مدارسی که ما را کند ذهن می کنند - سلاح های آموزش جمعی (معرفی کتاب)

با پدرتون موافقم
کار به پسر و دختر بودن بچه ها ندارم، خوبه که بچه ها قدری دانش فنی داشته باشند، مفیده.
اما راستش آشپزی ام افتضاحه :sweat_smile:
اگه بلد بودم بهشکن یاد می دادم. امیدوارم از مادرشون یاد بگیرن، آشپزی اش خیلی خوبه

کار خوبی می کنه
من معمولا خودم به بچه هام آموزش میدم
حالا که کوچک هستن، اما رزمی ترکیبی از جودو، بوکس و کاراته بهشون یاد میدم. بنظرم برای دخترها اینها مناسب تره. در جودو یک فرد با وزن و قدرت کمتر میتونه حریف بسیار بزرگتر رو شکست بده. در کاراته و بوکس هم نیاز به درگیری نزدیک و گرفتن نیست و میشه با حفظ فاصله با چند نفر درگیر شد. شنا و مدیتیشن، سوارکاری و دوچرخه سواری و تیراندازی هم داریم، البته همه اینها فعلا در حد خیلی مقدماتی و صرفا آشنایی. پیاده روی هم میریم مرتب، اگه کنار هم باشیم البته. بادبادک هم هوا می کنیم. دفعه پیش بادبادک رو حدودا یکصد و بیست متر فرستادیم بالا (نخ من اینقدر بود و کامل باز شد) خیلی ذوق کرده بودن
فوتبال و بازی با توپ هم دوست دارن، اما متاسفانه اونم بلد نیستم بهشون یاد بدم
قرار باشه چیزی تعمیر کنم هم بهشون کاری می سپارم که کنارم باشن، شاید الان یاد نگیرن، اما شخصیت فنی پیدا می کنن. مثلا پیچ گوشتی و ابزار میدم دستشون کنارم باشن لازم داشتم بهم بدن. البته خرابکاری می کنن عجیب، ولی اگه میخوایم یاد بگیرن باید بازی ها و خرابکاری ها رو تحمل کنیم.
هر شب هم براشون داستان میگم، حتی اگه خونه نباشم با تماس صوتی میگم. اصول اخلاقی و درس های زندگی که دوست دارم یاد بگیرن رو تو قصه ها جا میدم.
اگه خونه باشم عصرها هم انگلیسی و ریاضی تمرین می کنیم، نمیشه بچه ها بگم بنویسید خودم ول کنم برم. پا به پاشون مشق می نویسم :sweat_smile:
البته در نهایت دنا یکم خطرناک شده. با بچه های دیگه اگه دعواش بشه هیچی دیگه :rofl:
دارم روشون کار می کنم که ما قوی میشیم که از ضعیف ترها حمایت کنیم، پوزه زورگوها رو به خاک بمالیم، نه اینکه با بقیه بچه ها دعوا کنیم و اینا
مطمئنم قوی تر بشن اصول اخلاقی و جوانمردی بیشتری یاد میگیرن
.
یه فیلم هندی بر اساس واقعیت هست به اسم دنگال
Dangal
دیدین؟
قبلا معرفی اش کرده بودم

4 پسندیده