تازه یهبار هم رفتم سمینار علیرضا آزمندیان![]()
![]()
خدا من رو ببخشه![]()
تازه یهبار هم رفتم سمینار علیرضا آزمندیان![]()
![]()
خدا من رو ببخشه![]()
اشکال نداره. اینجور محتواها عین دین جدیدن. هممون یه بار اغشته بهش شدیم ![]()
![]()
چیزی که تو کتابای انگیزشی زیاد میگن” تصور کن به اون چیز رسیدی”
تصور کردن این چیزا باعث میشه هیچوقت تلاش نکنی که واقعا به اون چیز برسی.چون توی ذهنت بهش رسیدی
ولی اون کتابی درسته ک نمیگه تصورش کن، میاد اون اگاهیو درون تو ایجاد میکنه که تو تلاش کنی به اون خواستت برسی.
من بنظرم ساناز خانم اینو قبول داره. تلاش کنه و انرژی مثبتی تو مسیرش داشته باشه تا به خواسته هاش برسه. با شناختی که من از ایشون پیدا کردم میتونم منظورشونو بفهمم کامل.
زینب هستم عزیزم![]()
یه مدت تقریبا یکسالی نبودم وقتی باز کردم خود زبانشناس اسمم رو تغییر داد
اع سلام عزیزم ببخشید نشناختم. چطوری شما؟ سلامتی؟
آخ آخ تازه داره یادم میاد.
برادرم یه سری فلش کارت بهم داده بود که صبحها مرور کنم، اولیش این بود:«به نام خدای حامی من، ای ترسها محو شوید!!!» ![]()
![]()
خوشبختانه بعد از یکبار مرور اون کارتها به خودم اومدم و دیگه تکرار نکردم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اگه داستان موفقیت افراد باشه و بر حسب تجربه باشه خوبه. من کتاب ایلان ماسک و فتح آینده ی رویایی و یه سری کتاب های زندگینامه ای افراد مشهور رو خوندم. لذت میبیرم میبینم یه سریا چقد زحمت کشیدن. ولی هیچکدوم موفقیت رو با انرژی و ماورا و چاکرا تعریف نکردن![]()
الان مادر من افتاده تو این خط ها
هر روز رادیو انگیزشی میزاره صیحا خودشم با صدای بلند.. من موندم چجوری قانعش کنم گوش نده
قربونت عزیزم
خداروشکر بد نیستم فعلا دارم روزگار رو میگذرونم تا ببینم چه میشه![]()
ببینم خدا چه پلنی برام ریخته برای ادامه مسیر
خدا حفظ کنه مادر گرامیتون رو.
لطفا با ایشون صحبت کنید که حداقل گیاهخوار نشه، من حتی به این ورطه هم افتادم، میدونم چه مصیبتیه.
ایشالا که اتفاقای خوب خوب برات بیافته
موفق باشی عزیزم![]()
![]()
ممنونم همچنین مادر پدر شمارو خدا حفظ کنه.
نه خانواده ما فک نکنم هیچوقت گیاه خوار بشه![]()
آره عزیزم خیلی از نظراتت رو قبول دارم![]()
به نظر من خیلیا چون برداشت اشتباه میکنن از اینجور مطالب، یا مسیر رو اشتباه میرن، اینه که قبولش ندارن
هر چند من اصراری به قبولوندن عقایدم نداشتم و فقط به اشتراک گذاشتمش
فقط خواستم بگم شما الان درک کردین چجور کار میکنه، اینه که به کار میبری و نتیجه هم میگیری…
داشتیم گوش میدادیمااااا
مگه باز شد برای شما؟ برا خودم باز نمیکرد فکر کردم خرابه
شالوده ی کتاب «مثبت فکر نکنید» از گابریله اوتینگن هم تقریباً همینه.
باز شد
بله، خیلی هم شفاف و با کیفیت، داشتم استفاده میکردم
دقیقا
ولی خب واقعا کتابای زرد هم وجود داره. مثلا همین رادیو انگیزشی هم ک مامانم هر روز صبح گوش میده دقیقا از همون مدل انگیزشی هایی هستش که علی اقا میگه. یه مدت کوتاه چنان انگیزه ای درون تو ایجاد میکنه که بلند میشی به همه کارا میرسی ، ولی یهو یروز از درون تورو خالی و پوچ میکنه.
دقیقا کاری ک مواد مخدر با ادما میکنه.
اوایل بهشون لذت میده و بعد یهو میکوبونتشون زمین.
درواقع انگیزه ای ک اینا تعریفش کردن اصلا انگیزه نیست. اسم انگیزه رو روش گذاشتن
انگیزه واقعی یعنی تو حتی روزی که حالت بد بود و انرژی کمی هم داشتی باز بتونی روی پاهات وایسی و ادامه بدی. نه اینکه منتظر یه انرژی هنگفت باشی تا تورو از روی زمین بلند کنه