طی ساعات آینده احتمالش هست که آپدیت جدید زبانشناس ارائه بشه. از اونجایی که در این آپدیت تغییرات زیادی صورت گرفته توصیه اکید میکنم قبل از هر کاری از آخرین اطلاعات برنامه فعلی خود، قبل از بهروزرسانی، پشتیبان تهیه کنید.
۱- باز کردن منوی صفحه اصلی و انتخاب گزینهی پشتیبانگیری
فکر کنم برای کسایی که نمیخوان آپدیت کنن هم باید یه چیزی بنویسیم. شاید تو پست اول جاش خوب نباشه اینجا من میگم:
بعد از انتشار نسخه جدید نسخههای قدیمی امکانات زیر را از دست خواهند داد
۱- اضافه کردن دوره جدید
۲- به روزرسانی دوره
۳- دانلود کردن درسی که قبلا دانلود نشده
تا بحث داغه یکم دیگه توضیح بدم
همانطور که احتمالا میدونید تو این آپدیت لغاتی که بیمعنی هستند و یا معنی مستقل ندارند از مجموعه لغات آموزش زبانشناس حذف میشن. بذارید مثال بزنم
لغت lessons یک لغت با معنی مستقل نیست و ریشه معنی آن لغت lesson هست. بعد از آپدیت اگر شما با این لغت در متن مواجه بشید و روی آن بزنید ریشه آن یعنی لغت lesson نمایش داده میشه و به تبع اون جستجو دیکشنری و جعبه لایتنر بر اساس ریشه انجام میشه.
لغت Macbeth یک لغت بیمعنی هست و بعد از این آپدیت شما نمیتوانید آن را درون متن انتخاب کنید و بنابراین امکان هایلایت کردن و دیگر قابلیتها را برای آن ندارید
حالا اگر شما این لغات را به لایتنر اضافه کرده باشید و یا زرد کرده باشید بعد از آپدیت چه اتفاقی میافتد؟
لغات بدون معنی مستقل:
جعبه لایتنر
اگر این لغات درون لایتنر باشند و لغت ریشه آن درون لایتنر نباشد لغت ریشه به جای آن مینشیند
اگر این لغات درون لایتنر باشند و لغت ریشه آن نیز درون لایتنر باشد لغت ریشه باقی میماند لغت غیر مستقل حذف میشود و محل قرار گیری آن در لایتنر بیشترین آن دو خواهد بود (یعنی هر کدون رو که بیشتر بلدید)
هایلایت
لغت ریشه هایلایت شده و لغت غیر مستقل حذف میشود (توجه کنید چون در متن شما لغت ریشه را میبینید از نظر شما آن لغت هایلایت میماند)
توضیحات
توضیحی برابر مجموع توضیحات لغت ریشه و لغت غیر مستقل در لغت ریشه قرار خواهد گرفت
لغات بیمعنی
لایتنر
در صورتی که این لغات را به لایتنر اضافه کرده باشید آنها در جعبه باقی خواهند ماند ولی فقط از طریق صفحه لایتنر قابل مطالعه هستند و در متن درس دیده نمیشوند
هایلایت و توضیحات
از آنجایی که این لغات در متن دیگر قایل کلیک نیستند هایلایت و توضیحات قابل دسترس نمیباشند. ولی اگر آنها داخل لایتنر باشند توضیحات از داخل لایتنر قابل دسترسی خواهد بود
بااین ریزبینی که دارین جلو میرید و اصلاح میکنید
شکککککک ندارم زبانشناس خیلی زود از اینی که هست معروف تر میشه و میزنه رودست همه ی برنامه های آموزش زبان
گرچه همین الانشم رودست نداره
@amir_hosein_mv و @fdoosti لطفا یبار دیگه بکاپ بگیرین اگه باز fail شد از داخل برنامه بخش ارتباط با ما گزارش بدین. هرکی دیگه هم این مشکلو داره همین کارو بکنه.
ظهر باهمراه اول بودم
الان که با مودم امتحان کردم موند روی ۹۹درصد کامل نشد
اما دوباره که رفتم دیدم زده آخرین پشتیبان گیری ساعت ۸و۱۱دیقه
یعنی روی۹۹درصد که موند بکاپ گرفته
آقای ناصری من یه ساعت پیش بکاپ گرفتم تا ۹۹درصد اومد
اما الان نشون میده که همون ۱ساعت پیش بکاپ گرفته شده
الانم که میخوام بکاپ بگیرم اینو میگه
اطلاعات ما نشان میدهد که فایل پشتیبان روی سرورهای ما کاملتر از اطلاعات کنونی شماست.پ از دکمه بازیابی پشتیبان اقدام ب بازیابی اطلاعات خود کن .پشتیبانگیری مجدد باعث میشه فایل پشتیبان کنونی از سرورهای ما حذف شه.آیا با این وجود هنوزم میخوای پشتیبان بگیری عایا؟؟