو عالی و با مثال توضیح داده، فقط نمیدونم انگلیسی تون در چه سطحته، میتونید متوجه بشید چی میگه یا نه؟
وقتی شما در گذشته می دونید اتفاقی قرار در آینده بیافته از این ساختار استفاده کنین ( يک هدف ، يک قرار و … که از قبل قرارش گذاشته شده ) مثلا :
من می دونستم که تو قرار بود به مهمانی بری ( من می دونستم که تو به مهمونی می رفتی )
was/were going to زمانی استفاده میشه که در گذشته قرار بوده یه کاری انجام بشه ولی نشده در نتیجه این قطار یا هرچی قرار بوده مقصدش نیویورک باشه ولی احتمالا عوض شده حالا چون من داستان رو نخوندم نمی تونم دقیق تر بگم ولی مثلا وقتی میگم I was going to help my sister with her homework یعنی قرار بود به خواهرم تو تکالیفش کمک کنم ولی نتونستم.
@reyhaneh58
ساختارآینده درگذشته
آینده در گذشته (future in the past) در زبان انگلیسی برای بیان عملی استفاده میشود که در گذشته فکر میکردیم در آینده اتفاق خواهد افتاد (اتفاق افتادن یا نیفتادن آن اهمیتی ندارد). آینده در گذشته با دو ساختار would و was/were going to درست میشود.
آینده در گذشته با going to
اگر در زمان گذشته برای انجام عملی در آینده برنامه ریزی کرده بودیم و الان داریم درباره آن برنامه و کار صحبت میکنیم آینده در گذشته با going to به کار میبریم. در فارسی از “قرار بود” برای ترجمه این جملات استف…
سلام وقت بخیر.
یه ساختار داریم
Am/is/are + going to
که قصد انجام کاری در آینده داشتن رو نشون میده:
I am going to meet him tomorrow
فردا ملاقاتش خواهم کرد.
حالا همین رو میتونیم با was/were بیاریم، یعنی نشون میده در گذشته، قرار بوده اتفاقی بیفته.
We hoped the baby was going to be happy
ما امیدوار بودیم که این کودک خوشحال/ خوشبخت باشد (خواهد بود)
این امید رو در گذشته، برای آینده ی کودک داشتن.
توی فارسی ما همون آینده ی ساده رو در این موارد استفاده میکنیم برای همین یه کم نامانوس هست برامون…
یعنی
dragon was going to eat the princess
که دیگه dragon رو برای جلوگیری از تکرار حذف کرده.
همونطور که am/are/is going to برای نشون دادن قصد و عملی در آینده استفاده میشه، was/were going to هم برای نشون دادن قصد و عمل یا برنامه یا چیزی که قرار بوده یا نزدیک بوده در گذشته انجام بشه استفاده میشه. یعنی اژدها داشت پرنسس رو میخورد یا میخواست پرنسس رو بخوره.
گرامرش هم برای مطالعه ی منابع بیشتر، هم میتونید گذشته ی going to در نظر بگیرید و تحقیق کنید، هم اینکه future in the past رو مطالعه کنید.
موف…
5 پسندیده