انتشار آزمایشی نسخه ۸.۱۰ نرم افزار زبانشناس

ممنون از پاسختون

در حال حاضر بیشتر از ۶۰۰ تا لغت تو لایتنر من موجوده و فقط و فقط سه تا لغت ازش خارج شده. خیلی از لغات به نظر میاد که باید تا بحال خارج میشدن.

اما در هر حال جدای از این بحث، من به شدت ترجیح میدم که از لایتنر کلاسیک استفاده کنم، به دلایل متعدد:

۱. به راحتی میشه قابلیتی اضافه کرد که کاربر ببینه که اون لغت در کجای نمودار یادگیری اش قرار داره و تو چه تاریخ هایی مرور شده و با چندتا مرور منظم دیگه از لایتنر خارج میشه.

۲. گیر افتادن لغت ها داخل لایتنر خیلی کمتر میشه و از ایجاد توده انبوهی از لغت ها تو اون جلوگیری میشه. تو پیام های قبلی ام هم عرض کردم که لایتنر در حد انفجار نه به عنوان یک ابزار کمک کننده برای یادگیری زبان، بلکه به صورت یک ترمز محکم در سر راه یادگیری زبان و کار کردن روی مهارت های دیگه زبانی هست (به دلیل بی فایده دونستن اضافه کردن لغت جدید تو لایتنر). من واقعا ترجیح میدم به جای اینکه بتونم فقط ۶۰۰ تا لغت را برای مدت خیلی طولانی تو ذهنم ثبت کنم، ۶۰۰۰ تا لغت رو با همون لایتنر پنج سطحی برای مثلا دو سال تو ذهنم ثبت کنم. چون اگه لایتنر با تعداد دیوانه وار لغت موجود در اون همه وقتمو نگیره و انگیزه ام برای مرورو از بین نبره، می تونم از طریق کار کردن با محتواهای دیگه مثل فیلم و پادکست، تعداد زیادی از اون لغت هارو تو ذهنم برای مدت خیلی زیادی تثبیت کنم.

۳.

۴.

۵- دونستن اینکه یه واژه رو مثلا تا الان با موفقیت ۴ باز مرور کردی و فقط با یه مرور موفق دیگه از لایتنرت خارج میشه انگیزه قوی تری برای مرور به آدم میده (به نظرم با توجه به سیستم پاداش مغز ما). درست برخلاف اون، وقتی لغتهایی رو که چند ماه پیش به لایتنرت اضافه کردی هنوز برای مرور بهت نشون داده میشن هر بار انگیزه ات برای مرورشون کمتر از قبل میشه. چون واقعا از خارج نشدنشون خسته و کلافه میشی.

شاید با فکر کردن بتونم دلایل دیگه ای هم براش ذکر کنم. اما به هر حال درخواست من اینه که اگر ممکنه لایتنر کلاسیک رو به عنوان یه آپشن قابل انتخاب، داخل تنظیمات اضافه کنین که کاربر بتونه بسته به سلیقه و انتخابش بین لایتنر کلاسیک و لایتنر هوشمند سوئیچ کنه.

و نکته آخر اینکه

باز هم سپاس از تیم زبانشناس

3 پسندیده