کار درستو میکنی
خب فکر کنم اختلاف نظر داریم در این مورد، چون من این کتابا رو نه تنها زرد نمیبینم، بلکه دنیایی از حقایق واقعی و شیرینی رو به روی من باز کردن که میگم کاش زودتر از این و سالها پیش باهاشون آشنا میشدم و با هیچ نظری هم دلسرد نمیشم، چون تو باورم ریشه کردن و به عینه تاثیرات مثبتشون رو تو زندگیم دیدم
به هر حال نظر هر کسی محترمه و منم قصد ندارم دنبال توجیه چیزی باشم و طبق تجربه چند ساله ام همه چنین کتابایی رو درک نمیکنن و طبیعیه…
و اما روش خوندنتون خیلی خوبه. اینکه باجدیت یه کتابی رو تا آخرش تموم می کنین. درستشم همینه.
از نظمی که تو کارا دارید خوشم میاد، ولی به نظرم خیلی به قواعد می چسبین و من چون خودم اینجوری نیستم، درکش برام سخته
تکههایی از یک کل منسجم خیلی کتاب خوبیه.
خاصیت کتابش اینه که نیاز به ترتیبخوانی نداره. یعنی رندوم یه صفحه رو باز میکنی میخونی و یه چیز یاد میگیری. مثل دیوان حافظ![]()
در ضمن خوش اومدی عزیزم ![]()
![]()
بحث درک نیست، پوچی این دسته از کتابا برای خیلیا مشهوده. با صرفاً حرفای انرژی بخش کسی به جایی نرسیده، مطمئن باشید. حتی خیلی از روانشناسا هم این محتوای زرد رو قبول ندارن. منطق همینو میگه.
به هر حال نظر شما هم محترمه ولی اصلاً موافق نیستم.
در ضمن ممنون میشم بگین محتوای زرد از نظر شما چیه.
به به . چقدر عالی![]()
سلام عزیزم. شما کدوم بودین؟ فکر کنم اسم و پروفایلتون تغییر کرده.
امیدوارم همه مسائل حل بشن و اتفاقای خوبی برات رقم بخوره و زود زودی برگردی ![]()
![]()
آفرین.
نسخهپیچی یکسان برای ۸میلیارد انسان رو کره رمین با کلی تفاوت ها و پیچیدگیهای خاص خودشون، جز شارلاتانبازی هیچی پشتش نیست. حالا شاید یه عده جواب بگیرن اما برای اکثریت کارکردی نداره چون علم تجربی پشتش نیست. و قابلیت تعمیمپذیری و تکرارپذیری نداره.
من که اسم انرژی فرکانس کائنات رو میشنوم میخوام کهیر بزنم ![]()
روانشناسا هم بهش میگن روانشناسی زرد و بهجد در تلاشن تا آگاهیرسانیهای لازم رو انجام بدن.
اما خب اینجور محتواها مخاطب زیاد داره. چون راحته، همهفهمه، انرژی و زحمت زیادی سلب نمیکنه و از همه مهمتر رویافروشی میکنن که اکثریت معمولا عاشقشن.
خب منم به نظر شما احترام میذارم ولی موافق نیستم
و فکر میکنم وقتی دو دیدگاه متفاوت داریم، بحث در این مورد بی فایده باشه
زرد از نظر من که نه، از نظر کسایی که این اسم رو روی کتابها میذارن اینه که این کتابا علمی نیستن و بر پایه یه سری چیزای غیرواقعی نوشته میشن که دنبال جذب مخاطب و هیجان کاذب و اینجور داستانان…. ولی خب من مخالفم، چون خودم تجربه کردم و باور دارم
و برای من مهم باورمه
نه چیزی که بقیه میگن
در هر صورت به نظرم کلا در این باره بحث نشه بهتره و هر کسی عقاید خودش رو داشته باشه، چون من دنبال ثابت کردنش نیستم، همین که خودم نتیجه گرفتم برام مهمه و اینجا هم تا مدتی که کتابی بخونم به اشتراک میذارم چون ممکنه عده ای مثل من باشن که به دردشون بخوره و استفاده کنن
کاش واعظان مرگِ سریع بیایند؛ آنان طوفانهایی واقعی خواهند بود که درخت زندگی را میتکانند، اما تنها چیزی که میشنوم موعظهی مرگ آرام است و شکیبایی با هرآنچه زمینیست!
دقیقاً راه به هیچ جایی نمیبره.![]()
این کلمات بوی نیچه میدن ![]()
![]()
و من، در برابر این هر دو مرگ، میمانم، چون کسی که میداند، تنها حرکت در هر نوع مرگی، شاید پا گذاشتن بر باورهای پوسیده باشد؛ خواستهای که شاید هرگز محقق نشود، اما در کشاکشش، زندهام.
یه سری از نویسنده ها هم فهمیدن که خیلیا با همین توهمات خودشون رو گول میزنن.
امیدوارم جوامع با ماهیت روانشناسی بیشتر آشنا شن.
در ایران حاضر که تقریبا یک آرزوی محاله. اما به آینده خوشبینیم. انسان به امید زندهاس ![]()
خب خودتون جواب خودتون رو دادید.
محتوای اون کتاب ها دقیقاً همینه.
شما کتاب انگیزشی زردی که خوندید چی بوده؟ دوست دارم بدونم چه کتاب هایی رو میگید
من کتاب باشگاه پنج صبحی ها ، مغازه جادویی ، بیندیشید و ثروتمند شوید رو تو کتاب خونم دارم که نصفه ولشون کردم و بنظرم انگیزشی زرد و مسخره میومد.
حالا خیلی دوست دارم با ویس هممون بحث کنیم تایپ خیلی سخت و طولانی میشه![]()
(من کتاب هایی ک مربوط به قانون جذب میشه رو نخوندم و نظری راجبشون ندارم ولی تو چالش شدت یکبار سر این موضوع با ساناز جان صحبت کردیم که من اونو واقعا قبول دارم)
گفتم از نظر بقیه چنین چیزایی ان… چون شنیدم اینا رو میگن، وگرنه من خودم چنین نظری ندارم که خودم جواب خودم رو داده باشم
چون من اصلا دنبال جواب نبودم
از نظر من فوق العاده ترین کتابا همینان…
و از نظرم برنمیگردم هیچ وقت
و دنبال اینم نیستم نظر شما یا دیگر دوستانی که اعتقادی به این کتابا ندارن رو عوض کنم… به هر حال هر کسی عقیده ای داره و نظر و عقیده و سلیقه همه محترمه![]()
![]()
![]()
من با نهایت خجالت، سرافکندگی و شرم باید اعلام کنم که زمانی مجلهی موفقیت میخوندم.![]()
![]()
اع جلد کتابش از نقاشی «مرگ مارا»ست. مال دوران انقلاب فرانسهس و مرگ یه آزادیخواه رو به تصویر کشیده که یه واقعه دردناک در تاریخ فرانسهس. از نقاشیهای مورد علاقمه