چالش کتاب کاغذی 📜

ممنون که لینک دانلود گذاشتین:heart_eyes::ok_hand:t2:

من زدم دان بشه سر فرصت بخونم… واقعا به نظر منم هر ایرانی باید شاهنامه رو بخونه…

3 پسندیده

من با ترجمه فرناز فرود شنیده بودم. اونم خوب بود.

3 پسندیده

یکی از قشنگ ترین کتابایی ک خوندم. من کتاب زیاد خوندم ولی این دوتا کتاب ازون دسته‌ن که باعث میشن مکث کنم. به خودم نگاه کنم. بعضی وقتا بعد خوندن ی فصل سردرد میگیرم. چون بدجوری ذهنمو درگیر میکنه و گاها اذیتم میکنه. اذیت و دردی ک خوبه. دردی که باعث میشه بیشتر ب درون خودم نگاه کنم و تلاش کنم برای بهتر شدن. کتاب نیمه تاریک وجود رو بارها برگشتم از اول یسری جاهاشو خوندم .

شدیداااا کتابشو پیشنهاد میکنم.

من هر فصل تمریناتشو انجام میدم و خب بعضی از تمرینا خیلی زمان میبره.

دنیا ایینه ای از وجود ماعه. هرچیزی که ازش خوشمون میاد یا بدمون میاد درون ما وجود داره.

3 پسندیده

یعنی فایل صوتی کتاب رو گوش دادین؟

1 پسندیده

خیلی عااالی

موافقم، مخصوصا با جمله آخر دنیا آینه‌ای از درون ماست…

موفق باشی و چقدر خوب که تمرینات رو انجام میدی…

:folded_hands:t2::cherry_blossom:

2 پسندیده

من معمولاً نسخه صوتی کتاب ها رو گوش میدم و نوت برمیدارم.

1 پسندیده

عالیه:+1:t2:

هر کسی با روشی راحته

حالا من باید نسخه فیزیکی کتاب باشه، صوتی هم نه که اصلا گوش ندم، ولی خیلی کم… با خوندن خوش‌ترم

ولی اینکه نوت برداری می‌کنین خیلی خوبههه

2 پسندیده

من زمان دانشجوییم دو سال تو مسیر رفت و آمد دانشگاه فقط کتاب گوش میدادم.

3 پسندیده

سلام عزیزم خوبی

من هستم جانم هرازگاهی میام یه سر میزنم

ولی خیلی‌ها نیستن دیگه متاسفانه

من متاسفانه درگیر یه سری مشکلات(ناخوشایند) شدم که کلا زبان رو گذاشتم کنار دارم کم کم شروع میکنم

ببینم میتونم برگردم یانه.

ولی با نوشین تقریبا هر روز در ارتباط هستم حتی رفتم حضوری هم دیدمش دیگه میشه گفت دوست مجازی نیستیم

3 پسندیده

برنامه cast box رو دارید؟

داشتم. الان رو گوشیم نصب نیست.

1 پسندیده

ولی خیلی از دوستان ندیدم

علی آقا

آقا مصطفی

آقا ابوالفضل

آقا مهراب

سمیرا خانم که تازه دخترشون بدنیا اومده بود

لیا خانم

عباس آقا

شیرین خانم

آقا یوسف ……

امیدوارم هر جا هستن خوش باشن و درگیر قسمت‌های شیرین زندگیشون

4 پسندیده

چون گفتید کتاب صوتی گوش میدید گفتم.

منم تو مسیر همیشه ازش استفاده میکنم

یکی از کتابایی ک پیشنهاد میکنم سینوهه هستش. جلد ۱ رو تموم کردم. کتاب زندگی نامه پزشک مخصوص فرعون هستش که خیلییی جالبه و سبک زندگی اون زمان و تاریخ و فرهنگو نشون میده که واقعا خیلی جاهاش اموزندس خیلی.

5 پسندیده

تعداد کتابایی که ازشون نوت برداشته بودمو تا حالا ندیده بودم…

4 پسندیده

بیشتر از فیدیبو گوش میدم.

ممنون از معرفی کتاب:high_voltage:

تو فیدیبو هم موجوده.

2 پسندیده

برای کسایی که دوست دارن کتاب صوتی گوش بدن تو هر زمینه ای و با برنامه cast box اشنایی ندارن‌…

داخل این برنامه میتونید پادکست های مختلفیو گوش بدید و حتی اگه میخواین زبان هم کار کنید خیلی عالیه. گزارش و کتاب های زبان انگلیسی یا حتی بقیه زبان هارو هم میتونید داخل اپش پیدا کنید و با کسایی که اون کتابارو خوندن مکالمه هم داشته باشید.

حتما حتما این پادکست هارو گوش بدید::backhand_index_pointing_down::backhand_index_pointing_down:

پادکست رخ

رواق

این نقطه

رادیو راه با مجتبی شکوری

سینوهه(زندگی نامه پزشک مخصوص فرعون)

فعلا خودم در حال گوش دادن اینام که عالیننن.

بعدا اگه با پادکست خوب دیگه ای اشنا شدم این پیامو ادیت میزنم. اگه شمام پادکست خوبی میشناسید خوشحال میشم معرفی کنین:butterfly::butterfly:

4 پسندیده

رخ رو میشناسم. یه سری کانالای خوبی هم با محتوای مختلف هستن ولی الان بخش پادکستای فیدیبو نمیدونم چرا کامل بالا نمیاد. اومد میگم بهتون.

1 پسندیده

ماشالا:clap:t2::clap:t2:

شما هم از کتابایی که خوندین یا گوش دادین اینجا معرفی کنید استفاده کنیم

1 پسندیده

من یه عادتی که دارم دوست ندارم کتابی رو نصفه بخونم یا گوش بدم و بیام درموردش نظر بدم. هر کتابی رو اگه شروع کنم، حتی اگه به دلم هم نشینه تا آخرش پیش میرم. همین تجربه باعث شد کلاً دور کتاب های زرد و انگیزشی و کتاب هایی که حرف از انرژی میزنن خط بکشم. حقیقتاً این دسته از کتاب ها رو مزخرفی بیش نمیدونم. اینا فقط یه تایم کوتاهی دوپامین مغز رو بالا میبیرن و بعد خواننده رو با مغز میکوبن زمین! ترجیحم کتاب هاییه که با منطق، شخص رو با حقایق (هر چقدر هم تلخ) روبرو میکنن.

ببینید دوستان اگه اهل خوندن این دسته از کتاب ها هستین، قصد ندارم آرامشتون رو بهم بزنم، ولی این کتاب ها هیچ پایه و اساس علمی ندارن و فقط مخاطب رو گول میزنن. صرفا به فروش یه سری از کتاب ها توجه نکنین، خیلیا دنبال اینن حالشون خوب شه، حتی به غلط.

10 پسندیده

من به محض اینکه کلمات «انرژی، فرکانس، کائنات، کارما و …» رو در کتابی بخونم یا در پادکستی بشنوم کتاب رو می‌بندم یا موبایل رو خاموش می‌کنم، یه پتو هم میندازم روش و با آهنگ مرثیه‌ای برای یک رؤیا صحنه رو ترک می‌کنم.

6 پسندیده