باسلام و احترام. کارتون آرتور بخاطر هم امتیاز خوبش و هم تلفظ روان و خوبی که داره رو پیشنهاد میکنم در قسمت انیمیشن ها لطفاً اضافه کنید. ممنونم
سلام فیلم چیزهای عجیب رو حتما آپلود کنید
چون هم به آموزش زبان کمک میکنه
و هم فیلم جذابی هست واقعا
ممنون میشم اینم لینکش
چیزهای عجیب (به انگلیسی: Stranger Things) یا اتفاقات عجیب، یک سریال اینترنتی آمریکایی، در سبک علمی تخیلی ترسناک است که توسط برادران دافر ساخته شدهاست. چیزهای عجیب از برنامههای اصلی نتفلیکس است و خود برادران دافر به همراه شاون لوی و دن کوهن تهیهکننده اجرایی آن هستند. فین ولفهارد، میلی بابی براون، نوآ اشنپ، گیتن ماتارازو ،کلب مک لاگلین، وینونا رایدر، دیوید هاربر، ناتالیا دایر، چارلی هیتون، جو کیری و کارا بوینو از جمله بازیگران اصلی سریال هستند. در فصل دوم، بازیگران جدیدی از جمله سیدی سینک، دیکر مونتگمری، شان آستین و پل رایزر نیز به سریال اضافه شدند. امتیاز این سریال 8.7
این سریال جذابی هست و منی ک سطح زبانم A2 هست متوجه میشم
و در اخر این سریال
برنده
بنیاد فیلم آمریکا / جایزه دراگون /جایزه امی(بهترین تیم بازیگری،… /جایزه فانگوریا/طلایی دربی و…
با سلام و وقت بخیر
من میخواستم ازتون درخواست پخش یک فیلم رو بکنم
معرفی کلی فیلم.
روزی روزگاری (به انگلیسی: Once Upon a Time) مجموعه تلویزیونی آمریکایی درام/فانتزی است که پخش آن ۲۳ اکتبر ۲۰۱۱ از شبکه ایبیسی آغاز شد.[۱] این مجموعه که شامل هفت فصل میباشد توسط ادوارد کیتسیز و ادام هوروویتس خلق شدهاست.
بازیگران:

جنیفر گودوین
جنیفر موریسون
لانا پاریلا
کالین اودانهیو
جاش دالاس
جرد اس. گیلمور
رافائل اسبارجه
جیمی درنان
رابرت کارلایل
ایان بیلی
امیلی دی راوین
مگان آوری
مایکل ریموند-جیمز
مایکل سوشا
ربکا میدر
روبی کی
آدلاید کین
شان مگوایر
کشور سازنده
آمریکا
زبان اصلی
انگلیسی
شمار قسمتها
هر فصل حدود ۲۳/۲۲ قسمت
تهیهکننده
دیمون لیندلوف
Christine Boylan
Robert Hull
Kalinda Vazquez
جین اسپنسن
Daniel T. Thomsen
Brian Wankum
Kathy Gilroy
Ian Goldberg
Liz Tigelaar
Samantha Thomas
Jerome Schwartz
Helga Ungurait
مدت زمان هر قسمت از فیلم :45 دقیقه
توضیحاتی درباره پخش فیلم
شبکهٔ اصلی
ABC
فرمت تصویر
۷۲۰p
فرمت صدا
۷۲۰پی (16:9 تلویزیون وضوحبالا
انتشار اولیه
۲۳ اکتبر ۲۰۱۱
خلاصه داستان
داستان در شهری غیر واقعی به نام استوریبروک در ایالت مین رخ میدهد، که ساکنان آن در حقیقت شخصیتهای داستانهای افسانهای مختلف هستند که به دنیای واقعی آورده شدهاند. ملکه شیطانی رجینا (لانا پاریلا) با استفاده از نفرینی قدرتمند که از پوست چروکین (رابرت کارلایل) گرفته، خاطرات اصلی آنها را ربودهاست. ساکنان استوریبروک که رجینا شهردار آن است، بیست و هشت سال بهطور تکراری و بدون اتفاق جدید زندگی کردهاند، بدون آنکه خودشان بفهمند سنشان تغییر نمیکند. تنها امید شهر به دختری به نام اِما سوان (جنیفر موریسون) بستگی دارد، دختر سفیدبرفی (جینیفر گودوین) و شاهزاده دلربا (جاش دالاس)، که در نوزادی قبل از اینکه طلسم اجرا شود از جنگل سحرآمیز با یک کمد جادویی به دنیای حقیقی فرستاده شدهاست. بخاطر همین او تنها کسی است که میتواند طلسم را بشکند و خاطرات از دست رفته شخصیتها را به آنها برگرداند. پسرش هنری (جرد اس. گیلمور) که او را رها کرده بود، در رسیدن او به هدف مورد نظر یاریاش میکند، همراه با کتاب افسانههایش «روزی روزگاری» که کلید شکستن طلسم است. هنری فرزندخوانده رجیناست که باعث ایجاد تنشها و علایق مشترکی بین رجینا و اِما میشود.
ممنون میشم اگر سریال رو در قسمت فیلم های زبانشناس قرار بدین
سلام من می خواستم یکی از قسمت های انتقام جویان به نام نبرد ابدیت رو بارگزاری کنید.
انتقام جویان هم که برگرفته از داستان های کمیکه و داستان تخیلی هست با شخصیت هایی از جمله مرد آهنی و دکتر استرینج
محتوای نیاز به سانسوری هم فکر نکنم داشته باشه
ممنون میشم این فیلم و بقيه قسمت های انتقام جویانرو بگذارید.
سلام Cast Away یک درام ماجراجویانه آمریکایی است که کاراکتر اصلی آن چاک (Tom Hanks) تحلیلگر سیستم است و باید برای حل مشکلات در Fedex به سراسر دنیا سفر کند. کریسمس امسال، چاک برای کار به مالزی فراخوانده میشود و مجبور میشود نامزدش کلی (Helen Hunt) را تنها بگذارد.
هواپیمای چاک با طوفان هولناکی مواجه میشود و جایی در اقیانوس آرام سقوط میکند. چاک موفق به فرار از هواپیما شده و روز بعد به یک جزیره متروکه میرسد. داستان فیلم درباره چاک و زنده ماندنش در جزیره است و حول توپی میگردد که چاک آن را ویلسون صدا میزند.
بیشتر دیالوگهایی که در فیلم میشنوید، درواقع مونولوگ هستند(صحبتهای یک نفر). هیچ مکالمه پیچیدهای بین شخصیتها وجود ندارد. از آنجا که تام هنکس نقش اصلی فیلم، به شمرده و آرام صحبت کردن مشهور است، طبیعتا صحبتهایش برای زبانآموزان قابل فهم خواهد بود.
و امتیاز این فیلم در سایت imdb از۱۰/۷.۸
3 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس
2 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس
A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس
2 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس
Ninja Turtles 2003
فکر کنم اگه این کارتون سریالی رو از همون اول به زبان اصلی میدیدم الان زبانم خیلی بهتر تر بود
برای همون فکر میکنم اگه این اپلیکیشن تو اپ قرار بگیره خیلی خوب میشه و از اونجایی که تینیجر هایی مثل من هم تو اپ زیاد هستن خوششون بیاد
سلام من درخواست دارم سریال سوپر نچرال و در اپلیکیشن قرار بدید . عالی میشه من هر روز حداقل دوساعت دیگه در زبانشناس به تماشای اون میشینم . خیلی ممنون از برنامه محشرتون .
لینک
سلام میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره مجموعه فیلم های دزدان دریایی کارائیب رو اضافه کنید.
این مجموعه جز پرفروش ترین های تاریخ سینماست و نمره بالای ۸ در imdb داره.
ماجراهای یک دزد دریایی رو نشون میده، احتیاج به سانسور نداره و جذاب و دوست داشتنیه. فکر میکنم همه دوست خواهند داشت.
ممنون
اسم سریال هست ،ساعت برنارد ،این سریال برا کودکان بود صدا و سیما هم قبلا پخش میکرد ممنون میشم اضافه کنین
سلام اول تشکر بعد لطفا یه دوره خوشنویسی زبان انگلیسی بذارید تو اپلیکیشن عالی میشه🌷
سریال breaking bad هم سریال خوبیه میتونین بزارین تو آپ
صحنه هم نداره
دوبله هم شده
سلام فیلم سینمایی
تنها در خانه ۱ home alone 1
ژانر کمدی خانوادگی
به نظرم این فیلم قطعا مورد استقبال قرار گیگیره چون بسیار مفرح و خنده دار است و میتونه سرگرم کننده باشه
یه نظرم اینفیلم علاوه بر مفرح بودن ميتواند انگلیسی را هم تقویت کند اميدوارم زبانشناسبا پیشنهاد من موافقت کند
لطفاً فیلم های کمدی بیشتری بگذارید خصوصا فیلم های جیم کری که اسطوره کمدی است و فیلمهاش هم عالیه و هر ثانیه اش پر از خنده مثل فیلم دروغ دروغ ، کارگاه حیوانات ۱و۲ ، احمق و احمق تر …